Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Някакви коментари за Hellbound?Специално ме интересуват новите данце и сонг където дават bow resistance.

sws skill has 50% defend against archers

bd has 80-90% ( 90 crit vs full buffed archer vs self buffs Oo) agains archers but magic go lol down ( m atk from 1275 -> 111)

:happy:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

защо са ти дагери в момента маговете са най силни общо взето могат да убият сичко на 3 каста

но аз сам търпелив ще ги резнат и тях тогава ще има отмъщеие :bgrin:

Бясен съм! Махнали са кирилицата с ъпдейта! Защо по дяволите?!? Единственото което си давам като обяснение е липсата на контрол на псувните....

нее тва пише че имало некви проблеми с логин нз си какво и че по принцип нее требвало изобщо да го пускат на този етап били го пуснали без да искат мноо са зле :blink:

• 3 weeks later...

Славе така и не разбрах що напусна клана. Аз съм си един такъв консервативен тип и ще си карам с DREAMS до край. Тия дни много добра организация - редовни атаки на крепости, напълни ми се душата. 6-ти герой прекарвам през школото. Докато не ги мина 14 няма да мирясам - и все различни :punk

ако с lfp по цел ден се качваше левел да бех 80 сега единственото което правите е форт и то защото няма кой да ви земе CH на райд босове ходите ли не както някой хора казаха защо да си губа времето като един камак от острова е 15 мил в обсади на замаци също не участвате

алито ви е толко зле че сеедно нямате но когато предложиха по-добро не искаха да идат там

предпочитам без клан вместо да се върна макар че има и не малко свестни играчи в дримс

казвам ти накратко за новия клан

редовно ходене на райд босове организира се както за високите левели така и за по-нисите

ходи се на обсади се пак единя клан държи годарт а нашия орен

има ясни правила а не всеки да прави каквото си иска

и да ти кажа че и 100 академика да избуташ никой няма да го оцени така че по добре си дигай главния че вече с 5-ти субклас ще те мина по левел

и така един прост въпрос като за последно

защо в клана няма слорд сингер и само 1 бд и колко са активните буфери 70+ ?

мога само да ви пожелая някои ден клана найстина да става за нещо се пак е единствения голям бг

извинявам се на хората който не ги интересува какво защо и тн.

събираме се алито има много добра организация то без така и целия сървър да се сабере тая си е

това с дестротата беше едно време сега френзито нее като преди

Не че съм некав нооб просот ме интресува как става на хеллбонд сега.Какво преобладава арчери или с магове е по добре.

маговете в момента мажат сичко да не коментираме че има сонг и денс против арчери

последния път като ме уби маг беше с 2 магии а иам над 6к хп и 2 и нещо цп 1200+ М.деф

Ако искам да започна да играя играта в оффи какво ми трябва - трябва ли да купувам отделно някакъв експанжън към базовия пакет?Възможно ли е плащането на акаунта чрез гейм карта, колко струва и от къде може да се купи тя?Преди доста време се бях зарибил на тази игрица, но пиратските сървъри в които играех не можеха да покажат пълния й блясък та затова сега съм решил да пробвам малко оффи :)

Ако зачетеш внимателно темата ще ти стане ясно. Всичко е подробно описано. Играта, както и карти за време се продават в магазина на ПУЛСАР зад Халите в малката улица. Взимаш си стартов пакет, инсталираш, играта се ъпдейтва сама (ако е нужно), ползваш безплатните дни от пакета, след което си купуваш периодично карти за по 60 дни на цена 53 лева. Възможно е и плащане по интернет ако имаш тази възможност и желание.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
доживех до 78 :D сега да видим какво ще стане като обединът hindemith с gustin

Браво Славе ти си машина! Между другото НАСО подмина 81, че и над 20% от 82 :bgrin:.

Иначе не знам чия мъдра идея е това обединение, дано само не донесе лоши последствия. Тъкмо нашият сървър е в добро състояние.

Днес отново зигубих TvT event, с +15 убийстава. Деба аз влизам само заради тези ивенти ве :D :P

Иначе може ли някой от вас да ми разясни този Recommend каква роля играе, ако може малко по подробно, че в нета грам инфо не намирам...

1 път ме препоръчват, eval. score-а става 1, и като се логна следващия път пак е на 0 :bgrin:

Ако играеш в пиратски сървъри от rec файда йок. Иначе като събереш 100 броя името ти става тъмно синьо. Общо взето това показва че не си умирал доста време. Умирайки губиш от бройката "препоръки". Общо взето си е чист келешлък, но на някои си им харесва. А извън официалните сървъри е тотален келешлък :bgrin:

Блааггх, и аз това прочетох във един форум, но си мислех че има още, а то било детска гъзария, пуу. Значи за никъв не ми е :lol: . Ок мерси

Recommend е един вид,ако някой е доволен от теб да те рекне (препоръча ) и след определена бройка името ти става синьо,както каза R_a_p_t_o_R. Всеки ден бройката им пада с по 3-4.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...