Jump to content
BulForum.com

Prodavam Mazda 626 2.0 150k.s 93 god.vsi4ki extri

Recommended Posts

AGU nqma-6te mi se smeqt za 2.0 16v 150k.s s gaz :))) tova e kola za kef-bega4ka-skorosti.vsi4ki extri-4 el.stakla,leti djanti,alarma,centralno,ABC,hidravlika,CD 4endjar,KLIMATIK-raboti :).tova e.zvanni na 0889992465 i 6te se razberem za ogled i proba.snimki nqmam

Колко километра е пробягала "bega4ka"-та? и .... извинявам се за невежия въпрос ама... кой е този мотор 150 Hp от 93-та на мазда...? до колкото знам 150 Hp мотор мазда изобщо нямат...има един 2.5 24V 163 Hp ама почва от 94-та и един пак 2.5 24V почва от 92-ра ама той е пък 165 Hp...

Двойка има от 93-та -115 Hp... и една двойка 16V 140 Hp която се монтира до 92-ра ама май само на комбитата дето се водят station wagon

може да ми е непълна информацията ако е така се извинявам предварително

zna4i i az sam obarnal vnimanie 4e v talona pi6e po malko konsi sili (115) ,no dvigatelq e 2.0 DOHC 16V FULL INJEKCION-kazaha mi 4e nqkoga kogato e vkarana e pisana po-malko-togava bqha takiva vremena(vsi4ko po vtoriq na4in :)) znam ot maistori kogato sa smenqni konsumativi 4e e 150k.s-predi se kolebaeh 4e e smenqn dvigatelq,za6toto s takova kupe deistvitelno ne sam vijdal.ela i vij za kakvo stava vapros.tuk moje da rasajdavame i da raztqgame lokumi. :) vse pak az sam posrednika :) dano me razbere6 pravilno.ot ogled glava ne boli i ako znaete ne6to pove4e za dvigatelite na Mazda i nie 6te razberem :),a kombi ne sam vijdal. na 240000km e :)

С тези постове само губиш доверието на бъдещ купувач - по талон толкова, ама от майстори толкова.Аз имах едно типо, с купе от 2.0 16 v, двигателя беше от 16.16 v 90 к.с.Най големите разбирачи се произнесоха, гледайки купето, че такъв двигател досега не са виждали ахахахахахах.А е трябвало само да погледнат НОМЕРА на двигателя :)).Дай номер, ако искаш да се изясни работата, към евентуални купувачи.

п.с Ако е Mazda 626 93г. 2.0 - (GD) - 90 к.с

Mazda 626 93г. 2.0 - (GЕ) - 115 к.с

Mazda 626 93г. 2.0 Estate (GV) - 90 к.с

Mazda 626 93г. 2.5 (GE) - 165 к.с

• 2 weeks later...
motora e ... SF...

... да не е FS???

Ако ей така за закачката я качим на дино и то покаже 115HP да не и по-малко, какво правим тогава?

... 115 няма да покаже - би трябвало да е по-вече но в никакъв случай 150...

отново wikipedia

:) Не че нещо ама гледам се продава кола, и какъвто и кошер да е, все пак става дума за 2500 лева :confused

И как се очаква някой да се заинтересува от подобна обява без никакви конкретни данни, БЕЗ СНИМКИ, 150 коня ама не по документи, ама много върви, ама това, ама онова :confused

"Климатик - работи" - браво, щом климатика така обявяваш, че работи, човек се замисля, кое ли пък тогава не работи...

Искам да кажа, че подобна обява е абсолютно несериозна или пък целта е да се ъпва постоянно...

Най-най-малкото, което ТРЯБВА да има са снимки, или може би нямаш фотоапарат или дори телефон :confused

П.П. Сега се загледах, ама то са си бай Ганьовски работи наистина :) !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...