vikktor Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 не знам колко е уместно, предвид многото улични котки по улиците, да пускам тема във форума, или колко е тъпо и ако ще критикувате колко било тъпо, по-добре спрете до тук. Просто много ми домъчня за моя Джони... надявам се да се върне или някой да го върне... последната негова снимка, която имам, е от 17-ти Април към тази дата е приблизително на 8 месеца. Рижав на цвят, с много гладък косъм. Има отлечителни белези - на подходяща светлина може да се види задната част на дясното му око; лека раничка на лявата част на нослето. Принципно вчера по това време трябва да е обикалял района на Каменица, но сега вече не знам къде може да е.... малко по-стари снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Mnoogo hubava kotka, i az si tarsq malko kote takova rijavo Uspeh pojelavam ti da go nameri6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 мерси, искрено се надявам да се върне вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.