Белов Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Значи имам следния проблем с един лаптоп: какъвто и диск да сложа в цд-то не го разчита. Драйверите ги проверих и за цд-то и за двд-то не дава никакви проблеми и т.н. Модела на лаптопа е Asus X51R. Според вас как може да се реши проблема ? Мислите ли че проблема може да е хардуерен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Значи имам следния проблем с един лаптоп: какъвто и диск да сложа в цд-то не го разчита. Драйверите ги проверих и за цд-то и за двд-то не дава никакви проблеми и т.н. Модела на лаптопа е Asus X51R. Според вас как може да се реши проблема ? Мислите ли че проблема може да е хардуерен ? Този лаптоп нов ли е да не си слагал cd то допълнително?На мен ми прилича това на преебано оптично устройство.Ако е в гаранция го занеси да ти го сменят ако не си го смени.Също може да погледнеш засича ли го в биос и в my computer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 Този лаптоп нов ли е да не си слагал cd то допълнително?На мен ми прилича това на преебано оптично устройство.Ако е в гаранция го занеси да ти го сменят ако не си го смени.Също може да погледнеш засича ли го в биос и в my computer. Както си е купен си е така. Не е слагано нищо допълнително. Мерси за съветите ще пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.