Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Смятам да почвам играта и да я видя как е че ми се играе нещо такова, а с ония WoW не ми се занимава. Въпроса мие може ли да ми предложите торент с играта, защото и в Arena и е Zamunda има, но не знам кой ще ми върши работа. Благодаря предварително!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Ако смяташ да търсиш пиратски лайна и да играеш там изобщо не ме занимавай :sick

Ако ще започваш в официалните сървъри в Замунда има това - Lineage 2 First Throne: KAMAEL. Ако е пълно това е последния клиент. Иначе принципно се сваяля и от официалния сайт.

Ако смяташ да търсиш пиратски лайна и да играеш там изобщо не ме занимавай :sick

Ако ще започваш в официалните сървъри в Замунда има това - Lineage 2 First Throne: KAMAEL. Ако е пълно това е последния клиент. Иначе принципно се сваяля и от официалния сайт.

Малко не те разбрах, ако имаш предвид дали ще я играя в оригиналните сървари или в приатски ще играя в пиратски. Не ми са плаща секи месец, за да играя дадена игра. Аз не бих купил амо ли да плащам секи месец. :lol: :lol: :lol: Ако някой тук я играе пиратски ще съм благодарен да ме светне от къде я е свалил в кой съррвар играе и как стават работите.

Бих казал, че EUREKA беше перфектна за нов играч имаше си всичко бачкаше почти всичко с малки изключения беше толкова добър, че ФБР го затвориха за съжаление. От сегашните останали бих ти препоръчал DEX поне има хора и няма лаг. Каквото и да играеш един съвет - никога Java сървър - това е отврат нищо не бачка рес през 2 часа без коментар. Трябва да знаеш, че ако не искаш да играеш WoW защото отне ма вреле то Л2 отнема повече, много повече и ако няма да играеш сериозно просто хвани нещо друго. Като се почне гринд куест гринд гринд гринд... още малко гринд няколко куеста много здрав гринд клан гринд... клан крепости пак гринд още малко гринд катокомби обсади... 6 часа на ден ако не правиш поне по-добре не хващай тая игра иска време иска отдаване и клан... това не е С1 е С2 да може да съществува сам човек играеш за теб и за клана. Не е самостоятелна тая игра иска време и отдаване ако искаш пробвай - но не Java сървър и прецени.

П.П. Ако ще играеш на официален и ще бъде с бот - по-добре недей - гадно и като играх направо ми се доповръща обезмисля смисъла от играта като такава.

П.П. Ако ще играеш на официален и ще бъде с бот - по-добре недей - гадно и като играх направо ми се доповръща обезмисля смисъла от играта като такава.

Малко глупости приказваме ама карай - простено е на незнаещите.

Иначе като цяло вярно е - грайнда понякога става досаден. Но няма нищо което едно добро парти да не превърне във веселба. Няма такова нещо като 6 часа на ден освен ако не си откачен. Всичко е въпрос на организация и правилно планиране.

Що се отнася до пиратски глупости - там никога няма да видиш какво представлява играта.

Малко глупости приказваме ама карай - простено е на незнаещите.

Иначе като цяло вярно е - грайнда понякога става досаден. Но няма нищо което едно добро парти да не превърне във веселба. Няма такова нещо като 6 часа на ден освен ако не си откачен. Всичко е въпрос на организация и правилно планиране.

Що се отнася до пиратски глупости - там никога няма да видиш какво представлява играта.

Кое е простено ботъре. Най-малко може някой на който 90% от играта му я прави бота кое как е ама карай. Предпочитам да съм 20 левел ама героя да си е мой правен от мен не от някаква програма. Като вида някой ботър да ми се хвали с 60-70 левел герой мога само да му се смея, защото все едно гледам някое лапе на Диаблото да ми се хвали къв герой е избарал на хиро едитора... е то бота си е нещо подобно ама в онлайн вариант. Така, че като те гледам къв си ботър и ти кефи се на "твоя" герой. Нищо лично просто си имам мнение за ботърите.

Иначе за това какво ще види от играта и какво не и аз съм му го казал просто, то ако всички пиратски сървъри бяха добри всички щяха да бъдат затворени от ФБР както еурека. Просто съм му предложил нещо що годе сносно.

Ти си бил много нагъл нахалник бе ^*@#%@ко! Кой си ти че ще ме обвиняваш мен в ползване на странични програми??? Кой си ти бе?!?!?!? Нито един от героите ми не е придобил нищо по себе си извън правилата! Това е закон при мен. Именно затова играя в официалните сървъри а не като нещастници като небе по разни измислени насрани пиратски боклуци! Колкото ботове избиваме аз и колегите ми в клана ти толкова мобове сигурно не си избил в тази игра. И никога не си позволявай да ме обиждаш по този начин по отношение на играта! Да не говорим че дори не си наясно какво е бот в света на L2 и как се прави и ползва такъв! Толкова нагъл тип не съм срещал. Бот съм бил....

Аз ли съм бил нахален? Аз ли почнах да защитавам ботовете? Аз тая игра я играя от 5 години за това колко моба съм избил си ти сигурно до толкова не можеш да броиш. И не смей да ми даваш определение на какво съм играл и на какво не защото и на официален съм играл и за 1 седмица ме отказа от играта и от половин година не съм я барнал ей заради такива като теб дето по цял ден играят и като видат цяло поле с ботове моб да не можеш да си хванеш и само пас си правят и се правят, че всичко е ок. Не стига всичко останоло ами и заблюждавате човека колко розово било и колко не. Само да се набута с карта и играта да не му хареса ей заради такива като теб и от бот. Айде да не се лъжем айде ся кажи на някаво поле дето мобовоте не са някви батали къв процент от хората са ботове.

Или си нахален или си много глупав или ИЗОБЩО два реда не си прочел от тая тема - едно от тези е със сигурност. Фактът че ми твърдиш че играеш от 5 години игра, която още не е навършила 5 години ми показва (а и на всички други) колко достоверна информация може да се очаква от тебе. Или може би си започнал още от Lineage, която ако въобще си наясно беше 2D. Едва ли. Тия евтини лъжи си ги запази за някъде другаде където може да ти повярват. Тук най-много да ти се смеят.

На официален сървър бил играл....цяла седмица! Голямо постижение и мащабна база за сравнения и даване на оценки за игра която ти никога не си виждал. Ти никога не си виждал какво представлява L2 поради простата причина, че никога в никой пиратски сървър не са били застъпвани пълните характеристики и особености на играта. Аз за разлика от тебе и със сигурност преди тебе (което така или иначе не е важно) съм започнал от С2 в един от най-добрите и стабилни за времето си пиратски сървъри. Макар и с много орязани неща играта се държеше стабилно, имаше доста хора и беше сравнително интересно. Докато един ден не се съсипа сървъра и всичките герои заминаха... Пробвахме няколко други пиратски сървъри, включително и един български - винаги същия резултат. В крайна сметка след като загубихме няколко пъти добре развити герои над които бяхме потрошили маса време осъзнахме, че тази игра, както и WOW, както и всички MMORPG или се плащат, за да играеш сопкойно или си губиш времето по най-безсмислен начин. Да не коментирам уникално дебилски пиратки от типа х15 и х30. Респективно изчаках момента, в който мога да си позволя да играя официално и не съжалявам.

Къде, кога и как си ме видял да защитавам ботове - сънуваш ли ги тия работи? Всъщност тук е момента да проверим дали изобщо знаеш какво е БОТ. Защото като ти чета "мъдростите" все повече си мисля че не знаеш.

ей заради такива като теб дето по цял ден играят и като видат цяло поле с ботове моб да не можеш да си хванеш и само пас си правят и се правят, че всичко е ок.

Това нещо ми го преведи на български език така че да има поне малко смисъл в него....

Никой никого не заблуждава. Нито пък някой е казал че е розово. За разлика от много други аз играя за удоволствие и не се претоварвам излишно. Именно затова основният ми герой за цяла година и нагоре е само lvl 54 (за справка съм виждал как има хора, които с доста помощ от колеги излизат за 1 ден от академията). Дори брат ми, който започна след мен е вече 61. Играем с 2 платени акаунта, имаме доста различни chars (макар и малки) и сме много доволни. В крайна сметка играта е за УДОВОЛСТВИЕ - не трябва да й се робува. Членуваме разбира се в български клан, за който мога предимно хубави неща да кажа. Помагали са ни много и ще продължават да ни помагат, както и ние вече помагаме на по-малките герои.

По отношение на ботовете в официалните сървъри - праз последната година почти изчезнаха. Първата пресявка беше с Interlude. Сега с CT1 вече ботовете намаляха драстично. Факт е че допреди година и нещо имаше доста досадни ботове фермери почти навсякъде по картата и особено около стартовите села. Реално погледнато те така и не са ми пречили лично на мен, но силно дразнят окото. В момента ботове се срещат доста рядко извън катакомбите и подземията като цяло и тези, които се срещат са много висок lvl и са примерно в зони като Варка. И пак не пречат особено. Да не говорим че по сървърите хората започнаха жестоко да ги млатят. Освен това НЯМА игра от този вид без ботове по принцип.

В КРАЙНА СМЕТКА:

nx11 - въпреки че основния ми съвет е да си гледаш преди всичко училището, ако искаш да се захващаш сериозно с L2, ако искаш да видиш какво представлява играта и ако имаш възможност да си го позволиш си я купи и играй официално. Ако си решил ей така безцелно да си губиш времето и в крайна сметка усилията ти да нямат никакъв смисъл и всичко което си създал и спечелил в един момент да се изгуби - избери си някой насран пиратски сървър, свали си съответно клиент, който да му приляга (в Замунда мисля ги има повечето) и си въобразявай че играеш L2.

И пак стигнахме до темата всеки да си играе където иска и другия да не критикува неговият избор.Моето лично мнение е че наистина официлните сървъри са си чиста боза поради причините че изискват страшно много време за развитие и е пълно с ботери.Аз си играя за чистото и просто ПВП в играта и не обичам да ходя и да гринда като някакав бот по цели нощи.

И пак стигнахме до темата всеки да си играе където иска и другия да не критикува неговият избор.Моето лично мнение е че наистина официлните сървъри са си чиста боза поради причините че изискват страшно много време за развитие и е пълно с ботери.Аз си играя за чистото и просто ПВП в играта и не обичам да ходя и да гринда като някакав бот по цели нощи.

Още един с желязна логика! Ти какво очакваш бе мойто момче от една MMORPG??? На третия ден да си с lvl 80 герой с всички items, armors & weapons ли? Тва да не ти е някой шутър да го изиграеш за две нощи? MMORPG се играе с години и точно това му е хубавото и ценното - осмисляш играта си във времето.

Чистото и просто ПВП в играта или се извършва на арената и по време на обсади и войни или PK тарикати (ако си такъв) биват издирвани и смилани от бой. РК е по-омразно говедо и от бот. Всички в играта (истинската) мразят РК именно защото знаят, че развитието там е по-трудно и ценно и ненавиждат нещастни изроди дето си избиват комплексите, закачайки се с играчи. Да не говорим че от РК реално файда няма.

Играйте си в пиратските сървъри колкото искате само не претендирайте след това, че познавате играта. Защото я сте видяли 1/3 от нея, я не.

Ти не знам от кога си я почнал обаче си имаше бета версии които едва ли си виждал поради простата причина, че доколкото знам я играеха само 2-ма човека в едно малко гейм клубче и преди около 5 години играх на нея за първи път така, че не ме учи от кога е играта. А за това колко ботове има съм играл преди 6 месеца и ботовете си бяха доволно много сега не знам как е нито ще се излъжа да дам пак пари за карта за да видя. Сървъра беше Теон ако се чудиш къде сам играл.

Верно ли бе !??!? Ти си третия дето я е играл тая игра сигурно?!??! В "клубче"?!?! Сразен съм.... Понеже работата става смешна - изобщо няма да коментирам. За да не ставаш смешен обаче както тук тотално се излагаш знай, че Lineage II все още НЕ Е отпразнувала петата си годишнина. И да ще те уча - тъй като не знаеш нищо за историята на играта и си просто смешен с тия твърдения. Понеже е излишно да споря с недорасли за това хора мисля да прекратя коментарите.

Между другото Teon & Franz доколкото знам бяха сървърите с най-много проблеми с ботове преди 2 години. Те са с най-тежък трафик и до днес. Аз играя в Hindemith (понеже съм си направил труда да проуча нещата преди да започна), както и Тунчев, както и Герги е играл както се вижда. Бидейки единствените трима в официалните сървъри (поне съдейки по коментарите в темата), от които само аз и Тунчев сме активни в момента, останалите нищо реално не могат да кажат по отношение на развитието, защото нищо не знаят от два ъпдейта насам - двата най-големи и прогресивни в историята и развитието на L2.

Никой не те кара да си взимаш играта. Аз не съм дилър нито на Пулсар нито на NC Soft (ако знаеш какво е това). Нямаш право обаче да даваш оценки за нещо, което не познаваш и да залъгваш хората с простотиите си. Или поне като ръсиш критики спазвай правилно ВРЕМЕТО и използвай минало такова. Какво е БИЛО няма значение вече - важно е какво е в момента. Ти специално нямаш понятие.

Както казва Taz - остани си със здраве и си "цъкай" по разни пиратски сървъри.

P.S. Забравих да спомена, че отскоро при нас играе много активно съфорумецът N00kie - excuse me RoadWarrior ;)

Аз играта е играя от ц1 и съм изпробвал всички хакове до ц4 ... след което играта ми писна , защото се повтаря едно и също .

Мое лично мнение си е това .

Играл съм бая в офито с чужди акаунти и от толкова стоене по хакерските сайтове разбрах , че хаковете и ботовете няма да спират , а лично в офито има толкова много хакери , че си нямате и на представа .

Хаковете като за начало се правят за оригиналния сървар и за това там работят най-добре .

Кво ме занимавате с глупости и заблуждавате хората .

Значи нуубуарс беше един от най-добрите сървари на времето и тогава играта ми харесваше .

Хората от нцсофт сами си прецакаха играта и вече не знаеха какво да добавят за да задържът играчи .

Нищо против нямам да качвам бавно и в клан .

Не обвинявам никой и играта още ми харесва от към някои страни .

Отговорих на всички последвали въпроси и си направете изводи .

Познавам хора с които играех от началото и в момента те продължават да играят и плащат за това .

Много от тях се отказаха в последствие и вие си направете изводите .

Нямам нищо против никой само исках да кажа както са изброени придимствата и недостатъците на пиратските сървъри така да се кажат и тези на официалните, защото също такива не липсват. Картите струват пари и не е добре да подлъжеш някой с приказки и величаене и да се набута 50 кинта грешни. За вас може и малко пари да са ама това си е 1/4 минимана работна заплата.

Много отдавна сме дискутирали и изброявали тия неща - тая тема затова е тука - да се чете. Никой не е скривал недостатъци на официалните сървъри, нито на пиратските - само дето пиратските винаги водят убедително в тая класация, което е нормално.

Отново ми приписваш приказки, които не съм казвал и ми се правиш на ударен. Никъде нищо не съм величал, нито съм подтиквал и/или убеждавал някого да заплаща играта - всичко си зависи от човека. Мен ако питаш - колкото по-малко несериозни хора, толкова по-добре. Това, което споменах са реалните факти по отношение на официален вариант и пиратски глупости като характеристики към днешна дата. Резултатите са: пиратските са все по-скапани, официалните са все по-добре.

И след като уж нямаш нищо против никой се съобразявай какви глупости пишеш. Така и не разбрахме наясно ли си какво е бот и има ли почва у нас. Само да ти подскажа - наричайки ме бот дублираш следната ситуация: аз те наричам долен мазен педераст и после обяснявам, че нямам нищо против тебе. Надявам се се изяснявам правилно.

--------------------------

На сериозните колеги да се похваля - миналия ден успешно приключих куеста за transformation с главните герои в двата акаунта :punk. Засега съм успял да взема само първия вид - ТУК - Onyx beast. Скоро ще пусна снимки и на някои от по-високите класове в трансформацията - често срещам хора, които имат тия способности...

Бахти безмисления спор....

Естествено че ретаил > пиратските сървъри...Само човек,който знае само как да помпи ф1 ф2 ф3 може да дава някакви такива сравнения...Може би,когато изтекоха в нета файловете на С4 имаше някаква минимална база за сравнение но сега...просто става смешен всеки,който защитава пиратските сървъри.Ако имах стабилен доход задължително бих продължил да играя там :) Другото нещо,което се набива на очи е как плюете гринда :blink: Или никой не е цъкал след появата на Интерлюде,или 2-ри вариант MMORPG не е за вас хора...ходете да д/л някой shooter и пуцайте колкото душа иска...

Аз в моя стил на игра започвайки от 0-та от към адена и предмети за 1 седмица направих SH ...Понеже имам повече свободно вереме от R_a_p_t_o_R за по малко от месец вече бях близо до 60 лвл....+ Поради многото хора и невероятната икономика в оффи бях напред вече и с 50М само от далавери :)

П.П.Аз играя от С1 заедно с няколко човека от форума заформихме клан доста отдавна,който мина през ПРЕКАЛЕНО много пиратски сървъри....raptor2721 сигурно е 800-я човек който казва,че е 1 от 2-мата които са играли в бетата :laughing:...

П.П.Аз играя от С1 заедно с няколко човека от форума заформихме клан доста отдавна,който мина през ПРЕКАЛЕНО много пиратски сървъри....raptor2721 сигурно е 800-я човек който казва,че е 1 от 2-мата които са играли в бетата :laughing:...

Е значи какво да кажа. "Събрахме се". Иначе ако ми следиш думите и аз съм казал същото имаше един единствен сървър който беше точно С4 и си заслужаваше и беше точно с крадени файлове. Иначе официален - иска много време и пари. Иначе тъпчеш на едно място без смисъл. Или се играе сериозно а за мен това е за около месец 70 левел поне или не се бара просто няма смисъл. Аз например сега имам средствата обаче намам време да отделям толкова време за една игра а преди нямах парите а имах време. Какво да се прави такъв е живота който може нека играе.

Аз си спомням , че правихме клан в нуубуарс май (преди много време) ... обаче бързо се разпадна . :)

Ако имах стабилен доход задължително бих продължил да играя там :)

Герги стегни си задника и идвай при нас :punk N00kie а.к.а Roadwarrior е вече В грейд за нула време - много играе това момче и хубавото е че уцелва масови мероприятия. SH пич се прави страшно лесно - поне до 60 - на брат ми героя без никакъв зор го докарахме до 61 вече. Пробвай да направиш SR и тогава ще говорим ;) Иначе по време на event се правят страшни пари, също така и от балъчета - 70кк изсвирихме само от event scrolls за няма и 10 дни. Брат ми сега закупи SOM вече :devil

Или се играе сериозно а за мен това е за около месец 70 левел поне или не се бара просто няма смисъл.

Този лаф трябва да го покажа на колегите... Ще се посмеят добре. Аз знам че аз се посмях съществено

Аз си спомням , че правихме клан в нуубуарс май (преди много време) ... обаче бързо се разпадна . :)

Понеже се преместихме в Катсу :) Добре те помня Lagman :P 1 клан лидер не си забравя хората дори да е играл с тях за малко :P

70кк изсвирихме само от event scrolls за няма и 10 дни.

Как да не се накефи човек на икономика в действие :) 1 от нещата, които правят оффи уникално :) Инче 1-я ми герой в Теон (по времетето на С3/С4 играх малко) беше танк (DA) и спомените ми за левелването му не бяха от най добрите :P Но имаше доста фън покрай него :P Иначе в момента нямам времето, което искам да отделя за l2 пък и започнах да играя GW...така че в близко време не се очертава да се завърна :)

Този лаф трябва да го покажа на колегите... Ще се посмеят добре. Аз знам че аз се посмях съществено

18 часа гринд 2 ядене тоалетна и 4 часа сън. И гледай как се дига като играеш по 2 часа на ден естествено, че ще вдигаш 6 месеца 70-ти само да храниш NCsoft. Като се играе се ползва картата 24/7 за това казвам, че иска време. Не знам какъв ти е клана обаче аз когато бях клан лидер несериозни играчи не търпях. Изстане ли някой много от останалите чао-чао няма смисъл да дърпа клана надолу.

...пък и започнах да играя GW...така че в близко време не се очертава да се завърна :)

Някои GW,други WoW :P И аз в момента съм спрял и нямам намерение,поне за сега да се връщам.Според мен играта я развалиха много след експанжъна,няма нищо общо с преди.

Иначе наистина,ако искаш нещо да постигнеш в играта трябва минимум по 3-4 часа на ден да правиш,особенно след 70-ти гринда е голям на сървър х1.

Някои GW,други WoW :P И аз в момента съм спрял и нямам намерение,поне за сега да се връщам.Според мен играта я развалиха много след експанжъна,няма нищо общо с преди.

Иначе наистина,ако искаш нещо да постигнеш в играта трябва минимум по 3-4 часа на ден да правиш,особенно след 70-ти гринда е голям на сървър х1.

4 часа са нищо поне 8 и пак не е кой знае какво. Просто играта си иска време.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...