DjCyPeRx Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Така...по прицнип разбирам до толкова до колкото да си вържа 4 говорителя да си ги прекарам кабелите и т.н.....но така и така искам да си сложа вече един woofer....та въпроса ми е следния...ако оставя и 4те говорителя вързани (плеъра е 4х50) има ли как да вържа ууфер. доколкото ми е известно нали има там като сложиш 2х 8 омови и ги вържеш успоредно и т.н. въпроса е че нямам намерение да си взимам нови 8 омови говорители.... по поицнип си мисля че няма начин но все пак реших да питам..... бтв. имам RCA Output което предполагам е изход за усилвател...ако взема уофер и по принцип реша да го връзвам там...въобще може ли и препдолагам трябва да е активен или да минава през усилвател....??? И като цяло обобщавам въпроса...как да си вържа повече от 4 говорителя на 4х50 плеър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 За каса задължително ти трябва усилвател,но може да си купиш и активна бас каса(тя има вграден усилвател).Ползваш RCA изхода за да включиш усилвателя/активната каса и готово.Имай предвид че ще ти трябват захранващи кабели от акумулатора,за да захраниш усилвателя/активната каса. А говорителите в колата са ти изведени на букса, която се включва към стандртната букса на CD-то или се ползва преходник, ако имат разлика буксите на колата и тази на цедето.В общи линий е това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.