magnus Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Темата е за триене. Купувам Wi-Fi Антена - 10-12-16+ dbi. За БТК рутер, модел ZXDSL 531B. Съвети относно подобряване покритието на устройството също са добре дошли. Свръзка тук, на ЛС или skype - vassil_st Обявата е само за Пловдив. Ще искам и два дни за проба за да преценя ефекта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoooooo Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 здрасти имам два модела платкови антени,които завършват с SMA конектор едната е 4 квадрата ,а другата 6 квадрата ако проявяваш интерес може да ги пробваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
2metraninja Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Имам и аз една панелна антена със стойки за закрепяне на тръба - преди с нея хвърлях интернет на 300-400 метра, като знам че може и много повече - ако те интересува ще ти я дам да си я пробваш. Има към 2-3 метра от тоя скъпия кабел на нея и завършва с конектор като за аксес поинт - не му знам името точно скайпи dimo.neykov за уточнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted May 7, 2009 Author Share Posted May 7, 2009 Търся антена за "разпръскване" на 360 градуса. Предлаганите до сега май са насочени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Търся антена за "разпръскване" на 360 градуса. Предлаганите до сега май са насочени. Я пробвай с TP-LINK 5 db Wireless Antenna 13-14 лв, не е 14-16 db но със сигурност удордисва на БТК Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Търся антена за "разпръскване" на 360 градуса. Предлаганите до сега май са насочени. Omni (кръгова) антена 14-15dBm е доста скъпа и трудно ще намериш нещо евтино на старо. Аз се сещам за едно място, където има такава антена нова, но имай пред вид, че е 192лв. и освен това е метър и 60 висока. Ако те интересува, ще ти дам координати къде я има. Най- масово се ползват 8dBm антени, като от тях ти препоръчвам Сенао (цената на нова е 78лв.). Имай пред вид, че всички тези антени са на N конектор и ще ти трябва пигтел RSMA-N, което те товари още 18 лева (нов, 30см). В момента мога да ти предложа една ползвана 8dBm Omni антена на C-Net. Не е като Senao, но върши работа. Мога да ти я дам за 25лв. Пигтел не съм сигурен дали имам втора употреба, ако има ще ти го дам за 10-тина лв, ако не - нов. Ето инфо за антената: http://www.cnetusa.com/eng/COA-08O.php Не се заблуждавай от симката, че има кабел. По-долу си пише - N конектор. Я пробвай с TP-LINK 5 db Wireless Antenna 13-14 лв, не е 14-16 db но със сигурност удордисва на БТК Идеята е добра, още повече, че тази антена май е на RSMA и нямаш нужда от пигтел. Не съм ги пробвал обаче и не мога да ти дам отзив как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Темата е за триене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.