boskera631 Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Купувам PS2 или Xbox оригинален не 360 да е с поне един Joystick (какъвто и да е) с някоя игра или чип за Ментета.До 150лева. Чакам оферти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spodelete Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Аз имам едно сони. За контакт Skype - Spodelete_kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Може да ти уредя моето Кашонче(Xbox), но не за пари ами ако ми намериш един АСУС ЕЕЕ. Ако е 1001 може да доплатя. Кашона ми е с Xcuter 2 modchip, който тука не се намира(слаган е в чужбина), със Самсунг РОМ. Два оригинални пада(С-ка и нормален) и около 30 игрички. Помисли си и ми кажи, че ще заминавам следващата седмица и за това ми трябва АСУС да си губя времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boskera631 Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 Може и DS или DS lite,DSi без писалка (На Nintendo),Xbox 360 c RRoD Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenar Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Купувам PS2 или Xbox оригинален не 360 да е с поне един Joystick (какъвто и да е) с някоя игра или чип за Ментета.До 150лева. Чакам оферти! PS 2/fat модел-SCPH-39004 работи безпроблемно/няма чип/ .В комплекта:конзола.мемори карта /16mb/,1 джойстик/нее оригинален/,кабели комплект + 2 оригинални игри цена 100 лв.От габрово сьм...ако имаш интерес скайпьт ми е stenar66 ...поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
boskera631 Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 моля затворете темата отказвам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.