Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

4 часа са нищо поне 8 и пак не е кой знае какво. Просто играта си иска време.

Да така е,колкото повече,толкова повече(както е казал Мечо Пух),но пък 10 часа си е другата крайност,не че не съм го правил де ;) Знам някой дето са онлайн по 13-15 часа и наистина може би нямат истински живот,е верно че са някви машини с по 3 суб класа :P .Единствено когато съм във ваканция и имам излишно време обичам да играя до по-късно вечер.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Да си купиш по-силна машина че да не постваш куци снимки :bgrin:

Между другото ако говорим за герои - ЕТО примерен със скил трансформ от висок клас.

Да си купиш по-силна машина че да не постваш куци снимки :bgrin:

Между другото ако говорим за герои - ЕТО примерен със скил трансформ от висок клас.

Като ти гледам бара си 53 lvl SR информативно - колко време го правиш, защото се хвалиш, че играеш от много време на оффи. Или това ти и втори герой?

Отдавна казах, и то лично на тебе, че моя SR върви особено бавно. Година и кусур играем с брат ми вече. За това време без много напъване сме направили -SH 61 & 33, SR 54, SE 51, Cleric 35, Spoiler 35, Аrtisan 23 и т.н. общо 13 героя. Както е казал поета - бавно но славно - и най-важното е че всичко, което създадем остава.... и се развива.... тоест .... ИМА СМИСЪЛ

• 2 weeks later...

Da bot killaz - СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4 :devil

Има и ненормални - ТОВА е показно... Направих си труда да проверя що е туй - явно има луди фенове - ХОП

Има разбира се и други видове психопати - те правят ТАКИВА и ТАКИВА неща...

Аз пък вече се сдобих с другарче - ХОП

PEOPLE WE MEET XIII: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4

The Transformers: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, НИЕ с брат ми :punk

ТОВА още го проучвам какво е ....

RB FIGHTS - ТУК

Също така защо не е добра идея да се репчат овчари на клан DREAMS: ТУК

Това е филмирано трето смазване в рамките на 30 мин на тарикатите (клан Play4fun) барабар със съюзниците им близо до Дион, няколко дни след като клан като TitansPatriots се отказаха от войната срещу нас, която сами започнаха.

това нещо което незнаеш какво е е сумон които се учи на 79 лвл мене лично ме убива на макс 4 хита

ЕТО какво става с ботчетата когато не слушат

и да не забравя да кажа здрасти на всички l2 играчи без значение на фрий или на офи играят

това нещо което незнаеш какво е е сумон които се учи на 79 лвл мене лично ме убива на макс 4 хита

ЕТО какво става с ботчетата когато не слушат

и да не забравя да кажа здрасти на всички l2 играчи без значение на фрий или на офи играят

Славе,много си лош бе :)

Сега се сетих pichka какво правеше със спектрал лорда :bgrin: как лесно се вдигаше лв...

Много съм запален по играта,но не мога да си намеря сървър,в който да има българи..Някой може ли да ми препоръча такива ?

NOOBWARS - Пробвай тук. Сървъра е качествен и е вече на около 3 години. Няма ботове, няма донейшън. За донейшън и ботове админа банва. Има доста бг-та и то силни кланове. Един от тях е XaoC с лидер Ganilianka. Ако решиш да играеш там обади се, мога да ти дам някой неща тъй като аз не играя вече. Имам и SpS - 76лвл, почти 77 със топ А.

Ихааа! Славчо се появи и тука :punk

Тунчев как са нещата при тебе? Я да се връщаш при нас момче!

Обмислям го още :happy: ,незнам може би ще си активирам accounta тези дни,да видя как са приятелите,с които играх последните 2 години,преди да спра за постоянно вече.

Обмислям го още :happy: ,незнам може би ще си активирам accounta тези дни,да видя как са приятелите,с които играх последните 2 години,преди да спра за постоянно вече.

Нали се сещаш, че ако вземеш подобно глупаво решение акаунта трябва да дойде при мен :devil

Аз нямам никакво намерение да се отказвам и го казвам в доста дългосрочен план :punk

Здр.Преди малко инсталирах играта и се опитах да е пусна кам един сарвар в които рег-а е автоматична.Направих HOSTS i UPDATE на играта,но когато напиша име и пароло ми излиза ERROR - Invalid Socket.След това цъкам ОК и ми исписва това - ( You are currently login in.Please wait a moment ). И нищо не става.Ако някои е имал този проблем и знае как се оправя да пише.

Здр.Преди малко инсталирах играта и се опитах да е пусна кам един сарвар в които рег-а е автоматична.Направих HOSTS i UPDATE на играта,но когато напиша име и пароло ми излиза ERROR - Invalid Socket.След това цъкам ОК и ми исписва това - ( You are currently login in.Please wait a moment ). И нищо не става.Ако някои е имал този проблем и знае как се оправя да пише.

навярно си упдате от оригиналното ехе за официалния сървър и сега ще трябва да преинсталираш.Прочети внимателно какво се иска да играеш на този сървър.

http://l2gladiator.hit.bg/ това е сървара и update става само от Lineage2 launcher.Реинсталирах играта поне 3 пати и неще :(

Ако питаш мен не си губи времето с този сървър. Прегледай сървърите т ук и си харесай някой http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html

Занимавам се от 5 дена да настроя играта към някои сървар,за тва моля да дадете линк към надежден сървар с малко Лаг и много българи вътри и от къде мога да сваля версията на играта с която мога да играя в него.Може да ми пишете и на скаит : freddy_in_pld благодаря предварително.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Днес си я качих и сега малко се зарибявам :lol:

Какво е Adena?

И препоръчайте някой Бг сървър...като за начинаещ. Това всъщност ми е първото online RPG което играя :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...