slaveto Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 аз минах на лол докато ми се доиграе пак Л2 което не виждам да е скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Lineage II на официални руски сървъри http://l2.ru/ безплатно: Първо няколко думи.Преди 8-9 месеца се пуснаха първите няколко официални сървъра в Русия. По принцип са разрешени за игра само от Русия, страните от ОНД и околноста. Сървърите са 10,като последния и най-новия го пуснаха на 26 юни. Всичко е изцяло на руски (интерфейс,имена и т.н., но може да се пише и на латиница и да имате никове на латиница). Играе се напълно безплатно. Може и да си плащаш като основните бонуси са 2х ексипирънс, 2х дроп и т.н.(за повече инфо на сайта) Сервърите са на Gracia Final от април месец. Всеки които иска безплатно да опита оффи сървер на Lineage II без да плаща и без да мрази/не знае руски може да поцъка на воля Как се играе: 1.Регистрация https://quickreg.4game.ru/lineage2/?&did= 2. Сваляне на клиента (НЕ е стандартния клиент на английски!) http://l2.ru/download/client.html Торенти (името на файла е Installer_Lineage2_1.0.8.rar потърсете сами за него и на други места) http://isohunt.com/torrent_details/101606493/?tab=summary http://topdownloads.ru/archives/file/Insta...0-8/4280445.htm http://www.torrentportal.com/details/4307909/&filelist=1 http://www.fulldls.com/torrent-games-1793898.html 3.Инсталира се и най-важното промяна на Regional and Language Options-->Advanced--> Language for non-Unicode programs на Russian (това "отключва" да меже да се играе играта не само от Русия и т.н. иначе излиза грешка от сорта:unable to play from this location) : Ами това е.Аз играя(ако може да се каже игра) от 5-6 месеца(първоначално ми беше пуснат руска VPN за 2-3 дена, но случайно попаднах на начина,че може да се играе и направо ) Приятна игра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Преди няколко месеца сигурно бих се заинтересовал, но в момента си давам сметка, че играя основно заради дебилите в клана ми. Почнахме нов сървър, който е що-годе приемлив. Като се разпадна стария сървър опитах да играя в някакъв друг, със средно 4-5 хиляди души, сравнително добро модериране и.... си дадох сметка, че просто не ми е интересна играта, ако ги няма ония дебили. И вероятно този сървър ще ми е последния... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 След дълго отсъствие се завръщам на терена с подкрепления. Добре че брат ми е поддържал огъня междувременно. Нявлязъл е и в 79-ти с голямото животно Борат също така. Азамат подминал 76-ти. Класика. Едно от малките деца пък намерило нещо интересно: СНИМКА Също така сериозно оборудвано е и моето любимо момиче, което макар и оставено на втори план застигна 70: СНИМКА Лъкът свети сияйно с цифрата +7 и най-после на далавера Маджестик +4+3+3+3. Пешо, с тебе ще правим ли партия или ще се мотаеш из фрийтата още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 зех че си платих акаунта то па наще се сетили че трябва да ме дигнат малко и скоро май ще съм 78 с сумонера Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Браво Славе Аз досега минавах професия bladedancer и ми се посука погледа вече - супер досада. Чувам сте били с нашите да пазите Орен тия дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 а за замаците нямам никаква идея кой каде е бил и какво е правил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Не знам, ама от всичките class change quests, най-малко досаден ми беше BD. А най-противен - SH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Нещо грешиш, ама ти си знаеш... Друго си е SR 70 като ходи с PP 68 и BD 62 около него - МАЗАЛО. Избутах 71 докъм 30% вече. 20% само тази вечер. Уморих се обаче, признавам... Forest of the Dead е отвратително място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 FoD <3 <3 <3 <3 Epic PvP, Epic exp, Epic flaming ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Заеби ти, един от най-подтискащите райони в L2... Иначе за ХР троши гипса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Подтискащ... за това говори човек, "израстнал" в DE city Стига бе, във FoD се чувствам като у дома си ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 след много мъки най после 78 другата седмица на рестарта ставам елф с мейн магаре мастър сега остава да се добера до 79 да си зема хубавото конче понеже в пвп с тоя е трагедия при енемита 80+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Брат ми удари 79! Ненормалник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Кърти! Но според мен "emoquit" би бил по-добър вариант за третата опция :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Подтискащ... за това говори човек, "израстнал" в DE city Стига бе, във FoD се чувствам като у дома си ;] Ааааа, този, аз не съм "израсъл" в DEV и региона, а в EV - SR е мойто момиче. Иначе SH е брат ми, което обяснява и резултатите му, а SE буфера го поех аз след 48 някъде. Иначе съм подрасъл дузина и нагоре деца около Дион, в Death Pass, блатата на Крума и прочее. FOD ме дразни, но пък има начин да се отсее тягостната обстановка, освен това боя е много и динамиката не ти дава да се разсееш. ХОП - Дружината в момента . Мажем из VOS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Стига бе, FoD си е един от любимите ми региони. Сменящите се мобове (ден/нощ), не знам си колко вида мобове, там влизам 63 lvl и излизам 72... Да не говорим за обширните територии, няколко места, където не ти остава време да си събираш дропа, както и доста места, където един новак може да събере състояние от несъбрани дропове... Отделно и колко бой се получава там, не е истина. Постоянно трябва да въртиш екрана за връхлитащи врагове... Един приятел с AW във FoD и Shrine си събра пари за MJ light set... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Аз казах само че обстановката е отвратителна и подтискаща бре! Всичко останало ми е пределно ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 FoD си е супер биеш си зомбита разни от време на време някой друг враг за разнообразие доста хора бяха прегазени от магарето ми докато биех там ( ако не броим 80+ дето идваха за да отмъстят ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Изтощен съм... Края на евента е тежък... Досега помляхме с брата 570 ТАКИВА и 70 ТАКИВА идиота... Много награди, много чудо... Утре, опа, днес евента приключва, а има още към 200 за притропване... В почивката се взехме и Hunter's Fortress ХОП! Slave, те тва са орки, не кат тебе : СНИМКА 1, СНИМКА 2 ------------------------------------------ PEOPLE WE MEET XV: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4, СНИМКА 5, СНИМКА 6, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 напълно съм съгласен за орките защото аз съм елфче цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Как смени зелендрака??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 чичо доктор може всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Да Ева и AION-a заради тая пародия на игра има лаг в Л2 и е почти невъзможно да се играе нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Защо бе, Славе? Какво общо има АИОН с нас? Между другото аз се надявам да дръпне малко ботове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.