RaptoR Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Може и така - аз лично си купувам карти с време от Пулсар - в пресечката зада Халите е магазина. И между другото темата и 888 страници да е, долу в сърча като напишеш примерно "пакет" или "такса" все ще излезе . С добри чувства го казвам. Ако имаш въпроси или пък си решил да започваш - ние сме насреща. Всеки ще ти помогне поне с инфо. А в Lineage може и с повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 нормално да се извини понеже говорих с него и с клан лидера ни и като ве пребие некои пак не ми пм на мене и вие и ние си имаме офицери и сме си културни но в секи клан си има и изключения относно ъпдейт не съм доволен от някои неща които ще бъдат репортнати нормално е като е ново да има такива неща дано ги оправат че ще има бой Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 И между другото темата и 888 страници да е, долу в сърча като напишеш примерно "пакет" или "такса" все ще излезе . С добри чувства го казвам. Вярвай ми, сефте го виждам това долу в ляво за търснето. Колко години ровене по-форуми, ама никога не съм гледал какво има по страницата. Аз като съм долу обикновенно търся бутон за отговор или да прескоча в друг раздел. Само да се навия да направя инвестицията със закупуването и ще я разцъкам. (Че сега трябва да купувам обзаеждане за хола и парите са кът) А почнали да я играя - вярвай ми ще търся доста помощ. Нямам никакъв опит с тоя тип игри и всичко ще ново за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 В момента е направена много удобна за игране. По принцип основният проблем на тази игра беше безкрайния grind, или трепането на едни и същи неща до посиняване, главобол и каквото се сетиш. Така докато дигнеш следващото ниво, където трепеш други до посиняване и т.н. Докато стигнеш към 70 ниво, където вече става весело. Разбира се колективните прояви са най-важното нещо и са в основата на нещата в света на Lineage. Обсади на крепости, замъци, войни между кланове - там е интересната част. Имай предвид че не старта ти е проблем, по-скоро после се появява - няма спиране Разбира се има опцията да спреш да плащаш докато пак не ти се доиграе Всичко си остава запазено. И това прави играта смислена - каквото направиш, създадеш или купиш - остава във времето. ------------------- Славе както винаги чупиш гипса хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 GRAZIA - The Second Throne Леле, от тея 14 страници ми окапаха лигите Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Леле, от тея 14 страници ми окапаха лигите За капане си е Вдигаме с брата като луди всичките ни 14 героя Който ни играи - ни пичели Хубавото в играта е, че вече който почива - също пичели.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 луди ли сте толко много герой бе хаха и аз си дигам и жуже ма то ми прави парички и донекаде е наложително Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Има ли някой, който играе на офи и е така добър да ме покани за trial? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Има ли някой, който играе на офи и е така добър да ме покани за trial?Благодаря предварително. Какво трябва да се направи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 даи ми име и меил на пм и ще направя каквото трябва за триал-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasetyyy Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 еи маняци дайте някой свестен сървър в интервала 15-100х....да не е супер лесен(пвп) или супер труден(лоу рейт),трябва ми мидъл рейт сървър с Npc-buffer4e ако може айде дайте нещо че ми писна...няма сървър който да не съм играл и да не съм най-големия... bTW играл съм 1 пвп сървър за 2 седмици ,станах най големия и ми писна...героя ми се казваше NaiGolemiq бях бишоп и биех всички...на уеп-а ми се падна аугмент Shadow Flare...и познайте какво ставаше ... 5в1 и ги избивам само Heal и Shadow Flare...горд съм с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Виж сървара с по-висок реит WRATH(9x) DEX. 15 разваля мн икономиката. За мен принцип икономика нормална има на сървари х1 и х2 ама малко хора играят на такива и човек се задоволява с х4 обикновенно. Иначе на сървара който ти посочих се вдига лесно поне по мойте критерии има хора и е що годе свестен откъм подръжка и неща които работят читаво. Лошо от една страна е че е на С6 но ако това не те притеснява по добър привиет сървар за мен няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Славе готов ли си за евента Утре почвам ловът на мишки! Време е за пълнене на кесиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 тъп евент да ги ева предпочитам да ида на пвп вместо да гона мишки но ще видим може да го пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Ти нямаш угодия просто.... Аз току що си качих пресен пресен кег с туборг и само чакам началото. Между другото ако си само с един акаунт разбираемо е да не те кефи евента - няма как да изкараш пари като хората. ........................ Опа Славе - Честит рожден ден!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 мерси и нее до колко акаунта просто да пуснат нещо като хората смениха прасетата с мишки и уж евент а и аз не разчитам на тех за пари ако падне нещо падне Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Мани мани - окуцили са евента с по три лъка на АКАУНТ. Аз тъкмо се нахавих с брата с тия 14 героя и снощи побесняхме.... Това може би е за да не се правят ботове... И наистина почти няма ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 и преди бе6е на акаунт по веднъж дневно 3 или поне така си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Славе да, но лъковете траеха повече, а прасетата умираха доволно. Тия мишки стънват мамка им! Между другото открихме начин за бързо и ефикасно трепане. Миналия евент над 80кк спретнахме с брата, тука далеч не можем достигна тия висини. Но пък спойлерката минава вече в В грейд, а ковача здраво я преследва. Тази зима ще има Dwarf power! Брата е вече SH 70, с малката на спойл отпред се вадят по няколко милиона на час. Абе потръгват смело нещата Скоро всички 14 героя без един (за безплатно разнасяне) ще се минали Училището за решетари на клана Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 има ли поне един който да забелязва колко клан точки правиш с тия академици ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 По новия стандарт мисля между 500 и 600. Иван знае, попитай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 друг ми беше въпроса иначе дава 650 ако не се лъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Славе как стана така че сме във война Нашите как така и в какво подкрепят FS, та маса кланове са обявили война? Днес ме мързеше да разпитвам... Само разбрах, че сте пили кафе и не са те взели с карма хахахаха. Някои са обидени че от вашия алианс Divine, и то особено българите, злобно избивали с карма и буферите дето не са членове на клана... Между другото - с мишкуването слаба ракия... Я се направиха 15кк я не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 аз знам друга история защо са били буферите а и АВРАМ спецялно си го заслужава вие се биехте с клан с който ние работим заедно така че се очакваше казах няколко пъти да си спрете войната но както винаги никой не слуша ами мога да ви кажа честито сега няма да си фермите спокойно 80% са с програми от клана ви вече така че ще могат да релогват спокойно и да не умират толко Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 аз знам друга история защо са били буферите а и АВРАМ спецялно си го заслужава вие се биехте с клан с който ние работим заедно така че се очакваше казах няколко пъти да си спрете войната но както винаги никой не слуша ами мога да ви кажа честито сега няма да си фермите спокойно 80% са с програми от клана ви вече така че ще могат да релогват спокойно и да не умират толко Хахахахахах... Както ти казах не знам много за събитията... Освен това ти дълго време беше един от нас, да не говорим че си и от "онази група" - благоевградската. Аз лично не знам кой от нашия клан ползва такива работи... Или поне всички се правят че не ги ползват... Мен не ме касае - ние с брата каквото правим с ръцете си го правим, никога не сме правили такива неща. Сега като казваш 80% ми звучи притеснително.... Ти клана Nocturnus ли визираш че работите с тях? При нас знаеш обикновено скандалите почват я на "на острова", я "в тунела" и то заради застъпване... Мисля че и с тях нещата почнаха така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.