Jump to content
BulForum.com

Информация за автомобил

UrandoM

Recommended Posts

Добър вечер! Имам нужда от помоща Ви. Тази вечер около 23:12, автомобил Пежо 207, цвят зелен метелик с части от номера СА 95 .. ХС, ме удари странично докато бях спрял до нон-стопа на ул. В. Левски. МОЛЯ ВСЕКИ, КОЙТО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА ОТКРИЯ водача на автомобила да ми пише на лично съобщение или в темата! От КАТ ми казаха, че нищо немогат да напрявят по случая! За сигнализиралите ми ще има награда, защото сега ремонта ще ми струва 4000 лв. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Добър вечер! Имам нужда от помоща Ви. Тази вечер около 23:12, автомобил Пежо 207, цвят зелен метелик с части от номера СА 95 .. ХС, ме удари странично докато бях спрял до нон-стопа на ул. В. Левски. МОЛЯ ВСЕКИ, КОЙТО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА ОТКРИЯ водача на автомобила да ми пише на лично съобщение или в темата! От КАТ ми казаха, че нищо немогат да напрявят по случая! За сигнализиралите ми ще има награда, защото сега ремонта ще ми струва 4000 лв. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Дали нямаш някой познат полицай? Вариант за който се сещам е чрез детективска агенция. Те със сигурност имат контактите на походящите места за да го проверят. Доста бързо трябва да действаш обаче.

Нищо чудно. Кат може спокойно да се саморазпусне защото отдавна са доказали, че ползата от съществуването му е нулева, да не кажа негативна.

Здравей, колега. След като регистрацията на колата е софийска, колата 99.9% е лизингова. Докато е лизингова всички ремонти се правят в СФА, било то тук или в София. Отиваш в СФА и казваш, че въпросната кола те е ударила и те си знаят какво да правят. Водачът на автомобила няма начин да не е закарал колата там и е излъгал, че него са го ударили. С твоята информация СФА ще си спестят парите за ремонта и на теб ще ти направят услуга. Понеже съм фен на Пежо се заглеждам по Пежата из града и съм почи сигурен, че съм я мяркал някъде тази 207-ца. Мисля, че в СФА Пловдив ще са ти полезни. Също така дали е възможно регистрацията на колата да е СА 9722 **. Ако има такава вероятност, въпросната кола се подвизава в района срещу "Камела" на бул. Н. Вапцаров.

Дано да съм бил полезен :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...