KraSezZza Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Здравейте! Ами трябва ми такова нещо ---> На дължина да е около 3 метра. Предпочитам да е чисто нов, но иначе и използван става, но да е тестван и да работи безупречно. Този на снимката освен, че е 1,50 м, напоследък започна да ми прекъсва звука от време на време и установих, че проблема е в него. Ако никой не може да ми предложи такъв кабел и толкова дълъг, моля поне за съвет, къде евентуално мога да намеря и да си купя! Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUSASHI Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Здрасти може да си купиш такъв или в Jar Computers или точно до него също има едно магазинче аз от там си купих такова . Надявам се да съм бил полезен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Или може да идеш във Викиват или Конрад и да си вземеш каквото ти трябва Тези два магазина ти ги препоръчвам ако не ти се дават много пари за такова нещо - такъв кабел си взех и беше някъде към 2 лв от Конрад преди полвин година Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Добри идеи Благодаря на колегите! И все пак ако някой предлага нещо да пише, аз тия дни ще направя една разходка до Викиват и Конрад и ако си купя ще пиша в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Темата може да бъде затворена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.