kaleko Aleko Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Търся някакво евтино телефонче - 20, 30, 40лв. Трябва да е малък - по възможност слайд и да не е кодиран (телефон и зарядно е достатъчно). Нещо от рода на LG шоколада - ако е такъв ще е идеално. Също и прима търся от тези с безплатните минути при презареждане (по възможност неразпечатана) - 1 или 2 броя. Чакам предложения с цени, като може замяна за инфраред-а от подписа ми с допращане Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 SONY ERICSSON K700i + зарядно, черен - 40 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Предлагам ти - Sony Ericsson J210i. Телефончето не е кодирано,малко е и тежи само 74 грама.С литиево-полимерна батерия 700 милиампера(кара 5-6 дни при мен).Като забележка мога да кажа,че има паднали люспи от покритието около дисплея(вижда се на снимката),но това не пречи на работата му.Причината за продажбата е,че само си стои в шкафа-не ми трябва вече. Търся му 25 лева. Ето и снимка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 От до тук предложените телефони, както и на лични, не харесах нищо. За сега предпочитам слайд, освен ако не изпадне нещо което наистина си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luks0r Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 имам такава прима кажи ми колко пари даваш можеш да добавиш към приятели 5 номера всяко презареждане получаваш безплатни минути и смс'и към тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Виж тук: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=76675&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Ако все пак ти върши работа кодиран към М-Тел телефон (слайдер), тук: продавам Vodafone 228 в гаранция до 06.2010 г. - 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 10, 2009 Author Share Posted May 10, 2009 имам такава прима кажи ми колко пари даваш можеш да добавиш към приятели 5 номера всяко презареждане получаваш безплатни минути и смс'и към тях... Нали е неразпечатана? ... по 5лв. май искат всички, толкова давам и аз. Прати ми номера на лични, ако са ти го казали. Ако все пак ти върши работа кодиран към М-Тел телефон (слайдер), тук: продавам Vodafone 228 в гаранция до 06.2010 г. - 25 лв. Ще ми върши работа известно време тъй като е само за мтел... За 20 лв. ще го взема ако го донесеш до Тракия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Ще ми върши работа известно време тъй като е само за мтел...За 20 лв. ще го взема ако го донесеш до Тракия. Съжалявам, първо - че цената не се коментира, и второ - нямам път към Тракия, живея в центъра. Успех с търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 10, 2009 Author Share Posted May 10, 2009 Съжалявам, първо - че цената не се коментира, и второ - нямам път към Тракия, живея в центъра. Успех с търсенето ОК, здраве да е. Все ще се намери нещо. Успех и на тебе с продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Добавям още 10лв. т.е. до 50лв. но задължително запазен слайд (LG или Samsung). Първия е предпочитан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 16, 2009 Author Share Posted May 16, 2009 Вече търся два телефона. По възможност еднаква марка и модел. Изискванията остават същите (неголям слайд - нещо от сорта на LG шоколада /без копчета/ ) . МАХ. до 50лв. на бройка - за пълен комплект. Също и Прима - уж много предложения, пък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Може да предлагате и флип вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Имам една прима карта излишна, дадоха ми я от мтел като си подновявах договора, с 5 лв време за разговори е, ако ще ти свърши работа, идвай я взимай, пари не искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Имам една прима карта излишна, дадоха ми я от мтел като си подновявах договора, с 5 лв време за разговори е, ако ще ти свърши работа, идвай я взимай, пари не искам. ... един ден по-рано ако се беше обадил. Прима - 2бр. закупени току що. Вече търся само телефоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 Единият телефон е закупен. Продължавам да търся още един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 И втория телефон закупен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.