t_tunchev Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 4 часа са нищо поне 8 и пак не е кой знае какво. Просто играта си иска време. Да така е,колкото повече,толкова повече(както е казал Мечо Пух),но пък 10 часа си е другата крайност,не че не съм го правил де Знам някой дето са онлайн по 13-15 часа и наистина може би нямат истински живот,е верно че са някви машини с по 3 суб класа .Единствено когато съм във ваканция и имам излишно време обичам да играя до по-късно вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 ОТ frienzl2 или както повечето го знаят. ROXY.Най накрая след 3 години различни сървъри на този станах с Hero status. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Да си купиш по-силна машина че да не постваш куци снимки Между другото ако говорим за герои - ЕТО примерен със скил трансформ от висок клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Да си купиш по-силна машина че да не постваш куци снимки Между другото ако говорим за герои - ЕТО примерен със скил трансформ от висок клас. Като ти гледам бара си 53 lvl SR информативно - колко време го правиш, защото се хвалиш, че играеш от много време на оффи. Или това ти и втори герой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Отдавна казах, и то лично на тебе, че моя SR върви особено бавно. Година и кусур играем с брат ми вече. За това време без много напъване сме направили -SH 61 & 33, SR 54, SE 51, Cleric 35, Spoiler 35, Аrtisan 23 и т.н. общо 13 героя. Както е казал поета - бавно но славно - и най-важното е че всичко, което създадем остава.... и се развива.... тоест .... ИМА СМИСЪЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Ау ау ау колко е красив и ЛОШ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Da bot killaz - СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4 Има и ненормални - ТОВА е показно... Направих си труда да проверя що е туй - явно има луди фенове - ХОП Има разбира се и други видове психопати - те правят ТАКИВА и ТАКИВА неща... Аз пък вече се сдобих с другарче - ХОП PEOPLE WE MEET XIII: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4 The Transformers: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, НИЕ с брат ми ТОВА още го проучвам какво е .... RB FIGHTS - ТУК Също така защо не е добра идея да се репчат овчари на клан DREAMS: ТУК Това е филмирано трето смазване в рамките на 30 мин на тарикатите (клан Play4fun) барабар със съюзниците им близо до Дион, няколко дни след като клан като TitansPatriots се отказаха от войната срещу нас, която сами започнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Най-после 4 картинки дето да ми харесат. Иначе DE summons са изрудски както винаги явно на мен за това ми е от най-любимите герой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 това нещо което незнаеш какво е е сумон които се учи на 79 лвл мене лично ме убива на макс 4 хита ЕТО какво става с ботчетата когато не слушат и да не забравя да кажа здрасти на всички l2 играчи без значение на фрий или на офи играят Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 това нещо което незнаеш какво е е сумон които се учи на 79 лвл мене лично ме убива на макс 4 хита ЕТО какво става с ботчетата когато не слушат и да не забравя да кажа здрасти на всички l2 играчи без значение на фрий или на офи играят Славе,много си лош бе Сега се сетих pichka какво правеше със спектрал лорда как лесно се вдигаше лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Ихааа! Славчо се появи и тука Тунчев как са нещата при тебе? Я да се връщаш при нас момче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Много съм запален по играта,но не мога да си намеря сървър,в който да има българи..Някой може ли да ми препоръча такива ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Много съм запален по играта,но не мога да си намеря сървър,в който да има българи..Някой може ли да ми препоръча такива ? NOOBWARS - Пробвай тук. Сървъра е качествен и е вече на около 3 години. Няма ботове, няма донейшън. За донейшън и ботове админа банва. Има доста бг-та и то силни кланове. Един от тях е XaoC с лидер Ganilianka. Ако решиш да играеш там обади се, мога да ти дам някой неща тъй като аз не играя вече. Имам и SpS - 76лвл, почти 77 със топ А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 www.supremel2.com тук е пълно с българи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Ихааа! Славчо се появи и тука Тунчев как са нещата при тебе? Я да се връщаш при нас момче! Обмислям го още ,незнам може би ще си активирам accounta тези дни,да видя как са приятелите,с които играх последните 2 години,преди да спра за постоянно вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Обмислям го още ,незнам може би ще си активирам accounta тези дни,да видя как са приятелите,с които играх последните 2 години,преди да спра за постоянно вече. Нали се сещаш, че ако вземеш подобно глупаво решение акаунта трябва да дойде при мен Аз нямам никакво намерение да се отказвам и го казвам в доста дългосрочен план Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaveto Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 отказването е малко трудно доста хора се отказваха уж и сега пак играят Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Здр.Преди малко инсталирах играта и се опитах да е пусна кам един сарвар в които рег-а е автоматична.Направих HOSTS i UPDATE на играта,но когато напиша име и пароло ми излиза ERROR - Invalid Socket.След това цъкам ОК и ми исписва това - ( You are currently login in.Please wait a moment ). И нищо не става.Ако някои е имал този проблем и знае как се оправя да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Здр.Преди малко инсталирах играта и се опитах да е пусна кам един сарвар в които рег-а е автоматична.Направих HOSTS i UPDATE на играта,но когато напиша име и пароло ми излиза ERROR - Invalid Socket.След това цъкам ОК и ми исписва това - ( You are currently login in.Please wait a moment ). И нищо не става.Ако някои е имал този проблем и знае как се оправя да пише. навярно си упдате от оригиналното ехе за официалния сървър и сега ще трябва да преинсталираш.Прочети внимателно какво се иска да играеш на този сървър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 http://l2gladiator.hit.bg/ това е сървара и update става само от Lineage2 launcher.Реинсталирах играта поне 3 пати и неще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 http://l2gladiator.hit.bg/ това е сървара и update става само от Lineage2 launcher.Реинсталирах играта поне 3 пати и неще Ако питаш мен не си губи времето с този сървър. Прегледай сървърите т ук и си харесай някой http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Занимавам се от 5 дена да настроя играта към някои сървар,за тва моля да дадете линк към надежден сървар с малко Лаг и много българи вътри и от къде мога да сваля версията на играта с която мога да играя в него.Може да ми пишете и на скаит : freddy_in_pld благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azot4o Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 www.supremel2.com тук е пълно с българи. а така, ей тва е сървъра и аз съм там Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 220кк за два уикенда. Е такива events обичам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Днес си я качих и сега малко се зарибявам Какво е Adena? И препоръчайте някой Бг сървър...като за начинаещ. Това всъщност ми е първото online RPG което играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.