morty Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Машината е в перфектно състояние, технически и на външен вид. Купувал съм я преди 7месеца от фирма Щром за 330лв. Има и гаранция към полувин година. Сила на отделния удар 2,7 J Защитена от прах SDS-система Пробиване или ударно пробиване Със застопоряващ куплунг Електроника за превключване и за движение наляво/надясно Технически данни Приток на мощност 780 W Обороти на празен ход 0-1.100 min-1 Брой на ударите 0-4.500 min-1 Сила на отделния удар 2,7 J Мощност на пробиванев бетон В бетон 24 mm В стомана/ дърво 13/32 mm Тегло 2,3 kg ЦЕНА: 100лв. може и коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuel_jak Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Имам същата и съм много доволен, но имат един дефект производствен най-вероятно. Аз давам 50 лева като й знам плюсовете и минусите и най вероятно текущото състояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted May 10, 2009 Author Share Posted May 10, 2009 Не знам за какъв дефект имаш впредвид, аз полувин година работя с нея и нямам проблем. Относно цената за сега не мога да отстъпя чак толкова. Максимум до 20% от тази която съм споменал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 А какво има още към къртача в смисъл свредла за бетон, куфар ??? Принципно работи ли си закакво така скоро след покупка искаш да го продадеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 колега даи някаде да се разберем че тука няма лични скайп; tisho_g Модератор: Колега, ето къде са ти личните...включваш английския интерфейс (долу вляво), след това чукваш върху името на този, на когото искаш да пратиш лично съобщение и от падащото меню избираш "Send Message". Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Я дай актуални снимки на твоя перфоратор,че тука си говорим с един приятел,който има същия и според него тая машина на снимката е менте. MAKITA Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Офф// Пиша офтопик, не се интересувам реално от машината, но просто искам да внеса малко яснота в темата. Машината не е менте, просто тоя модел е с такава черна лепенка на макита, като ментетата, иначе от др страна на перфоратора има алуминиева табелка с останалите данни. Този линк, който си дал е на по-новия перфоратор на Макита. Имал съм такъв, това за мене е една от най-стабилните машини на макита, много лек, много удобен за захват и много ама много силен удар, от този клас тва е най добрия перфоратор, може би само Хитачи е малко по-добър и по-силен удар, но за сметка на това по-тежък. Помня, че моя го продадох за 150 лв :Д Така че колегата да си прави сметката. Офф// Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2 Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 zdr kolega ako njakoi drug predi men ne ja vzeme az sam sledva6t dai si telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEDYCUS Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Офф,Не се интересувам от перфоратора, но имам две машини Макита ,винтоверт и зеге (прободен трион) и просто цвета на тази машина не отговаря на оригиналния. http://cgi.ebay.co.uk/MAKITA-HR2440-240V-R...bayphotohosting http://www.strom.bg/makita.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 машината е продадена (купена от мен) затворете темата моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.