Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Raptor lognah se, pish mi ako iskash na nick: Iren za academy

Момко избутвай го до 40 героя, че имам 2-ма за прекарване през академията :laughing:

Ако нещо ти трябва по куестовете пиши тук.

Славе отдавна съм ти казал, че имаме 14 героя :devil

Просто се наложи 2 броя да ги подменим още доде са млади :laughing:

Общо взето имаме герои за всичко в двата акаунта, което върши работа в много сфери (SH, SE, PP, ковач, спойлер и т.н.), да не говорим че и играта е по-весела и разнообразна. Като преминат всички решетарията ще ги покажа. Те 4-5 вече минаха и в B grade. Ти само с тоя орк ли си?

----------------

Направих ново обновяване в първия пост, вече може да видите и фантастичните промени, които предстоят в GRACIA 3. Идват нови страхотни забавления :punk. Добавих точки 4 и 5 - полезни екстричкки са си.

Тунчев- ти специално разгледай и си помисли

----------------

Славчо виж кво намерих бре:

1274922_orig.jpg

Има пач NAKED CHARACTERS! Мисля да поразпитам администраторите в играта дали са позволени тия хави с разни пачове, че има и много други, които са полезни за играча.

-------------------

Специален поздрав за всички L2 психопати, както и колегите от WoW:

Vchera bqh u 1 priqtel i igrae ne mi napravi osobeno vpechatlenie hich ne mi haresa . Vse pak World of Warcraft > all

Това си е твое лично мнение. Моето лично мнение е точно обратното. И тъй като по принцип две еднакви мнения няма отдавна прекратихме глупостите кое > от кое и всеки играе това, което му харесва.

брато като играеш лол чий уй търсиш в тема за Л2

пача на офито нее позволен по-добре не пробвай че може да изгориш

голи герои на некоя пиратка гледай

и да не забрава това го има от доста време още не бях на офито когато го пуснаха

Славе аз съм възпитан и си питам :laughing:

Резнаха ме любезно:

Hello Viden,

Thank you for your patience to this point.

What you're describing (the "patches" you're referring to) is a violation of the User Agreement for Lineage II. The game client is not permitted to be modified in any way except official changes implemented by NCsoft.

Regards,

Mike C.

PlayNC Technical Support

Инересно е, че не се казва нищо за наказания, но тънко се намеква, че съм в нарушение. Не че съм очаквал нещо различно де :bgrin:

Инсталирах си я. И се пуснах към пиратския сървър, който е даден в първото мнение.(interlude е май)

Или аз се бъркам нещо или вдигнах 11 левел за 2-3 часа, докато изтрепя 40 вълка и няколко орк-а.

Ама още не мога да зацепя някои неща. С вдигането не левелите за сега видях само да ми се вдига кръвта и там другите показатели, ама от тях само кръв и точки за правене на магии разбрах кои са. Другите там оранжевото(забравих съкращението) и останалите за какво са?

Как мога да разбера колко мога да нося? Сега имам някакви дрешки и казва тежат примерно по 1000 и нещо. Но кое ми е лимита?

Отделно възможно ли е толкова бързо да съм качил 11 левел? И въпреки това съм един Анрешко. Никакви нови умения не ми е дало да избирам. Опитах да говоря с една котка и едно като заек ли е, в града на хората ама там ми казаха, че трябвало някави 30-40 левел да съм. Не ги разбрах добре.

Или за да развия героя и умения трябва да се ходи при някой определен? Магиите и те.

Отделно събрах някакви рецепти(?) ама ми дава, че са само за джуджета - правят някакви предмети и не създадох нищо.

Може ли да ми разясните някои от нещата как са?

Иначе ми върви много добре на 1280х1024, хванах някъв сървър с 66 пинг и не ми лагваше до вечерта.

Инсталирах си я. И се пуснах към пиратския сървър, който е даден в първото мнение.(interlude е май)

Или аз се бъркам нещо или вдигнах 11 левел за 2-3 часа, докато изтрепя 40 вълка и няколко орк-а.

Ама още не мога да зацепя някои неща. С вдигането не левелите за сега видях само да ми се вдига кръвта и там другите показатели, ама от тях само кръв и точки за правене на магии разбрах кои са. Другите там оранжевото(забравих съкращението) и останалите за какво са?

Как мога да разбера колко мога да нося? Сега имам някакви дрешки и казва тежат примерно по 1000 и нещо. Но кое ми е лимита?

Отделно възможно ли е толкова бързо да съм качил 11 левел? И въпреки това съм един Анрешко. Никакви нови умения не ми е дало да избирам. Опитах да говоря с една котка и едно като заек ли е, в града на хората ама там ми казаха, че трябвало някави 30-40 левел да съм. Не ги разбрах добре.

Или за да развия героя и умения трябва да се ходи при някой определен? Магиите и те.

Отделно събрах някакви рецепти(?) ама ми дава, че са само за джуджета - правят някакви предмети и не създадох нищо.

Може ли да ми разясните някои от нещата как са?

Иначе ми върви много добре на 1280х1024, хванах някъв сървър с 66 пинг и не ми лагваше до вечерта.

NOOB-че си споко, нормално е. В момента на официален сървър 11 левъл се вдига за минути, нормално е. От 20 натам става по-бавно, от 40 натам още по-бавно, от 60 - съвсем бавно. Особено ако нямаш сериозни оръжия.

Оранжевото ще разбереш какво е като се сбиеш с някого :devil

За да си научиш уменията трябва след определен левъл да отидеш при съответния учител за героя ти. Във всеки град в храма има почти всичките. бойците могат да учат в Уориър гилда, джуджетата се учат съответно от склададжиите и ковачите. Степените са така - сега като си вземеш първите умения, след това на 15-20-25-30-35-40. Оттам започват през два или през три левъла, зависи от героя.

Ако не си джудже рецептите ги забрави или ги продавай в магазина. Когато минеш 45 лвл вече има по-стойностни.

NOOB-че си споко, нормално е. В момента на официален сървър 11 левъл се вдига за минути, нормално е. От 20 натам става по-бавно, от 40 натам още по-бавно, от 60 - съвсем бавно. Особено ако нямаш сериозни оръжия.

Оранжевото ще разбереш какво е като се сбиеш с някого :devil

За да си научиш уменията трябва след определен левъл да отидеш при съответния учител за героя ти. Във всеки град в храма има почти всичките. бойците могат да учат в Уориър гилда, джуджетата се учат съответно от склададжиите и ковачите. Степените са така - сега като си вземеш първите умения, след това на 15-20-25-30-35-40. Оттам започват през два или през три левъла, зависи от героя.

Ако не си джудже рецептите ги забрави или ги продавай в магазина. Когато минеш 45 лвл вече има по-стойностни.

Реших да направя един човек войн. Значи ще отида до града да потърся тази гилдия която каза - да видим дали за 11 левъл има нещо :)

Даже не знам как да прегледам клановете и съюзите и как да си поискам да се джойна някъде. Засега ще пробва с този герой да поразгледам играта да видя за какво става дума, пък по-нататъка може да потърся клан или с друг герой, че като гледам не е за соло тая игра.

Иди в Warrior guild и говори там. Този тип има два свестни персонажа - арчъра и гладиатора. След 40 лвл и двата не са лесни за вдигане :)

Явно ще е гладиатора. Тия работи със стрелите никога не са ми харесвали. Друго си е бруталното меле и клането от първа линия.

Защо имам предмети в инвентара, които не мога да продам нито да сложа в склада?

Това бъг ли е на играта или сървъра дето го играя или си ги ма такива предмети? Еднот е меч, другото кинжал и някви ризи/гащи.

И да питам още нещо. слагам си примерно кааск, дето ми вдига дефенса с 16 примерно, а на мен ми се увеличава с 4. Добавям някакви обици и дефенса не мърда?

Максимума зависи ли от нещо?

Славе тоз евент дето са го пуснали има ли някаква файда от него??? Гледам висят горе бая хора като паяци, но май май е поредната безсмислица... Не разбирам какво толкова трудно има да спретнат забавен и доходен евент от сорта на прасетата... Особено с тоя откачен пазар! Ако навремето съм предполагал, че ще се стигне до такива цени... :sayjin

Някой може ли да ми препоръча добур сървър за C4,по възможност с играчи от България ?

@mIRCata-този сървър,в който играеш бива ли го ?

• 2 weeks later...

За много години Славе!

Само да ти кажа колко ми е мъка че ни преебаха така и не оставиха Санта хелпърите още седмица... Много долна постъпка беше. Сега една камара чорапи остават ей така... А как 'арно се млати със соул боу +15...

Пропуснах да се похваля, че бях скоро на обсада :bgrin:

Едно време като ходех си бях жива мръвка на един шамар, но вече нещата са по-различни :laughing:

Особено със Sоul Bow +15 от подаръче... Пазихме Глудио с нашия алианс от тъпанарите от DarkSigned. Не им дадохме моста да преминат - жалка картинка :devil

На Ботфадъра и оня изрод Ратибот им сипвах по 700-800 на шамар, при все че съм още само 64 :allien

Някой път ще отида с животното на брат ми да видя как е като си 75+ :ph34r:

Много грайнд по тия празници, от седмица не ми се поглежда играта направо... Купихме и един Homunkulus +9 изгодно и сега всичките 14 героя вдигат масивно... Скоро и С грейд нещата ще трябва да продам B)

Славе аз си мислех, че ние с брат ми сме ненормални с тия 14 героя, но един се похвали, че има 3 акаунта и 21 парцала и ги действа САМ на 3 машини....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...