Undyning Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Поздрави на всички съфорумци . Преди 2 дни си взех Nokia n73 ME от Глобул , и за мое учудване телефона е без карта памет в комплекта . Въпроса ми е към притежателите на този телефон, има ли някакво значение точно каква марка mini sd( 2 gb ) карта да си купя , или телефона има някакви предпочетания . Мерси предварително . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Огледай се за Sandisk, в много сайтове съм чел за тях и че имат най-малко проблеми с тази марка. А, Kingston да не си посмял да си купиш... просто те съветвам. Аз не съм със следният телефон, имам 6120c телефон с PQI Micro-SD 2GB, обаче Mini-SD картите на тази марка не били много хубави, а не искам да те подвеждам и за това ти препоръчвам Sandisk Mini-SD да си вземеш, късмет с търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Мерси за помоща. Явно ще търся SanDisk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.