RaptoR Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Какво е Adena? Парите в играта. Относно глупави пиратски сървъри - не мога да ти помогна, аз играя официално. Един съвет - ако не знаеш английски не се захващай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Парите в играта. Относно глупави пиратски сървъри - не мога да ти помогна, аз играя официално. Един съвет - ако не знаеш английски не се захващай Eми на пиратски ще играя, какво да правя. Все пак сега започвам, ако се зарибя въобще и ако ми остане време де Иначе относно английския, няма да ми е никакъв проблем, аз съм от advanced хората. То кой вече незнае език Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Мале от 1 седмица съм почнал quest-a за втората профисия и не мога да го завърша...направо се побърквам. btw ето един полезен сайт: http://lineage2.stratics.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 За да играя в оригиналния сървър колко се плаща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 За да играя в оригиналния сървър колко се плаща? играта + 15 дни карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Тунчев ти няма ли да си идваш вече бе момче? Ако го заебаваш тоя акаунт дай да го поддържаме ние, недей така моля те. Чувам слухове че си се предал нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Мале от 1 седмица съм почнал quest-a за втората профисия и не мога да го завърша...направо се побърквам. btw ето един полезен сайт: http://lineage2.stratics.com/ 1-2 дни макс с малко помощ за 2ра професия що се онтася до плащане за офи през нета излиза малко по тънко отколкото да си зимаш тайм карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Аз успях за около 6 часа да мина и 3-те доста досадни куеста за 2-ра професия на спойлерката ми. Не виждам какви са тия напъни цяла седмица.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0y07e uGLy Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 zdraveite dnes sfalih igrata lineage sled kato e instalirah vleznah v saita na servera noobwars i si sfalih patcha sled kato m izaredi updatite koito sa mi nujni za da igraq v servera strartirah igrata no vednaga m ise poqvqva tozi error Critical Error OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1919 MHz with 510MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (6218) Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry' History: UGameEngine::Init <- InitEngine mislq 4e mi trqbva tozi fail ENTRY ako nqkoi moje da mi go prati ... 6e go uvajavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Тунчев ти няма ли да си идваш вече бе момче? Ако го заебаваш тоя акаунт дай да го поддържаме ние, недей така моля те. Чувам слухове че си се предал нещо... Предал незнам,но поне за сега не ми се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Тунчев идвай си бре. Кланът се развива прогресивно. Аз сега съм се посветил на прекарване на герои през академията за точки за клана. Вече минава 6-ти. До 14 има време хахаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Урааа...вече съм гладиатор...сега остава да си намеря и свестни оръжия B-grade Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Тунчев идвай си бре. Кланът се развива прогресивно. Аз сега съм се посветил на прекарване на герои през академията за точки за клана. Вече минава 6-ти. До 14 има време хахаха. Аз отдавна бях напуснал Дриймс ,иначе ето нещо интересно CT2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Днес в 6 4аса пускат новия сървър луна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 И освен това се минава на СТ 1.5 - HELLBOUND Max level става 85 - лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Ъпдейта е железен! Вече в играта има кирилица! Лудница! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Toзи ъпдейт ме съкруши Аз нали съм Нууб... 2та сървъра на които си цъках, май не са ъпдейтнали и ся вися. Макар, че одеве пробвах някакви БГ сървъри Hellbound - infernus или нещо от сорта Абе хора я препоръчайте някой доволен, балансиран сървър?! Питам, защото още не съм навъртял стаж на таз игрица Аа, и още едно въпросче, колко време трае рестартирането на сървър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Подозирам че играеш в разни пиратски боклуци. Там нямаш никакъв шанс да осъзнаеш играта като хората. Да не говоря колко комично е да търсиш Hellbound ъпдейт в тия лайна... За справка ако не си забелязал аз играя съвсем официално в сървър Hindemith. Ако си мераклия заповядай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 новия ъпдейт нее лош само не ми харесва че не ми дадоха да си енчатвам стъна с 2в1 бъф песта около 1к мана 3 бъф слота което е доста добре има нови анимации на някои скилове които радват окото относно пиратските съгласен съм че нее като в офи и няма да бъде но не всеки може да плаща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Абе хора, кажете ми как се убиват тези Raid Boss, че ми съдират гащите от бой, пък аз съм със най-яките брони и орижия за grade-а си А и на всичкото отгоре този, с който одеве пробвах да се пуцам беше 3-5 левела под моя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 райд бос е направено да се убива от минимум едно парти и то не случайни хора единствено на някои умрел фрий сървър можеш да убиеш райд сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 райд бос е направено да се убива от минимум едно парти и то не случайни хораединствено на някои умрел фрий сървър можеш да убиеш райд сам То затова ли не им точа кръв, фак...а иначе какво пускат, аитъми, голд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 si4ko pyskat no tazi e igra e napravena za da se igrae v otbor (clan) taka 4e ne si misli 4e mojesh da ybish sam raid boss a pak i ne samo po natatak kato ka4ish lvl sa6to ti trqbvat hora za party za6toto e po4ti nevazmojno.Ima i hora koito predpo4itat da si igraqt solo no se gybi smisala na igrata. sorry za 6lokavicata win-a e mnogo zle ne6to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Някакви коментари за Hellbound?Специално ме интересуват новите данце и сонг където дават bow resistance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 за сонга нямам идея но денса е нещо като ултимат срещу стрелци за 15 сек те делкат с по 10 демич Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.