acrrop Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Продавам руски радар-детектори Saver g-213 с гаранция радарите са чисто нови ето и малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=36...mp;pid=11758052 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=36...mp;pid=11758054 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=36...mp;pid=11758053 цена 36лв Пловдив за контакти лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
stariq Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 тва окончателната цена ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acrrop Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 да Link to comment Share on other sites More sharing options...
durex4oo Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 dai nqkvi tehni4eski danni 1. НазначениеПриборът G-213 е предназначен за откриване на радари, фиксиращи скоростта. Този модел е един от най-ефективните прибори за откриване на радарно облъчване. Приборът работи в автоматичен режим и не изисква каквито и да е настройки. Конструкцията на прибора и употребяваните вносни възли гарантират безотказната работа в продължение на много години. Внимание! За избягване излизане на прибора от строя го предпазвайте от удари, механични повреди и попадение на влага. 2. Поставяне на прибора За постигане на максимална ефективност на работа се препоръчва поставяне на радар-детектора в един от двата варианта. 2.1. На защитената от слънце козирка с използване на пружинна скоба. закрепването на скобата става като я поставяте в прореза на долната част на уреда до упор, при това трябва да се следи за появяването на пружинката в улея на корпуса. При необходимост, да се прибере пружината, просто трябва да се изтегли. 2.2. Чрез закрепване върху приборния панел. Внимание! Между външния радар измерващ скоростта и приемателната повърхност на радар- детектора не трябва да има слънце защитни, метализирани лепенки, възможно е да отслабят или блокират напълно входящия сигнал. Включването на радар-детектора в електро мрежата на автомобила става с помоща на специален кабел с два щекера. Внимание! Забранява се оставяне на кабела под напрежение при снет уред. При подаване на напрежение се включва зеления индикатор “PWR”. При всяко включване, става автоматично тестване на прибора. 3. Работа на прибора При приближаване на Вашият автомобил към зоната на радарния контрол на скоростта, детектора Ви известява със звуков и светлинен сигнал. Вие можете да намалите скоростта по-рано, преди да стане известна на КАТ. Докато се приближавате към радара, честотата на звуковия сигнал се увеличава и по ред се запалват червените индикатори. В зоната на пряка видимост, сигналът звучи непрекъснато и светят три червени индикатори. Моделът има два режима на работа: “ГРАД” и “ТРАСЕ”. В режим “ГРАД” (свети зелен индикатор “City”) приборът обезпечава максимална защита от лъжливи сработвания от многочислени източници на излъчване (TV, телефонни връзки, различни сигнализации и др.) Звуковия сигнал в режим “ГРАД” се появява само с второто ниво на индикация (светят два или три червени индикатори). В режим “ТРАСЕ” детекторът осигурява максимална далечина. Превключването на режима се осъществява с последователно натискане на бутона “City”. Забележка: При режим “ТРАСЕ” вследствие на високата чувствителност са възможни кратковременни сигнали за тревога в места със силно електромагнитно поле, а така също от приемане на паразитни излъчвания на радар-детектори, поставени на насрещните автомобили. Пояснение: Болшинството чужди радар-детектори имат паразитно излъчване, като създават смущения във всички радар-детектори в насрещните или редом движещи се автомобили. Предлагания модел G-213 не създава, каквито и да е излъчвания и радио-смущения и не пречи на работата на полицейските радари. G-213, това е чист приемник на CB4 – облъчвания, който не може да бъде открит от каквото и да било разстояние. Наличието на детектора във Вашия автомобил не може да се явява причина или санкции от страна на КАТ. За повишаване на комфорта при ползване на прибора, може да се приглуши звуковия сигнал. Затова трябва да се натисне бутонът “MUTE” (светва зеления индикатор “MUTE”) като светлинната индикация работи без изменение. При всяко включване на уреда – радар-детекторът автоматично се установява в режим “ТРАСЕ” и “ПЪЛНА ЗВУКОВА МОЩНОСТ”. Технически характеристики Диапазон на работни честоти 10,500 – 10,550 Максимална далечина откриваща радара в километри 5,0 Напрежение на захранване 12; +4,0; -1,5 Ток работен мАмпера не повече от 30 Диапазон на работна температура от -20 до + 50 Тежина в грама 120 Обслужваното разстояние (далечината) зависи от много фактори (релеф на местността, метеоусловия, ниво на електромагнитните смущения) и може да се намали. Разбира се от същите условия зависи и дължината, на която е възможно измерване на скоростта на Вашия автомобил. Ето защо, радар-детектора поставен на Вашия автомобил постоянно обезпечава предимството пред полицейския радар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Изпробвани ли са ? работят ли коректно ? засичат ли нашите радари ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acrrop Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 Изпробвани ли са ?работят ли коректно ? засичат ли нашите радари ? да този на снимката ми е монтиран в колата и работи другите са тествани също работят имат и гаранция за нея - към мен ето техническите дани http://www.snimka.bg/album.php?album_id=36...mp;pid=11759599 в града на бензиностанци не ми е пилкал на една патрулка ми изпищя Link to comment Share on other sites More sharing options...
real_dragon Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Нареждам се за един!!!Моля за координати!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 да този на снимката ми е монтиран в колата и работи другите са тествани също работят имат и гаранция за нея - към менето техническите дани http://www.snimka.bg/album.php?album_id=36...mp;pid=11759599 в града на бензиностанци не ми е пилкал на една патрулка ми изпищя Интересно, имах такъв преди години и се скъсваше да пищи на автоматични врати и където си поиска, еднобандов е и изтрая точно 1 лято (явно от жегата сдаде багажа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acrrop Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 незнам днеска обикалях въртях (из пловдив) само на една патрулка пищеше другаде не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 1 банд ? Тва сигурно е първият антирадар в историята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 1 банд ? Тва сигурно е първият антирадар в историята Не е първият...първият е в мен - пак руски (много стар и незнаен модел), който пищи на всичко - от полицейски радари до GSM-ми наблизо. Както и да е - нека спрем с офтопиците - този руски радар-детектор е настроен да хваща най-разпространените руски полицейски радари (ако не се лъжа бяха ТР4), голяма част от които все още ползват и нашите полицаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van4o_87 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Изпробвани ли са ?работят ли коректно ? засичат ли нашите радари ? Аз имам такъв от 5-6 години и съм много доволен, пищи ми на 2-3 определени места в града но те се научават, а иначе полицейските радари ги засича перфектно, мен доста пъти ме е спасявал и си заслужава парите. За да не съм офф: и аз имам интерес ако може някви кординати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Както и да е - нека спрем с офтопиците - този руски радар-детектор е настроен да хваща най-разпространените руски полицейски радари (ако не се лъжа бяха ТР4), голяма част от които все още ползват и нашите полицаи. Май само един модел ползват, което ще рече че няма смисъл от 10000 бандови, хващащи лазери и тн.. Или поне в закона пишеше преди 2-3месеца, че само един модел се ползва като доказателство за превишена скорост, но не помня кой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 преди седмица с лек пазарлък купих същия от руския пазар с лек коментар по цената ми го дадоха за 26лв. сега мисля да взема и за жената един Имам интерес но при корекция на цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 И аз имам интерес, но също при корекция на цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Имам такъв от 2-3м. вече и аз си го взех от руския пазар, но за 30лв. БЕЗ ГАРАНЦИЯ, доволен съм пищи си, засича ги ченгетата. Обаче ме драни като засича вратите на БИЛЛА като парарувам, или като зареждам на Лукойл, то няма бениностанция тяхна на която да не пищи, така поне ги засича от далеко. За тези пари си струва, още повече че и една година да го ползваш и после на боклука да го хвърлиш пак си е избил парата, а и колегата дава гаранция.... какво по-хубаво от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Само да кажа, че тези радари са крадени от американските Кобра и работят чудно. Аз имам такъв радар от 2004 година един познат ги вкарваше контрабанда от Русия и са много добри. Моят и досега работи чудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 И аз имам интерес, но също при корекция на цената Ако Лъки вземе, дай му и един за мен, той ще ми го донесе, пък аз ще почерпя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.