Jump to content
BulForum.com

Splinter Cell

zaq

Recommended Posts

mom4eta ludia 6ootar Splinter Cell ve4e izleze

davaite link ili go uploadvaite 4e niamam tarpenie!!! :rolleyes:

ami to i IGI 2 covert strike sa6to dvete ludi igri.basi kefa ;)  :D  :rolleyes:  :blink:  :P  ;)  :ph34r:

Mi "Ludq 6ootar" Splinter Cell izliza na 27 Feb za IGI 2 neznam po4akai o6te 1 semica :D

Basi tva I.G.I go debna ot 6 meseca :D Koito go ka4i edna po4erpka ot men Obeshtavam ;)

P.S. Samo da ne e rip 4e moje da e bugnat kato purvata 4ast. Na GeForce mishkata i mernika iz4ezvat i vari gi celi togava :angry:

ami to i IGI 2 covert strike sa6to dvete ludi igri.basi kefa ;)  :D  :rolleyes:  :blink:  :P  ;)  :ph34r:

Mi "Ludq 6ootar" Splinter Cell izliza na 27 Feb za IGI 2 neznam po4akai o6te 1 semica :D

Чакай го тогава :) ние ще го играем преди това...

Чакай го тогава :) ние ще го играем преди това...

Mi igrai si go men taq igra nema interesuva prosto vidqx 4e kam 27(staa duma za originala a ne piratskite kopiq) pi6e 4e izliza i zatova re6ih da postna.

igrata sled okolu 10 4asa 6te e uploadnata na free.techno-link.com/freeteam v momenta se ka4va IGI2 .. imah problemi s IGI2 zatova se zabaviha rabotite... Dreamer moje da bude taka dobur da gi premesti :)

Само дано успея да си освободя масто на харда :)

За Splinter Cell обещавам, но за IGI2 ме извинете. Освен ако не са по 1 ЦД :)

Ne6tata se zabaviha 6toto...:

1. kato ostavih ve4erta da se uploadva.. mqstoto na FreeTeam e svur6ilo.. sutrinta trih i go pusnah pak, no

2. kato sum bil na u4ili6te toka e sprql.. i sq resumevam si4ko..

IGI2 e gotova... samo 3 files o6te ostavat.. a Splinter Cell e 3CD-ta i neznam koga 6te e gotova.. do dove4era bi trqbvalo.. osven ako ne svur6i mqstoto otnovo.. dokato me nqma..

Баси, 3 цд-та...

не... ако и трите са задължителни яко ще ме домързи да ги сваля.

Ако на w00x му се занимава сам да ги сваля ще се пробвам да му измисля някое прокси :)

Ostava i niakoi da mi kaje ,zashto ne shte da tragva,Splinter Cell?

Instalva se normalno,kato rechesh da ia startirashm,dava:

General protection fault!

History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Ako niakoi moje da dade akal 10x?

Joro i na men demoto ne mi vyrve6e sys sy6toto obqsnenie ot 4i4ko geits.Ta ako si s GeForce 2 MX, zna4i e ot videoto.Dano da mi trygne pone na men.

P.S.Vij na www.pcmania.bg - na novinite.Tam sa dali link kym nqkakyv patch - moje da e zatova.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...