DiCanio Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 НОВИ, без гаранция, цена: 250лв http://www.goclever.net/index.php?m=produc...gory&cid=43 спецификации; карта на БГ в 3D формат , меню на бг, 1гб памет + слот за 4гб SD карта, музикален и видео плеър и др. + подарък за първия закупил: SONY ERICSSON K700i - перфектен + зарядно !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 колега ,не че се заяждам, но в мултирама са по 169лв с гаранция и карта на европа и Бг немога да сложа линк, но от саита им може да се изтегли брошурата и да се види. и тъй като си търса навигация имам интерес при сериозен коментар на цената. и за друга имах интерес но са ми изтрили поста заради сравниние на цените в друг сайт. та и тук може така да стане.затова ми пиши на лично за цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiCanio Posted May 7, 2009 Author Share Posted May 7, 2009 да. направих справка на място в Мултирама и наистина са дори по 159лв ( но нямат карта на Европа, само на БГ). тъй като не мога да дам по-ниска цена, свалям от продажба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.