NeRoX Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 На кратко трябва ми проста и бърза програмка за рязане на песнички. Преди съм ползвал някви големи, които изобщо силата не им е в това, ама гo имаха като опция и после бяха някви конвертирания глупости. Ся пак ми трябва и викам, че е най-добре да направя едно запитва. Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 На кратко трябва ми проста и бърза програмка за рязане на песнички. Преди съм ползвал някви големи, които изобщо силата не им е в това, ама гo имаха като опция и после бяха някви конвертирания глупости. Ся пак ми трябва и викам, че е най-добре да направя едно запитва. Мерси предварително! Ето ти ЛИНК към една малка и безплатна. С нея се работи като с едитора на Неро, ефекта е същият. Само ти трябва "lame_enc.dll", който може да го намериш при уйнамп по принцип и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Ето ти ЛИНК към една малка и безплатна. С нея се работи като с едитора на Неро, ефекта е същият. Само ти трябва "lame_enc.dll", който може да го намериш при уйнамп по принцип и си готов. Мерси много! Мисля, че ще ми свърши перфектна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.