Jump to content
BulForum.com

Проблем с дяловете на харда

15614

Recommended Posts

От известно време ми се "губи" дял D на харда т.е. не се вижда от никъде - нито може да се записва,нито да се чете информация от него.Сканирането с НОД-а не даде резултат. Ако някой може да помогне нека пише тук.

0 байта свободни/ 0 байта заети?

или do you want to format... ?

кой от двата варианта е (надявам се да не е 3ти вариант)

пробвал ли си дали с partition magic се вижда дяла??

За съжаление е вариант 3 - не го показва изобщо.Все едно че не съществува.Не съм ползвал partition magic но ще пробвам.

За съжаление е вариант 3 - не го показва изобщо.Все едно че не съществува.Не съм ползвал partition magic но ще пробвам.

пробвай и кажи какво е положението, ако не знаеш какво правиш - НЕ предприемай действия на свой гръб.

аз имах подобен проблем и го реших с getdataback за NTFS - бавно, натежаващо от отегчение и много вдигащо адреналина, особено ако като мен става въпрос за дял с почти перфектно подредени mp3... ;)

Пусни Partition Magic и изкарай един скреен да се види какво показва като ти изкара информация за дяловете, естествено ако не разбираш не пипай, кажи с каква ОС си, какъв ти е компютъра за да улесниш малко хората?

Аз имах подобен проблем с Drive Letters, една програма се пречкаше на единият дял на харда и понякога не ми го показваше или не ми даваше да го използвам! Иначе не се сещам коя е, обаче дай повече информация за твоя компютър за да ти помогне някой в последтвие.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...