emopandov Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 От Пловдив съм. Плащам кеш: ... и почерпвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 Все още търся! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 За съжаление по правилата трябва да ти затворя темата, тъй като забраната за ъпване важи и за тук, но мисля да направя изключение, понеже предишния ти пост е преди повече от година, когато дори разделите не бяха разделени, а и ти можеше да напишеш например, че тогава си намерил един и сега търсиш още един. На мен също ми е неприятно, че търсещите/купуващите се налага да шикалкавят и да търсят вратички, тъй като точка 7 негласно засяга и този раздел. Предложил съм на колегите решение на този проблем, което в момента все още обсъждаме и ако има положително решение, смятам, че ползващите тази секция ще бъдат доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 За съжаление по правилата трябва да ти затворя темата, тъй като забраната за ъпване важи и за тук, но мисля да направя изключение, понеже предишния ти пост е преди повече от година, когато дори разделите не бяха разделени, а и ти можеше да напишеш например, че тогава си намерил един и сега търсиш още един. На мен също ми е неприятно, че търсещите/купуващите се налага да шикалкавят и да търсят вратички, тъй като точка 7 негласно засяга и този раздел. Предложил съм на колегите решение на този проблем, което в момента все още обсъждаме и ако има положително решение, смятам, че ползващите тази секция ще бъдат доволни. Благодаря за разбирането! Аз всъщност намерих оттогава 2 диска от друго място, но търся още. Просто не го споменах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.