Jump to content
BulForum.com

Купувам DVD дискове

Recommended Posts

Здравейте! Значи търся да закупя празни DVD-та с капацитет на паметта 8.54 GB, поне 8-10 бройки. Питах по магазините, но навсякъде където бях, ми дадоха отрицателен отговор :( Ако някой колега продава такива дискове или пък знае къде се продават в Пловдив, нека се свърже с мен на ЛС или да пише тук, в темата! Ще се радвам и на информация относно единични бройки, както и комплекти на едро :) Благодаря предварително!

Пловдив.

Победа 15А ет1

нещо като офис ама

продават и дискове, касети, батерии

и какво ли още не.

Гарантирам ти че имат

скоро взимах от тях

върти ми се цена около 1.40

Преди време взимах от тези -> photo.jpg, но вече не взимам, защото записът на тази 2.4Х скорост си е цяло приключение.

Ако не намериш подходящи там, където те праща funakoshi (или пък нямат в момента), имам останали десетина от тези - мога да ти отделя 1 пакет (5бр.) от тях за 10 лв.

Провери в Дигитален Медиа Център - Пловдив (D.M.C.) - намира се на една от улиците до ПУ адрес Дистрибутират доста марки DVD/CD и подобни. Аз понякога пазарувам оттам, имат богат избор. Друга опция е в Metro - там също са евтини. Специално тези, които Midex посочва - Maxell 2.4X не са хубави, ами са ментета Maxell (реално са RITEK но с етикет Maxell). На мен средно всеки втори диск не тръгва на домашен DVD плейър.

:D Представям си какво е да се записва на 2.4х ... Ами такива не ме устройват, ще проверя там, където първия, отзовал се, колега ме е пратил :) Иначе, ако има други предложения, няма да е зле да се представят в темата ;) Мерси пак!

В Диноела цените май са малко надутички. Поне аз съм останал с такова впечатление. В Метро има два-три вида DL дискове. Сигурен съм че имат Verbarim (8х, 29.99 лв. шпиндел с 10 броя), обаче не знам какво им е ID-то, още не съм отварял тези които имам (не съм решил да ги пазя ли или да ги продавам). Мисля че съм виждал и HP в Метро, които заедно с Verbarim се славеха като най-качествените DL по-едно време (по мнение на X-BOX 360 собствениците, които си записват пиратките на тях).

Още един глас за диноел. Новото магазинче ми изглежда доста заредено отвън като минавам - пада се в пресечка на Богомил - караш от стадион Ботев в посока Mio Amico, пресечката е на 100 - 200 метра в ляво, между двете училища се пада. Завиваш наляво, след 100на метра пак в ляво под новите кооперации (блокове пардон).

В МУЛТИРАМА ТРАКИЯ има много голям избор от различни марки и бройки ! Препоръчвам ти на HP - най-евтини са и са мн качествени :rolleyes:

Благодаря на всички за идеите и инфото, което ми дадоха :) В крайна сметка, вчера си закупих 6 броя Princo от офиса на "Победа" 15А :P Специални поздрави на funakoshi ! Модераторите може да затворят темата ;)

Ще я затворим, няма проблем...ама като запишеш първия диск - пусни едно ЛС да дадеш отзиви. Интересува ме с каква записвачка си, като колко скоростни ги разпознава, реалната скорост на записа и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...