Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

като не броим по-малките лвл %-та може и да е точен горе долу а и нормално да не говорат понеже нали знаеш че са нелегални :) както обичам да казвам който неможе да играе ползва програмки

ако не беше войната нямаше толко народ да ползват

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Човече използвай ги тия препинателни знаци бре, не мога да ти хвана мисълта като хората :P

Добре нали при нас открай време е наложена политика изцяло против ботовете и действието като такова :bgrin:. Нима едно от основните неща в правилника не е че член на клана, който бот-ства веднага се изключва? Те при това положение ако Иван, Make, HACO и прочее правят такива работи това означава тотален резил. Още нещо - при тия високи левъли дето са те не рискуват ли прекалено много тези, които ги вършат подобни???

да се оправат мен няма да ме баннат макар че ползването на такъв тип програма е трудно доказуемо

но ако случайно се намери ГМ който да си върши работата може да изгори някой :lol:

• 1 month later...

По принцип маговете са най-силни за момента. Всичко зависи от това какъв тип игра ти харесва. Обличането зависи най-вече от клана. Сам далеч не можеш я докара. Заплащането на акаунта става посредством карти за време, които се продават в Пулсар. 60 дневна е 53 лева.

ami az sam ot V. tyrnovo i dokolkoto znam nqma magazin na pylsar i ostava variqnta 4rez plaync s kreditna karta a tam procedyrata beshe plashtash si i ti davat cod da si activirash acc-to mai :?. hm i do kolkoto znam povecehto bulgari ot franz sa sa se premestili na phoenix ili imam greshno info

По принцип най-много българи има в обединения сървър ФЕНИКС. Там сме и ние. Относно плащането провери дали Пулсар нямат представител в Търново. Често се случва и други фирми, които се занимават с компютърна дейност да продават карти. Разучи по-подробно. Ако няма алтернатива - кредитната карта му е майката. Или ако имаш познати, които да ти купят карта и да ти дадат кода.

Може да влезеш при нас в DREAMS, но след като изкараш академията не те съветвам да оставаш, защото се водят ожесточени войни с някои от най-силните кланове на сървъра.

Като влезеш се обади да ти дам едно рамо на старта.

Върви лека полека... Заради тия откачени войни се наложи да извадим главните герои от клана - не може да се играе като хората - на час те убиват 2-3 пъти...

Иначе нещата са наред, вървим бавно и смело все нагоре :devil. Ти няма ли да се връщаш вече :laughing:

Славе аз като цяло мразя тия войни, освен това като те свитне някой с Аркана и е 10+ левъла над тебе няма уроци, които да ти помогнат :bgrin:

Върви лека полека... Заради тия откачени войни се наложи да извадим главните герои от клана - не може да се играе като хората - на час те убиват 2-3 пъти...

Иначе нещата са наред, вървим бавно и смело все нагоре :devil. Ти няма ли да се връщаш вече :laughing:

Е то тва е,скъсваш се от игра за 5 % и накрая ги губиш за няколко битки :P

За сега не мисля,добре ми е без никакви игри.Имам чувството,че ми остава време за всичко така :D

Raptor lognah se, pish mi ako iskash na nick: Iren za academy

В момента не съм в играта. Търси на ЛС MakeBG и го помоли да те покани. Ако те пита кой си кажи, че си нов, клана ти е препоръчан от VanyarAarwen и си готов за подвизи :punk

Има ли някой,който зане не-официален сървър с пвечко играви,по възможност българи,че за момента не мога да си я купя оригинална ?

Направих пълен едит и ъпдейт на началния пост. Добавих полезни за играчите сайтове. Отсега нататък аз поемам грижата за редовно подновяване.

------------

Славе снощи гледах обсадата на Runе. Camelot много жестоко ви прегазиха на вратата :bgrin:

Хич не беха 2 пъти повече. Аз като видях от вашите на вратата какво има мислех, че няма да ги бъде, но минаха за минута. Вътре нямаше как да гледам. Мога да ти пратя запис ако искаш :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...