iazoo Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Плазма лампа - подариха ми я но не съм я ползвал никога.Цена 20 лв. skype iazoo gsm 0898748532 снимки - лампата се намира в Асеновград http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10900087 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 ИСКАМ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 ИСКАМ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Спокойно ,че нещо се развълнува Пази си сърцетооооо И Аз я искаааааааааааам Ако Никито се откаже де Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Мързел ме е да се разходя до Асеновград и се разбрахме с човека че ако има път към Пловдив ще ми я донесе но ако отидеш и я вземеш няма да се сърдя (или ако той намери друг желаещ който е в Асеновград). Иначе си умирам за всевъзможни подобни джаджи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysis Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Мързел ме е да се разходя до Асеновград и се разбрахме с човека че ако има път към Пловдив ще ми я донесе но ако отидеш и я вземеш няма да се сърдя (или ако той намери друг желаещ който е в Асеновград). Иначе си умирам за всевъзможни подобни джаджи Мене не ме мързи и за това се разбрах с момчето утре да отида да я взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Да лампата е запазена за Crysis Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 Crysis няма грешка със здраве да си я ползва - темата е за триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crysis Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Crysis няма грешка със здраве да си я ползва - темата е за триене iazoo също няма грешка Със здраве да си харчи паричките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.