Jump to content
BulForum.com

продавам перфоратор

Recommended Posts

Машината е в перфектно състояние, технически и на външен вид. Купувал съм я преди 7месеца от фирма Щром за 330лв. Има и гаранция към полувин година. martillo-makita-hr2440.jpg

Сила на отделния удар 2,7 J

Защитена от прах SDS-система

Пробиване или ударно пробиване

Със застопоряващ куплунг

Електроника за превключване и за движение наляво/надясно

Технически данни

Приток на мощност 780 W

Обороти на празен ход 0-1.100 min-1

Брой на ударите 0-4.500 min-1

Сила на отделния удар 2,7 J

Мощност на пробиванев бетон В бетон 24 mm

В стомана/ дърво 13/32 mm

Тегло 2,3 kg

ЦЕНА: 100лв. може и коментар.

Имам същата и съм много доволен, но имат един дефект производствен най-вероятно. Аз давам 50 лева като й знам плюсовете и минусите и най вероятно текущото състояние.

Не знам за какъв дефект имаш впредвид, аз полувин година работя с нея и нямам проблем. Относно цената за сега не мога да отстъпя чак толкова. Максимум до 20% от тази която съм споменал. :)

А какво има още към къртача в смисъл свредла за бетон, куфар ??? Принципно работи ли си закакво така скоро след покупка искаш да го продадеш

колега даи някаде да се разберем че тука няма лични скайп; tisho_g

Модератор: Колега, ето къде са ти личните...включваш английския интерфейс (долу вляво), след това чукваш върху името на този, на когото искаш да пратиш лично съобщение и от падащото меню избираш "Send Message".

Я дай актуални снимки на твоя перфоратор,че тука си говорим с един приятел,който има същия и според него тая машина на снимката е менте.

MAKITA

Офф//

Пиша офтопик, не се интересувам реално от машината, но просто искам да внеса малко яснота в темата.

Машината не е менте, просто тоя модел е с такава черна лепенка на макита, като ментетата, иначе от др страна на перфоратора има алуминиева табелка с останалите данни.

Този линк, който си дал е на по-новия перфоратор на Макита.

Имал съм такъв, това за мене е една от най-стабилните машини на макита, много лек, много удобен за захват и много ама много силен удар, от този клас тва е най добрия перфоратор, може би само Хитачи е малко по-добър и по-силен удар, но за сметка на това по-тежък.

Помня, че моя го продадох за 150 лв :Д

Така че колегата да си прави сметката.

Офф//

Офф,Не се интересувам от перфоратора, но имам две машини Макита ,винтоверт и зеге (прободен трион) и просто цвета на тази машина не отговаря на оригиналния.

http://cgi.ebay.co.uk/MAKITA-HR2440-240V-R...bayphotohosting

http://www.strom.bg/makita.htm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...