jakie17 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 здр някой може ли да каже от къде да си намеря екран за N95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 здр някой може ли да каже от къде да си намеря екран за N95 На бул. "Руски" , като тръгнеш от кръстовището на "6-ти септември" в посока гарата, и след 50-60м вдясно, в сутерена, има един GSM сервиз. Ще търсиш Стоян, и оттам нататък ще се разберете - 2-ра употреба ли има, нов ли ще ти докара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobri Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 SteveN, не мога да ти кажа от къде да си купиш екран в Пловдив, но мога да ти кажа какво направих аз. На мен ми се спука екрана на Н95 8гб. Казаха ми цена за смяна 150лв с китайски екран след малко търсене ми предложиха 130лв оригинален екран от Нокиа и 100лв с китайски. В крайна сметка си купих от ебей оригинален екран за 90лв (в тази цена има доставка и застраховка). За Н95 екрана е около 50-60лв. Аз моя го поръчах от ebay.co.uk и дойде за 4 работни дни от Англия. Ако можеш да изчакаш седмица за доставка това е най-евтиния вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenkata76 Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 здр някой може ли да каже от къде да си намеря екран за N95 59 лв нов оригинален дисплей... Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Намерих един сайт за такива части и там го има тоя дисплей http://ekomobile.net/product_info.php?cPat...products_id=956 , баси там има нсичко каквото ми трябва и е тънкалак!! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakie17 Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 Намерих един сайт за такива части и там го има тоя дисплей http://ekomobile.net/product_info.php?cPat...products_id=956 , баси там има нсичко каквото ми трябва и е тънкалак!! ! мерси страхотен е този саит има всичко за мобилните телефони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.