Jump to content
BulForum.com

Доставка от америка :)

Recommended Posts

От този сайт

http://www.frys.com/template/notebook

И този сайт

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id...p;type=category

Може да си изберете лаптоп и в края на май месец ще бъде донесен.

Върху цената която пише ще има и малко печалба за човека който пътува.

Желаещите да пишат тук и на Лично съобщение :)

Цената варира около 800 лв за най-евтиния лаптоп до около 3000 лв в зависимост колко мощен искате :)

П.С. Може и дръга техника освен лаптоп но да не е телевизор или някой голям монитер, тъй като пътника е жена и неможе да носи

много големи неща :)

Поздрави !

П.С. Може и дръга техника освен лаптоп но да не е телевизор или някой голям монитер, тъй като пътника е жена и неможе да носи

много големи неща :)

А защо трябва да е от точно тeзи сайтoвe, забелязах че там цените са доста по-скъпи от други сайтове, възможна ли е опция примерно от e-bay или друг сайт и може ли поръчката да е за нещо малко по-тежичко - до към 10 килограма разбира се. Примерно нещо такова: Това (7,9 килограма) което в друг сайт видях за 150$ (в BG е 417 лева с поръчка от Dekom-a), не съм ровил за други сайтове освен този, но в този цените определено са по-скъпи от другите, като отговаряш на тези въпроси пиши и докога евентуално трябва да се направи поръчката :unsure:

През e-bay става малко по бавно (с около месец може да се отложат нещата) от тези сайтове има магазин в който продават стоката

на цената на която пише в сайта и може да се закупи директно.

А иначе за усилвателя няма да стане, целта е да може да си избие билета поне на половина, дори и по малко да е пак ще е добре.

а с това няма как да стане и момичето неиска такива малки неща.

Стига с тея недомлъвки 50 поста !!!

пиши колко иска за услугата точно ....а не

да си избие билета поне на половина, дори и по малко да е пак ще е добре.
и тря сега да гадаем.Примерно лаптопа е 800$ колко пари ще струва всичко????

И втория въпрос .....как става механизма с плащането и ква е гаранцията че като ти дам $ /ако е авансово/след тва няма да пиина една студена водичка :unsure:

Стига с тея недомлъвки 50 поста !!!

пиши колко иска за услугата точно ....а не и тря сега да гадаем.Примерно лаптопа е 800$ колко пари ще струва всичко????

И втория въпрос .....как става механизма с плащането и ква е гаранцията че като ти дам $ /ако е авансово/след тва няма да пиина една студена водичка :unsure:

несам писал нищо за авансово плащане , тъй като не съм превържаник на тези "дай пари пък после ще видим"

след като кажеш какво искаш, и го донесат, видиш го и тогава се дават парите.

Стойноста над която ще струва е около 200-300 лв. В зависимост от това колко ще се поръчат, и каква ще е цената на самия лаптоп,

защото ако излиза по скъпо от колкото е в БГ няма смисал...

Аз си взех един лаптоп вече Toshiba M305 - там струва 900$ тука 2400 лв. - на мен ми излезна горе-доло 1400 лв.

Доставката става без кашона и тем подобни допълнителни неща, има зарядно което е с адаптер за 110-220V само трябва да се закупи

от магазина за левче един преходник, но това ще го закупя аз с цел лаптопа да се пробва дали сичко му работи.

Писах ти ЛС относно видео карта,или искаш нещата да са максимално скъпи в максимално малак обем?

Да става и видео карта, написъл сам ти цена. Ще напиша и тука

Видео картата е XFX GTX 280 M 1GB GDDR3 струваща 300$ , излиза 450 лв. чисто и 100 лв отгоре за момичето.

Мисля,че добавката за момичета трябва да е в някакви проценти от стойността на поръчката.Иначе не е справедливо изобщо.Кажи разумен процент,а ние вече ще си смятаме.

Решили сме да е около 25%, но в зависимост от това колко е скъп лаптопа, естествено има артикули, които с 25% отгоре ще са на цена която не е изгодна. Както и да е - по-рано тази година това момиче ми донесе уникален лаптоп на много изгодна за мен цена ( 1400лв ), още не е излезнал в БГ, предишния модел е към 2500лв. От вас зависи какво ще си изберете!

И нещо друго, което е в голям плюс - моделите с заредени Windowa Vista са с гарантирано ОРИГИНАЛЕН софтуер (отзад си го има кода).

Моля ви да бъдете сериозни и да си изберете нещо, за което наистина има смисъл да се домъкне от Америка!

И нещо друго, което е в голям плюс - моделите с заредени Windowa Vista са с гарантирано ОРИГИНАЛЕН софтуер (отзад си го има кода).

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

No Comments

25% ......ти нормален ли си ?!?!?

Ако искаш направо да и платим на девойката билетчето да и е по-евтинко.....ебахти малоумната обява

значи хем е на зор девойката и иска да си избие билетчето щото от бригадката в макдоналдс е изкарала колкот да види къде е Америката ем искате 25 % ??!?!??! Събуди сееееееееееееееееееееееее има фирми които ти доставят стока от Америка с 10тина макс 15% комисионна.......

Митническите проверки нали ги знаете, че са на случаен принцип. С други думи молете се да не спрат човека, който ви носи техниката,че за отрицателно време се изпарява и вашата парса и неговия ентусиазъм.

Не мога да ви разбера защо се нахвърлихте върху колегата!!!

Човекът е дал предложение, който иска - ще се възползва, който не - да си поръча от америка чартър да му го достави, ако ще...

Това си е съвсем нормално предложение, и е съвсем естествено момичето да иска да изкара нещо.

А вие какво, може би искате не само безплатно, а и пари да ви дадат?

За да не бъде съвсем off-топик само ще кажа, че преди година приятел ми донесе лаптоп, който аз си харесах точно от същия сайт - frys, и ми излезе 650 лв, защото беше уж refubished ( на практика чисто нов, но върнат по някаква причина). Такива лаптопи (17-инчов) тогава струваха повече от двойно от това.

Машинката вече година си я ползвам с кеф.

Така че, нека да няма излишен и заядлив спам!

Моля темата да бъде заключена, тука само спамват, сериозните хора се свързаха с мен на лично съобщение.

Поздрави ! И благодаря на сериозните !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...