XeForce3 Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Търся да закупя дъно mATX и захранване от сорта на FLEX ATX - (може да не е фортрон). Цена вие предлагате - желателно е да има гаранция компонентите. За връзка: skype - xeforce3, тел: 0883398147 - Михаил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Все още продъжалвам да търся, устройва ме и mITX дъно също така и picoPSU със адаптер. Ако някой има представа от къде в българия мога да си закупя подобни части моля нека ме информира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Все още продъжалвам да търся, устройва ме и mITX дъно също така и picoPSU със адаптер. Ако някой има представа от къде в българия мога да си закупя подобни части моля нека ме информира. Дънцето с какъв процесор мислиш да го нагласиш? За picoPSU май няма шанс да намериш . Евентуално от Риск Електроник, при добра воля от нЕкой служител. FlexATX PSU от Вали, от някои модели на DELL GX... също може да ползва. Edit: Дънцето може и да е с вграден процесор, не е необходимо да е със сокет (479) ще ми звърши работа и ВИА и АТОМ процесор. Ако е за HTPC бих изчакал да се появят дъна с ATOM3xxx. Аз съм с Intel DG45FC, предимство е че поддържа всичко що е LGA775 и "просвирва" широкоформатно видео със слаб процесор. Zotac имат много читав модел с nForce 630i-ITX WiFi. Има и един-два модела с Q45, но май не се намират по нашите магазини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 Дънцето може и да е с вграден процесор, не е необходимо да е със сокет (479) ще ми звърши работа и ВИА и АТОМ процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 http://www.foxconnchannel.com/product/Moth...ID=en-us0000425 това го имаме в ЕРА. - 134 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.