Jump to content
BulForum.com

Problem s windowsa

mi6o_

Recommended Posts

Imam edin problem i bih iskal da popitam nqkoi dali moje da helpne pone da me svetne za pri4inata.Po princip vsi4ki winove sa bozi,koq ot koq po golqma.Az segasam s win98 poneje dokolkoto znam toi e edin ot winovete koito po4ti ne kontaktuvat s survari na microsoft v neta,zatova i sam s nego,oba4e nqkolko puti ve4e go reinstaliram i pravi edni i sa6ti problemi dava nqkvi gadni gre6ki v Explorera kakto i pri startirane na nqkvo install exe i ne samo.Primerno ako install exeto trugne i go instalne za primer davam radlight instalva go i sled tova kato go pusna dava gre6ka i se zatvarq tova se polu4ava na 80-90% ot vsi4ki exeta koito puskam.Da ne bi da ima nqkav virus zasqga6t exetata?Ili pri4inata e nqkade drugade ako nqkoi me svetne 6te mu buda mnogo blagodaren :punk

Da ne bi da ima nqkav virus zasqga6t exetata?

Niamash ideia kolko MNOGO virusi ima deto zaraziavat tochno EXE failove. Ako niamash antivirus ZADALZITELNO si slozi ili pone pusni edin za da te izchisti (ako e virus de).

BTW kakvo ti puka dali Windows-a se svarzva s Microsoft? Neka si se svarzva kolkoto si iska.... ;)

Ako mashinata ti e dostatuchno moshna, slozi si XP i mnogo ot problemite, koito imash sas 98-cata ste se reshat.....

Mi to4no tva e 4e exetata na instalite na antivirusnite izob6to ne se puskat dava gre6ka i vsu6tnost ne moga da pusna antivirusna osven ako ne e pod DOS daite ideq za dosoki antivirus plsss :punk

A eto tuk e samia f-prot za DOS. A eto tuk ima updeitove (v dolnia krai tarsi tekst Virus Signature files for F-Prot Antivirus products )

1. Darpash si ZIP faila.

2. Razarhivirash go niakade

3. Rebootvash v DOS!!!!!! Nai-dobre e da bootnesh sas disketa

4. Puskash go i gledash kakvo ste kaze.........

Posle mozesh da spodelish s nas kakav e rezultata.

Aide za da ne otvarqm nova tema...iskam da si izteglq Windows 2003 ot Warez.Kagete mi koi fail to4no da izteglq.10x

A moje bi triabvaChe ;)

Ina4e mi6o, vij v system32 direktoriata dali niamash edno fail4e svchostt.exe (dve тъта) i drugo svchostt.exe.poly, ako imash takiva vlizash v safe mode i gi zatrivash

Az to4no s tozi 4ervei se sbluskah predi niakolko dena v slujbata, prekusva rabotata na exe-tata, ne ti dava antivirusnata da se startira, no ina4e bezobiden ;)

Strashen si :D mi po-dobre ne si instalirai nishto ili karai na dos :woot Zashto taka se predavash, omaji go dostatu4no i togava format ;)

Eiiii ne vqrvah 4e 6te se otzovat tolkova mnogo hora naistina thanx na vsi4ki sega 6te vida kakvo 6te pravqq.....btw i az sam preinstalval windows98se pone okolo 60-70puti:)

Off topic.Dano da uspeesh.

Uspeh!!! :D

:allien

thanx.... :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...