colonell Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Чисто нова, вадена е само за проба и работи ! • Капацитет : 4GB. • Изключителен дизайн и много стил • Малка на размери и преносима, лесна за носене • Plug and play. • Не са необходими допълнителни драйвъри • USB 2.0. • Висока скорост на трансфер • Висока степен на изработка, гарантираща дълъг живот 49лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 нова и последна цена - 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 22 лв ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 20, OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 ехх, ама как се пазарите.... ОК айде , от мене да мине, но това е само за Вас Пишете ми на ЛС да се доразберем за адреси и подробности Цялата идея е в пазарлъка...иначе се губи тръпката...не че няма да те почерпя 2 бири и да изравним сметката. П.П. А и покрай модерирането на раздела, това явно ми е станало вече професионално изкривяване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.