KraSezZza Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Здравейте! Значи търся да закупя празни DVD-та с капацитет на паметта 8.54 GB, поне 8-10 бройки. Питах по магазините, но навсякъде където бях, ми дадоха отрицателен отговор Ако някой колега продава такива дискове или пък знае къде се продават в Пловдив, нека се свърже с мен на ЛС или да пише тук, в темата! Ще се радвам и на информация относно единични бройки, както и комплекти на едро Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Пловдив. Победа 15А ет1 нещо като офис ама продават и дискове, касети, батерии и какво ли още не. Гарантирам ти че имат скоро взимах от тях върти ми се цена около 1.40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Преди време взимах от тези -> , но вече не взимам, защото записът на тази 2.4Х скорост си е цяло приключение. Ако не намериш подходящи там, където те праща funakoshi (или пък нямат в момента), имам останали десетина от тези - мога да ти отделя 1 пакет (5бр.) от тях за 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Провери в Дигитален Медиа Център - Пловдив (D.M.C.) - намира се на една от улиците до ПУ адрес Дистрибутират доста марки DVD/CD и подобни. Аз понякога пазарувам оттам, имат богат избор. Друга опция е в Metro - там също са евтини. Специално тези, които Midex посочва - Maxell 2.4X не са хубави, ами са ментета Maxell (реално са RITEK но с етикет Maxell). На мен средно всеки втори диск не тръгва на домашен DVD плейър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted May 7, 2009 Author Share Posted May 7, 2009 Представям си какво е да се записва на 2.4х ... Ами такива не ме устройват, ще проверя там, където първия, отзовал се, колега ме е пратил Иначе, ако има други предложения, няма да е зле да се представят в темата Мерси пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack of Spades Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 В Диноела цените май са малко надутички. Поне аз съм останал с такова впечатление. В Метро има два-три вида DL дискове. Сигурен съм че имат Verbarim (8х, 29.99 лв. шпиндел с 10 броя), обаче не знам какво им е ID-то, още не съм отварял тези които имам (не съм решил да ги пазя ли или да ги продавам). Мисля че съм виждал и HP в Метро, които заедно с Verbarim се славеха като най-качествените DL по-едно време (по мнение на X-BOX 360 собствениците, които си записват пиратките на тях). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Още един глас за диноел. Новото магазинче ми изглежда доста заредено отвън като минавам - пада се в пресечка на Богомил - караш от стадион Ботев в посока Mio Amico, пресечката е на 100 - 200 метра в ляво, между двете училища се пада. Завиваш наляво, след 100на метра пак в ляво под новите кооперации (блокове пардон). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 В МУЛТИРАМА ТРАКИЯ има много голям избор от различни марки и бройки ! Препоръчвам ти на HP - най-евтини са и са мн качествени Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 Благодаря на всички за идеите и инфото, което ми дадоха В крайна сметка, вчера си закупих 6 броя Princo от офиса на "Победа" 15А Специални поздрави на funakoshi ! Модераторите може да затворят темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 9, 2009 Share Posted May 9, 2009 Ще я затворим, няма проблем...ама като запишеш първия диск - пусни едно ЛС да дадеш отзиви. Интересува ме с каква записвачка си, като колко скоростни ги разпознава, реалната скорост на записа и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.