RaptoR Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Един съвет към всички пловдивски играчи - преди да тръгнете към Пулсар да си купувате карти ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обаждайте по телефона да питате дали има. 260400 - магазина зад халите 279176 - магазина в Тракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Най-после подминахме 76 със SH-то на брата... Много тежки куестове за трети клас и Ноблес предстоят... В близките дни тежко им на Силеносите във Варка . Между другото срещнах няколко човека с DYNASTY сет - красота просто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 да вече има доста 80 сетове за ноблес куеста като го минеш става лесен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 някой може ли да ми разясни subcalss системата,защото четох из някакви сайтове,но не ми стана ясно какво е това животно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 някой може ли да ми разясни subcalss системата,защото четох из някакви сайтове,но не ми стана ясно какво е това животно subclass се прави след като минеш 76 и третия class change. Започваш с нов клас по твой избор от level 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 75 по-точно ма то е същата работа почти.. за суб куеста се бият 4 боса и накрая трябва да удариш баиум с куест дагер след това има друг куест сравнително лесен с малко помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Тоя раптора от 3 години не може мине 60 лвл с неговия герой.Ама как се изказва винаги направо цепи мрака . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Интересно как мизерната ти сиромашка душица, която явно няма 20 лева на месец, за да играе легално, следи акаунтите ми, че и знае статуса на героите ми . Освен да се посмея друго не остава. Ако има нещо, което да цепи мрака, това е откровената ти простотия. Следващо подобно "умно" изказване без смисъл и посока ще доведе до наказание. В тази тема се дискутира Linage II - ако имаш да добавиш нещо конструктивно - заповядай, ако не - търси си другаде поле на изява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Аз си коментирам играта просто не ми ясно как човек като тебе всеки който му каже,че не става за нищо тръгва да до псува и да говори колко е мизерен и прочие...а за 20 лв не са ми проблем.. просто не съм толкова зле ,че да играя с години и да фармя като ненормален.Така че въобще не ми говори колко си компетентен за играта,че даже още не си минавал ни куест за трета професия нито нищо...мога само да ти кажа че не си усетил нищо от играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Я ми кажи ти какво си усетил, много ми е интересно, защото човек, който играе в разни измислени пиратски сървъри изобщо нищо не е видял от играта. Ако беше видял нещо щеше да знаеш какво се случва от известно време насам и че "фарменето" далече не е толкова досадно, каквото беше преди година например. А ако човек си знае териториите и математиката се расте доста бързо и приятно. Ако обаче си сам нищо няма да постигнеш, това сме го говорили много пъти в темата. И ако обичаш не ми обяснявай какво съм видял и какво не съм видял в L2. Смешно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 масово пвп за фринтеза незнам защо бяхме заедно с единя срещу другия враг но беше касапница Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Мдам, рядко стават такива яки мелета. Дори взех да се отказвам от отказването от играта след вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 А ти къде потъна бре, разбойник Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 А ти къде потъна бре, разбойник в BraveHeart, за да пълня със стрели зелената тиква на slaveto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Въйййй slaveto в тая навалица как различаваш кой трябва да блъскаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Славето е лош, раздава шамари. Освен това сега е и "магаре мастър" Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 в тая навалица единственото което правех е да бъфкам и да се крия зад другите да не ме набият моя задник до 1-2 месеца като пуснат ъпдейта няма да е зелен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Абе кой ме ***, да зациклям по тоя L2... Сега съм с един тъжен spellhowler и тамън събера парите за даден grade и кача lvl за по-горния... В сървъра, в който играя (Roxy.x5, Hellbound) един EWC скрол се продава между 4,5-7kk. Дайте съвет, струва ли си да събирам за enchant или по-добре да кътам милиони за следващия grade оръжие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Пешо, адекватна информация за пиратски измислени сървъри не мога да ти дам. Пo принцип ако са балансирани правилно нещата SH се вдига най-бързо и приятно (нужно ти е и SЕ да тича отзад). По принцип как сме вдигали нашия SH в официалната игра - от С грейд Demon set и Sword of whispering death +3 (нашият е с magic power, може и с acumen) те карат успешно и скоростно до А грейд. Тук вече е нужен Dark Crystal robe set и Sword Of Miracles с acumen. Енчантване над +3 или купуване на оръжие над +3 само ако имаш излишни пари. В момента SH-то е 77 и нагоре, SE-то (с което често тичам аз) гони 73. Тази двойка с брат ми ни е най-активна и вече е машина за пари. В момента събираме за Arcana Mace, като скоро ще се справим (да не ти казвам колко пари са заедно с камъка за нея). Отделно имаме 2 PP-та над 60 - по едно нас всеки акаунт, сега правим и EE-та, които са вече над 50. Комбинациите с основните герои са много ефективни. Аз да те питам - ти с каква машина си, защото играта си иска РАМ и хубава видеокарта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 интересна сума за EWC до А грейд се стига сравнително бързо така че дори с комон итеми да си няма да има проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Славе, смятай каква икономика се върти... Между другото снощи вършахме из Варка с един тартор от клана. Четири акаунта ЕДНОВРЕМЕННО на четири машини върти. Този пич определено е за болница... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Славе, смятай каква икономика се върти... Между другото снощи вършахме из Варка с един тартор от клана. Четири акаунта ЕДНОВРЕМЕННО на четири машини върти. Този пич определено е за болница... Не ми се мисли колко трябва да е бърз...особено ако компютрите са в различни стаи тогава ще е много весело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Оф... днеска го раздавам типичен Vulture... Попаднах на едно поле, на което някаква партия дълго време не си беше събирала дропа, защото земята беше покрита с килим от адена и предмети на обща стойност (след разходка из пазара) 5kk. Което за мен беше добре дошло... като изключим половин час досадно обикаляне с прахосмукачката и тук-таме някой крийп, колкото да не ми трепе животното. btw, струва ли си да развивам pet? Щото уж кокабурата ми дава някакви бъфове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Не ми се мисли колко трябва да е бърз...особено ако компютрите са в различни стаи тогава ще е много весело Той тича напред с едно SH, което гони 80, отзад има 3 буфера. Личи ясно, че са 4 машини едновременно, защото буферите почват да пеят през секунди Оф... днеска го раздавам типичен Vulture... Попаднах на едно поле, на което някаква партия дълго време не си беше събирала дропа, защото земята беше покрита с килим от адена и предмети на обща стойност (след разходка из пазара) 5kk. Което за мен беше добре дошло... като изключим половин час досадно обикаляне с прахосмукачката и тук-таме някой крийп, колкото да не ми трепе животното. btw, струва ли си да развивам pet? Щото уж кокабурата ми дава някакви бъфове? Пешо, заеби тия животни, много ХР се губи. Направи си втори акаунт на глупавия пиратски сървър и си направи SE. Това ти трябва. Пускаш втори клиент и да тича отзад. Така се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 нищо чудно да са на бот буферите или си е играл да прави макрота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.