tango Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 часовника е от известната серия на Casio G-Shock точният модел е Casio DW-002,ето това е: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2555/12...11154356966.JPG подчертавам,че модела е мъжки понеже има и дамски от тази серия цена - 45 40лв. часовника е оригинално Casio - made in Japan часовника е запазен до неделя очилата са също оригинални на UVEX с бели рамки (типична линия за унисекс модата) стъклата са с филтър Pola anti-fog. самата рамка е снабдена със сенници предпазващи очите от отразена светлина,рамките не са фиксирани,настройват се под желаният от вас ъгъл,а самите наушници са с подвижни рамена и се коригират според вашите изисквания http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2586/19...21249352943.JPG цена - 25 20лв. ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 13, 2009 Author Share Posted May 13, 2009 намалям цените и на двата артикула с по 5лв. сложих и актуална снимка на очилата дано се видят всички джаги по тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 16, 2009 Author Share Posted May 16, 2009 за да не отварям нова тема добавям за продажба едно дигитално фотоапаратче Practika 3Mpx към него давам оригинален калъф Practika, инсталационен диск и USB кабел апарата може да се използва и като web камера цена - 40лв. утре ще ви кажа точният модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 очилата са вече продадени останалите неща от темата са все още актуални Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Предлагам бартер за друго CASIO от серията BABY G ето това най близо успях да намеря само че сив: Часовника е с кристално стъкло , луминисцентно осветление в синьо,като неоново свети. На мене ми седи супер смешно,щото си е дребен часовник за деца или дами и затва си събира прах. Ако имаш интерес ще го снимам за да пусна актуални снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Предлагам бартер за друго CASIO от серията BABY G благодаря колега,но от серията BABY G имам 2 модела не съм ги публикувал понеже едва ли ще има интерес към тях на Casio имам общо 6 часовника 3 метални с титанов корпус и 3 спортни този от обявата ми омръзна да го нося и затова го продавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxander.dimitrov Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 часовника е от известната серия на Casio G-Shockточният модел е Casio DW-002,ето това е: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2555/12...11154356966.JPG подчертавам,че модела е мъжки понеже има и дамски от тази серия цена - 45 40лв. часовника е оригинално Casio - made in Japan очилата са също оригинални на UVEX с бели рамки (типична линия за унисекс модата) стъклата са с филтър Pola anti-fog. самата рамка е снабдена със сенници предпазващи очите от отразена светлина,рамките не са фиксирани,настройват се под желаният от вас ъгъл,а самите наушници са с подвижни рамена и се коригират според вашите изисквания http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2586/19...21249352943.JPG цена - 25 20лв. ПРОДАДЕНИ Колега от кой град си?Пусни още една -две снимки на часовника.Принципно имам интерес.Аз съм от Варна.Или дай skype,че връзката е по-бърза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 часовника е запазен до неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxander.dimitrov Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 часовника е запазен до неделя ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 затворете темата! остана само фотоапарата,но явно няма интерес към него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.