colonell Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 • 2.8 инча супер дълъг дисплей • 1.3 мегапиксела камера • Честота : 900/1800MHz. • Поддържа FM функция без слушалки • Bluetooth V2.0 стерео, wireless или internet трансфер на информацията • Dual SIM card, и двете активни ! • Поддържа T-flash карта до 2GB, EMS памет и в комплект с 256MB TF карта. • Поддържа GPRS, WAP, MP3, MP4, Flash и филми • Езици : Английски , Китайски и т.н. Параметри : - тегло 92 грама /451 грама кутия / - размери – 15,3 см х 12,5 см х 0,7 см Пакета включва : 1 Ч телефон 2 Ч батерии 1 Ч 100-240V зарядно с преобразувател европейски стандарт 1 Ч слушалки 1 Ч USB 2.0 кабел 1 Ч ръководство за употреба Продавам го защото ми е подарък , но не ми трябва. Даже още не е включван, само е отворен за снимките. Не ми се занимава, а и нямам време. СПЕШНО! 0886762316 Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 НОВА ЦЕНА - 160ЛВ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlration Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Параметри : - тегло 451 грама Правописна грешка или наистина мога да убия някой ако го хакна в главата ? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 така го пише в описанието. Може би имат предвид цялата кутия с аксесоарите също. А самия телефон е много лек и малък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 140лв нова и последна цена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Бих го взел, но искам да го пробвам по обстойно как се държи с 2-те SIM карти, по точно чистота на разговорите и шумове. Става въпрос за 2-3 разговора, на место, става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnupo Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 ако може да дадеш точния модел на телефон и снимки...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 Смятам в сряда вечерта да сваля обявата от сайта, тъй като едва ли ще намеря купувач. Тъй като реших да включа телефона, понеже доста хора ме питаха за менюта, икони и т.н., се оказа че ми изписва на дисплея вместо мрежата Глобъл - "EMERGENCY". Днес ходих в сервиз за GSM-и и оттам ми казаха, че според тях е от настройките за скриване IP номера на телефона, но не им се занимаваше да го гледат, аз да съм се поровил да си го оправя. Аз се рових из настройките, но не успях да намеря такова нещо и да коригирам фиксирането на мрежата /не че му разбирам особено/. Ако имате идея за съвет или да го видите на място - ще съм много доволен. Аз съм от гр.Дряново. P.S. Телефонът се води реплика на оригинала Georgio Armani Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 последна символична цена - 110 лв !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colonell Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 продаден ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.