Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Последно играх Lineage 2 в www.lineage2world.com преди 2 години сега като влезнах видях че няма почти хора някои може ли да ми каже Lineage 2 сървър в които има хора. Благодаря предварително.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Последно играх Lineage 2 в www.lineage2world.com преди 2 години сега като влезнах видях че няма почти хора някои може ли да ми каже Lineage 2 сървър в които има хора. Благодаря предварително.

http://l2dragonlance.org/

Aз играя тук. Много арен сървър като за пиратка. Имам и доста бг, който обаче са на по 13-15 години и са доста...прости. Но има и пичове.

Recommend е един вид,ако някой е доволен от теб да те рекне (препоръча ) и след определена бройка името ти става синьо,както каза R_a_p_t_o_R. Всеки ден бройката им пада с по 3-4.

http://www.l2dex.eu/-този е добър,има страшно много хора,включително и българи и постоянно го обновяват :)

след 6 часова битка снощи валакас беше убит на официалния сървър phoenix (gustin+hindemith)

Брей супер. Браво!

Цъкам от 4 месеца и така и не съм го виждал тоя човечец :lol: Дайте някой шот или пик :)

пп то има гугъл аз вас молъ...

Странно пиша valakas гугъл ме поправя antharas :lol: :lol:

Aбе така и така съм започнал да питам, та - как да направя знаменце на клана си, къде да го ъплоудна. Защото пробвах ъплоуд на сървър не го приема...

след 6 часова битка снощи валакас беше убит на официалния сървър phoenix (gustin+hindemith)

Браво Славе! С тоя клан често може да ти се случва това. Дай един скрийн с дропа :devil

Брей супер. Браво!

Цъкам от 4 месеца и така и не съм го виждал тоя човечец :lol: Дайте някой шот или пик :)

Не мога да не се засмея... В официален сървър и 44 месеца може да не го видиш ТОЯ ЧОВЕЧЕЦ

http://doaforum.levillage.org/lineage2/valakas_july08_58.jpg

http://doaforum.levillage.org/lineage2/valakas_july08_59.jpg

http://doaforum.levillage.org/lineage2/valakas_july08_61.jpg

вижда се че списъка с дропа е доста голям така че може и да липвса нещо от него

Браво славе,казвай сега колко % си назад :P

загубих 0.00% пукнах само един път и ме дигнаха с брез :P

убихме и антарас преди малко опита се на няколо пъти да ме стъпка но оркската ми кратуна е дебела

Браво Славе! С тоя клан често може да ти се случва това. Дай един скрийн с дропа :devil

Не мога да не се засмея... В официален сървър и 44 месеца може да не го видиш ТОЯ ЧОВЕЧЕЦ

Всички да замълчат разбирача пак се обажда,където играе от 2 години на оффи и е 60 левел и претендира,че много разбира от играта.Опитах да си замълча но просто не успях да се сдържа.Лично на луна съм дигнал за 2 месеца 65+ герой без бот и прочие и е със А-grade изцяло (без бижута).Валака не е толкоз труден просто ти трябва левел и доста спелсингери защото те му доста слагат стабилен демич.

bullshit

Какво би трябвало да разберем от кофата с лайна? Понеже нищо не се разбира освен че си много велик играч. Все пак достатъчно кух, че да прави анализ на хора, които не познава и в чиито акаунти няма понятие какво има. Но то е простено де - Тя не не ходи из горите, а по хората...

Валака не е толкоз труден просто ти трябва левел и доста спелсингери защото те му доста слагат стабилен демич.

Под труден какво имаш впредвид ? Все пак са нужни горе-долу 8-9 перфектни партита с хора минимум 76 +,а също и че Валакас го бият само най-големите алита на всеки сървър.

Славе в кой клан си сега ?

В TheDivineStratia или някой от съюза :devil

Тунчев недей моля ти се на гурутата да обясняваш играта. Къде къде пред нас са... :bgrin:

Ти между другото няма ли да се връщаш вече? Предстоят нови приятни изненади скоро :ph34r:

Валака не е толкоз труден

пробваи да го биеш на офи и тогава говори че не бил толко труден

ние бяхме 150 човека накрая около 120 може да се убие и по-бързо но не става така както си мислиш

сега съм в клан Immortalnight но името ще бъде сменено

офи>фрий разликата е огромна колкото и странно да звучи

Aбе стига сте се карали за глупости, кой бил нууб, кой - геймър. Детска му работа!

А по-добре вземете ми кажете как да си наема clan hall. Oтидох при акционера, ама не ми дава нищо, явно някъде бъркам...просто не знам как става хватката.

пп клана е 5 левел с ~2500 rep points

В TheDivineStratia или някой от съюза :devil

Тунчев недей моля ти се на гурутата да обясняваш играта. Къде къде пред нас са... :bgrin:

Ти между другото няма ли да се връщаш вече? Предстоят нови приятни изненади скоро :ph34r:

Ми незнам,на моменти ми се доиграва ,но се държа още :P

• 2 weeks later...

И така дружина за разлика от Глобул, където най-доброто вечно предстои, но все не идва, при нас новият ъпдейт ще доведе до доста сериозно прибилжаване до него. Най-после сериозни подобрения, които ще направят престоя ни онлайн мого по-приятен :devil

-----------------

The Gracia™ - Part 1 update is just around the corner with its release scheduled for next month! Two of the most highly anticipated features of the Gracia™ - Part 1 update are the Vitality system, and PVP changes.

Leveling in Lineage® II is about to get a major overhaul. How? The Gracia™ - Part 1 update’s Vitality System will forever change character advancement in Lineage® II by making it easier than ever before. Characters will gain Vitality Points whenever they are offline, in a peace zone, or hunting Raid Bosses. These Vitality Points equate to bonus Experience Points while hunting, resulting in even faster leveling. The more Vitality Points you’ve accumulated (thus, raising your Vitality Level), the greater your Experience Point bonus will be the next time you go hunting! Before you know it, everyone will be braving the scorching sands and dangerous perils of Hellbound!

The days of losing hard-earned Experience Points for being ganked in PVP combat during a castle or fortress siege will soon be long gone! In the Gracia™ - Part 1 update, players who are registered for a castle or fortress siege will no longer incur any experience loss when they are slain by the enemy on the battlefield. Instead, players who are felled on the battlefield will incur a minor debuff that reduces all stats for a short period of time. So, fear not for your Experience Bars any longer--take to the battlefield and claim those fortresses and castles by force!

----------

Ще има и нов сайт, на който да разчитаме за допълнителна информация:

One of the newest fan sites to join our official Lineage® II fan site listing is Lineage II Info Central. This up-and-coming site may be new, but it already boasts many valuable features, including accurate tax information for every server, an extensive map gallery, server status, a very handy crafting calculator, and a list of in-game recipes. We recommend you check out all Lineage II Info Central yourself. Rohirrim, the site admin, says “I will do my best to keep the site up to date for every update and more useful stuff will be added in the future. Skills, L2Tax and recipes are being updated to Chaotic Throne 2 (Gracia™ - Part 1) as we speak!” Thanks for all your hard work and dedication to the Lineage II community, Lineage II Info Central

-------------------

:punk :beerchug :punk

НАЙ-ПОСЛЕ!!!

GRAZIA - The Second Throne

------

Vtality level 4 - Experience score increases 300% !!!!

Ето това вече е истината :devil

Откога чаках да измислят нещо такова :punk

:beerchug

Понеже ама хич не съм наясно с тези игри да питам.(Няма да се смеете, че е глупав въпроса)

Знам, че WOW е с месечни такси за игра. И тази ли е такава или трябва само да си купиш играта/ъпдейтите? Защото гледах някакви хроники 3, 5 и т.н.

Ако да, каква е месечната такса и каква е разликата в WOW.

Няма за какво да ти се смеем. Играта е платена - да. Ако беше поразровил из темата щеше да видиш всичко. Принципно таксата за 60 дни е 53 лева. Първоначалният пакет с 15 безплатни дни мисля беше 35 лева... При WOW май няма голяма разлика в цените.

----------

Славе вечно си недоволен да му се не види... А между другото онзи от снощи няма да го забравя. На нас се прави на стрелнат, а на MAKE се извинил и казал че няма да се повтаря... А аз си мислех че новият ти алианс са културни хора...

Няма за какво да ти се смеем. Играта е платена - да. Ако беше поразровил из темата щеше да видиш всичко. Принципно таксата за 60 дни е 53 лева. Първоначалният пакет с 15 безплатни дни мисля беше 35 лева... При WOW май няма голяма разлика в цените.

----------

Славе вечно си недоволен да му се не види... А между другото онзи от снощи няма да го забравя. На нас се прави на стрелнат, а на MAKE се извинил и казал че няма да се повтаря... А аз си мислех че новият ти алианс са културни хора...

Абе човек - това са 88 страници с по 20 мнения :blink: Сигурен съм, че е писано, но обема постове в темата е огромен. Все пак играта като гледам си е яка и доста сте по приказвали за нея. WOW темата и тя е още по-голяма.

10х за инфото. Плащането става през кредитна карта предполагам и paypal?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...