tihichkoto Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Продавам МАЧЕТЕ Мачетето е наточено и е в перфектно състояние. Искам му (15) 12 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 kubur ima li ot kakva stomana e daljina na ostrieto ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 50 санта е животното. Стоманата е жилава, смисъл не е ресьорна, обаче и не е от най-твърдите. Идеята е, че няма да се строши при силен удар и трудно ще се затъпи. А иначе е купувано без калъф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted May 2, 2009 Author Share Posted May 2, 2009 Нова цена 12 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 С риск да ме "накажат" пъдарите от форума, се обаждам, въпреки че не се каня да купувам мачетето от обявата. Това мачете си струва парите. Няма такова друго добро съотношение цена-качество. Аз имам два броя мачете от тоя призводител (Траномнита, Бразилия), и съм много доволен от използването им. Пенсионирах ги чак сбед като минах на кукри, което е много по-ефективно при по-малки размери. Справка - част от домашната ми ножарница - Тъй че тая Трамонтина си я бива, вервайте ми! Успешно ползване на бъдещия собственвик!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirosi Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 бих искал да го видя и да го взема потърси ме на скаип mirosi72 или на тел.0885088422 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted May 3, 2009 Author Share Posted May 3, 2009 Продадено, затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.