bioz Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Заменям чисто нова USB мишка за лаптоп ASUS за друга с нормален размер. Причината за размяната е че тази ми е много малка. снимки ето такава е мишката, но снимките не са моите Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 снимка, модел, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Заменям чисто нова USB мишка за лаптоп ASUS за друга с нормален размер. Причината за размяната е че тази ми е много малка. снимки ето такава е мишката, но снимките не са моите Имам една обикновена,която ползвам за лаптопа.Почти нова е.Ако искаш пиши на ЛС да се разберем да направим размяната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshko Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 imam logitech s kabel nomalen razmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Голяма мишка ако ти е удобна , малко ползвана поради наличието на много други Пиши ПМ ако имаш желание Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted May 20, 2009 Author Share Posted May 20, 2009 Намерих си мишка темата за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.