Jump to content
BulForum.com

BG Playboy

Recommended Posts

0xdeadc0de,

Aide ako mojesh da scan-nesh 1vi broi, na lili-to i julianka snimkite da vidim za kakvo stava duma :)

Scanner-a v office, vupreki che e UMAX (minal pokrai UMAX, ama tva pishe na kapaka) e mnogo zle ... uploadnal sum snimkite na V.Raikova, vijte kachestvoto, ne si zaslujava ... kato nameria po-dobur shte gi scaniram.

Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR

Koi e toia umnik deto gi slogil v BOL.BG,za6to ne gi

uploadnahte tuk,a me karate da gi darpam s 0,3KB/s

!!!!!!MNOGO UMNO!!!!!!!!!

zashtoto BOL.BG za razlika ot WAREZ.RU se vijda ot celokupnia bulgarski narod ;)

Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR

• 2 weeks later...

zashtoto BOL.BG za razlika ot WAREZ.RU se vijda ot celokupnia bulgarski narod ;)

I az sam na sashtoto mnenie vse pak da ne badem egoisti

Umnika sam az :)

A v bol.bg sa si dobre predpolagam sled kato ima nad 60 000 posestenia :)

Ako niakoi vse pak ima parvia broi moje da mi go dade moja skener ne mu pishe samo na kapaka UMAX :)

Veneta raikova do kolkoto se sestam ne beshe v parvia broi

• 2 weeks later...

abe Virus napravi saita po lek razkaray gi tiq flashove horata iskat da brawz pic ne flash izgyzici.....are priemi go kato savet...:-)))

virus znaesh li kakvo, mahni go toq bol.bg, mnogo baneri i pop up reklami ima, napravi hosta v hit.bg, tam mojesh s edin akaunt da pravish kolkoto iskash saitove i na vseki ot tqh davat mqsto 10mb, i naj-vajnoto - nikakvi reklami, az veche imam 4-5 saita tam, vruzkata e mnogo dobra i se vijda otvsqkude.

Snimkie sa super :), ama designa na saita malko mojesh da go suberesh malko nakusan mi se struva, minavash prez 10 linka dokato stignesh do galeriqta, i ednoto e ili html ili flash, mojesh naprimer da kombinirash flash menu s html galerii na edna i sushta stranica... pone az taka mislq de :)

Absoliuno sym saglasen chochosan......inache snimkite sa super i az dosta chesto go poseshtavam ama e super nervno dokato stignesh do snimkite....minavash prez 20 flasha a i razglejdaneto na snimkite e super TAPO....napravi im resiznati view-ta i tablici i nekvo menu kakto kaza chochosan i tva e.....

• 11 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...