Xray Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Еми 3D portfolio link Използван софтуер 3D Studio Max,Vray,Maya,Mental Ray,Adobe Photoshop,Adobe AE,Fusion,Silo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Браво! Има някой много добри предложения, но защо не направиш нещо по-раздвижено? Интериорите и екстериорите са лесни (не че мога да ги правя). Статично, само светлината трябва да се нагласи. Колите са същата работа, но пак не са чак толкова лесни колкото интериора. БМВ-то изглежда доста реалистично. Само от дизайнерска гледна точка ще ти дам 2 съвета. 1. смени си сайта на портфолиото, защото портфолио поместено на BLOG основа не изглежда сериозно. Има куп безплатни сайтове за портфолио, които предлагат доста добри дизайни и подреденост. 2. смени си подписа върху проектите. Tоя надпис долу направо ми бърка в очите. Ще очаквам да постнеш нещо, по-разчупено като направиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 "Публикувано 14.43 " На тази снимка куца светлината. лампата в ъгъла има нужда от по-наситена сянка ( аз даже не виждам сянката ) и книгите на пода, добре са отразени но сянката отново липсва. Виждам че пада сянка върху тях от стената, но и те самите имат нужда от сянка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 За книгите съм съгласен, но лампата си има сянка. А и все пак стаята е цялата в стъкла. Сянката се разнася. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Никога не съм се занимавал с 3D, затова ще спомена само няколко детайла, които ми направиха впечатление и евентуално биха допринесли за по-реалистични изображения. 1. Интериорните решения - килимчетата би трябвало да са по-близо до дивана/фотьойла, за да могат краката да стъпват върху тях и да им е комфортно; - едва ли са много хората, които си лягат на леглото/спалнята от към късата му/й страна, струва ми се по-удачно да се сложи от всяка дълга страна по едно килимче. 2. Стратокастъра - твърде немощни и плоски ключове, "гледащи" в една посока; - никой страт не е с толкова дебела дръжка към главата на грифа, неудобно е за свирене; - превключвателя за адаптерите всъщност има асиметрична елипсовидна форма и е изнесен на известно разстояние от предния панел, нещо като това; - скосяването в горната задна част на тялото не се вижда добре; - малко странна геометрия на тремолото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Като цяло е ОК Конкретно и аз ще се хвана за логото и китарата - струва ми се прекалено голямо отрязаване си и дал и стои доста нереално с този гланц. Това не е огледало, а дърво - просто не изглежда реалистично. Иначе за моделирането колегата горе ти каза къде са пропуските няма да се повтаряме Логото ти: Искаш всички да знаят, че ти си "еди кой си" и точно ти си правил "еди какво си" - СУПЕР, ама го направи да влезне по някакъв начин в самата композиция - било то като подпис, знак или шрифт който не дърпа толкова внимание. Това с което си пишеш името е като заглавие, а би трябвало да е като подпис. Съветвам те да пробваш нещо по дискретно... ще покаже стил, а не агресия, както е в момента. Иначе като цяло моделирането е готино, харесва ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Благодаря на всички за критиките и съветите, ще бъдат взети под внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.