Jump to content
BulForum.com

Driver za Samsung C100

CyberHill

Recommended Posts

софтуера за самсунг телефони е достъпен свободно от сайта им

ама това не е драйвер, ти трябва да си имаш инсталирано IR и ако то има нужда от драйвер това вече е друг въпрос

Easy GPRS 2.1.8(Windows 98, ME, 2000, XP)

softmobile II 2.0(Win9x)

Easy GSM II 2.0(Win9x)

PC Link 1.0(Win98, ME, 2000, XP)

Easy Studio 1.0_PIMS & File Manager(Windows 98, ME, 2000, XP)

Installnah softwera ama neshto ( osushtestviava vruzzka ama ne mi dava nito nomerata v telefona noto nishto) , inache az imam driver za IrDA to i niamam problem s tva. Neznam sega shte probvam s drug softwere dano stane , zashtoto s toia ot www.samsung.com neshto ne shte. Thanks

CyberHill, би ли ми казал моля те какъв точно ти е IrDA адаптера ? Ако може модел и производител. Името под което го разпознава Windows-а ?

Питам защото искам да си купувам и накарах един приятел който работи в компютърна фирма да тества това IrDA което продават там с EasyStudio и да ми каже дали се разпознава, но дали той не е направил нещо както трябва или проблема е в адаптера - не станало. Онова устройство е било Sigmatel Infrared Device или нещо такова.

CyberHill, би ли ми казал моля те какъв точно ти е IrDA адаптера ? Ако може модел и производител. Името под което го разпознава Windows-а ?

Питам защото искам да си купувам и накарах един приятел който работи в компютърна фирма да тества това IrDA което продават там с EasyStudio и да ми каже дали се разпознава, но дали той не е направил нещо както трябва или проблема е в адаптера - не станало. Онова устройство е било Sigmatel Infrared Device или нещо такова.

Устойството ми е : Mobile Action Thechnology Inc. ( MA-620 (model))

ДА ти кажа бях страшно учуден че стана след толкова много проби....!

Успех! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...