15614 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 От известно време ми се "губи" дял D на харда т.е. не се вижда от никъде - нито може да се записва,нито да се чете информация от него.Сканирането с НОД-а не даде резултат. Ако някой може да помогне нека пише тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 0 байта свободни/ 0 байта заети? или do you want to format... ? кой от двата варианта е (надявам се да не е 3ти вариант) пробвал ли си дали с partition magic се вижда дяла?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
15614 Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 За съжаление е вариант 3 - не го показва изобщо.Все едно че не съществува.Не съм ползвал partition magic но ще пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 За съжаление е вариант 3 - не го показва изобщо.Все едно че не съществува.Не съм ползвал partition magic но ще пробвам. пробвай и кажи какво е положението, ако не знаеш какво правиш - НЕ предприемай действия на свой гръб. аз имах подобен проблем и го реших с getdataback за NTFS - бавно, натежаващо от отегчение и много вдигащо адреналина, особено ако като мен става въпрос за дял с почти перфектно подредени mp3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Пусни Partition Magic и изкарай един скреен да се види какво показва като ти изкара информация за дяловете, естествено ако не разбираш не пипай, кажи с каква ОС си, какъв ти е компютъра за да улесниш малко хората? Аз имах подобен проблем с Drive Letters, една програма се пречкаше на единият дял на харда и понякога не ми го показваше или не ми даваше да го използвам! Иначе не се сещам коя е, обаче дай повече информация за твоя компютър за да ти помогне някой в последтвие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.