mappped Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Продавам оригинална PC кутия от Fujitsu-Siemens Scaleo-T.Кутията има забележки по външния вид.Кутията се продава с вграден четец за карти,и вградено устройство за WLAN на предния панел на което има също две USB-ta,IEEE 1394 и изход за аудио и микрофон. Цена-15лв. По-късно ще кача снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mappped Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 Снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScumBag Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Здравей, Можеш ли да ми напишеш горе долу какжи са и размерите , защото съм заинтересован , но ми трябва да е по-голяма от моята... в противен случай не ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 "вградено устройство за WLAN" ли е или само индикация за работата на мрежата? Само по горния капак ли е надраното, че не става ясно. Дай GSM за връзка, че да я взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitu Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Продавам оригинална PC кутия от Fujitsu-Siemens Scaleo-T.Кутията има забележки по външния вид.Кутията се продава с вграден четец за карти,и вградено устройство за WLAN на предния панел на което има също две USB-ta,IEEE 1394 и изход за аудио и микрофон. Цена-15лв. По-късно ще кача снимки. От кой град си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Привет, какво стана с кутията - продадена ли е? Към колегата по-горе относно wifi-to - мисля, че е само индикация, че иманалична мрежа и индикация ако е свързан. Но ти трябва wifi карта преди това. Ако колегите преди мен се откажат, имам интерес към кутията. Ламарината е изключително здрава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mappped Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 Кутията е продадена,моля темата да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.