downsoft Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Някой да има опит в тая работа с оная баба, която я лъжат да затваря прозореца? С две туми тоя нет става ли за нещо или...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 в Пловдив държи средно около 2Мб/с за какво ти трябва? Някой да има опит в тая работа с оная баба, която я лъжат да затваря прозореца? С две туми тоя нет става ли за нещо или...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Идеята е, че съм под наем и като си бия камшика по някое време от тоя апартамент да мога просто да си взема кутийката и да звънна в мтел да ме регистрират на новия адрес, пък и не ми се дупчи на човека апартамента и после и другия. Иначе за браузване, скайп, вбокс и 10-ина филмчета на месец ми трябва. Иначе 2 Мб са си 250 КБ, което не е баш лошо, ограничават ли го като се олееш със свалянето, защото в офисите така казват "не е за торенти". Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Мисля, че имаше някъде в малките буквички, едно пояснение, че при голям трафик е възможно ограничение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 http://www.mtel.bg/mobiltel/services/homeboxprice.php това са двата варианта разгледай ги при Unlimited - С цел осигуряване качеството на услугата на своите абонати, Мобилтел има право да наложи временни ограничения на максимално достижимата скорост за пренос на данни на абонати на М-Теl HOMEBOX Unlimited, при достигане на 2500 МВ обем трафик в рамките на даден период на фактуриране. Наложеното ограничение отпада с началото на следващ период на фактуриране. и тук има писано- http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...lapsed&sb=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Благодаря за отговорите, стана ми ясно, че като дръпнеш 2 филма и се връщаш в ерата на модемите. Интернета вярно е за баби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Ами пробвай на друг нет ,ако искаш да е Wifi. www.1one.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 При подписване на договор потребителите заплащат еднократно за модема сумата от 199 лв. с ДДС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Ами пробвай на друг нет ,ако искаш да е Wifi.www.1one.bg Тия нямат покритие в Кичука на Скопие. Проверил съм ги. А бе нашенска работа както се казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.