Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

най-накрая, след края на л2екстриим игрицата супер много ми липсваше, много ще се радвам да се съберем бг кланче и да си пуцаме :punk

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Смях,заплахи и флоод в 3 поста...кво повече му трябва на човек :D :punk Клана го направих вчера довечера пм на MegaSpoil,Valkyre или Joctar в играта за join който иска...Бтв има нещо като евент всички чарс да са женски джуджаци за 24 часа....само споменавам да не се стресирате при влизането :P

Герги ... виж ми подписа :P запазил съм ти няколко кораба с брадви (единия има брадва на носа, а другия е като едно голямо Branch of Mother Tree) :P

аре пък може да ти крафта шотове :)

zdraveite na vsichki ! iskam da popitam ima li nqkoi tuk,koito igrae Lineage 2 Interlude??az lichno igraq v sarvara Kain i tam mi haresva.Imam obache edno vaprosche - tezi blessed scrol samo ot olimpiadata li miga da si gi vzema ili gi ima i drugade? :P

zdraveite na vsichki ! iskam da popitam ima li nqkoi tuk,koito igrae Lineage 2 Interlude??az lichno igraq v sarvara Kain i tam mi haresva.Imam obache edno vaprosche - tezi blessed scrol samo ot olimpiadata li miga da si gi vzema ili gi ima i drugade? :P

Аз също играя,но в Hindemith.Blessed scrolls падат от Raid Boss-ове,а също можеш да ги вземеш и от олимпиадата. :)

Това да не е момиче....? Откога ми се иска едно активно SE момиче... :love

Абе хора взех си нова машина (старата и изгоря дъното) както и да е , но сестрата се оплаква , че и дава критикал ерор , защо ли става така !

2007.6.25 01:03:44
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1912 MHz with 1023MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 8600 GT (5822)

Negative delta time!

History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

И да кажа , че същата грешка ми е дава на ънреал торнамент 2003 !

Играе се и след 3 часа някъде ерор !

После се опитвам да пъсна играта и още при логина ме изкарва с тая грешка !

Така става и при ут2003 и си викам кво не е наред !

Смених драйверите с нови и пак така !

Хех , ето решението за проблема !

I found out how to get past it.

Open your client in window mode and let the load panel thingy come up

as soon as the window appears (black screen) switch to a different window (such as MSN or winamp, even another L2 client or any other program)

It should load up normally

Пускаш играта и преди да ти покаже логина (още като екрана е черен) даваш алт и таб и после нямаш проблеми !

Колко простоват бил проблема ! Просто енджина не се сработва с процесора ! Малко полезна информация няма да навреди на хората с амд 64 дуал коре 3***+ и постнах за нищо !

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1751 MHz with 255MB RAM
Video: ASUS A9550 (6476)

GetRenderTarget failed(D3DERR_INVALIDCALL).

History: FD3DRenderInterface::GetRenderTarget <- SetParticleMaterial::Refraction <- FD3DRenderInterface::SetParticleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- USpriteEmitter::RenderParticles <- AEmitter::Render <- FDynamicActor::Render <- RefractionRender <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

А тва как да го оправа?(изтрих system папката на играта и пуснах да се update-ва наново, и пак ми я показва същата грешка).Сървара в който се опитвам да играя е по горе споменатия Supreme.

Открих нещо по този въпрос !

Проблема се предполага да е в директ 3д ако ти го прави на всички сървари !

По принцип в гуугъл търсиш само грешката

и това е ... без хисторито и данните за компютъра !

В повечето случай дава резултати и се откриват решения !

LINEAGE OFFICIAL BOARD

For those of you that got the below mentioned error, try update your directX 9.oc with microsoft's newest file.

1. Get the newest file from microsoft. Dxwebsetup

DirectX End-User Runtime 8/8 - 06

2. Try Omega drivers (For ATI and Nvidia)

Those 2 helped me to enter the login screen.

1. it's on microsofts HP under downloads/directX

2. You can found them on google when searching for Omega drivers.

I won't make links, because NCsoft probably just ban me for helping others.

History: FD3DRenderInterface::GetRenderTarget <- SetParticleMaterial::Refraction <- FD3DRenderInterface::SetParticleMaterial <- FD3DRenderInterface::SetMaterial <- USpriteEmitter::RenderParticles <- AEmitter::Render <- FDynamicActor::Render <- RefractionRender <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

I hope it helpes !

Свали си най-новия дирек екс дори и да имаш 9.0ц те го обновяват или пробвай омега драйверите за нвидиа и ати ако първото не помогне и пак не се дава гаранция дали ще проработи !

До колегите в Хиндемит - отсъствието ни ще продължи може би и през целия юли, тъй като пътуваме в чужбина. Късмет на всички и ще се видим през август

• 4 weeks later...

След продължителното отсъствие отново се завръщаме....

Малко матриал за окото :punk

PEOPLE WE MEET IX:

СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4, СНИМКА 5, СНИМКА 6 !!!, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9, СНИМКА 10, СНИМКА 11, СНИМКА 12

След продължителното отсъствие отново се завръщаме....

Малко матриал за окото :punk

PEOPLE WE MEET IX:

СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4, СНИМКА 5, СНИМКА 6 !!!, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9, СНИМКА 10, СНИМКА 11, СНИМКА 12

wb :)

Raptore скоро сигурно идвам при вас.. в Dreams :zzz

wb :)

Raptore скоро сигурно идвам при вас.. в Dreams :zzz

Тунчев нас са ни изключили явно заради дългото отсъствие.. Не че не предупредих че ще ни няма ама средата там е динамична. Скоро ще видим как ще се развият нещата - вероятно ще се върнем, макар брат ми да не е хич доволен от ръководството там, а и не само той. Аз се чувствам задължен понеже все пак те ми екипираха елфидата със стока за 20кк и може би ще се върнем - ако ни вземат.

Все пак ако избираш клан не се хвърляй непременно на наште момци от Дриймс - има и по-добри варианти - български

Тунчев нас са ни изключили явно заради дългото отсъствие.. Не че не предупредих че ще ни няма ама средата там е динамична. Скоро ще видим как ще се развият нещата - вероятно ще се върнем, макар брат ми да не е хич доволен от ръководството там, а и не само той. Аз се чувствам задължен понеже все пак те ми екипираха елфидата със стока за 20кк и може би ще се върнем - ако ни вземат.

Все пак ако избираш клан не се хвърляй непременно на наште момци от Дриймс - има и по-добри варианти - български

Преди месец-два се запознах с доста хора от Дриймс и са все готини.Другите БГ кланове не струват,даже не останаха много.Искам да вдигна още някой лв и ще видя. :) Иначе говори предполагам ще ви вземат обратно. ;)

VeniBG, TANIABG, KuHtata са готините хора в клана - има още 3-4 човека дето си заслужава да си близък с тях. Иначе са големи егоисти особено CashConvert - изобщо не се занимавай с него. Само да те светна че шефа е евреин ти сам си праи сметката. Иди на сайта на клана и глей кви са смехурковци цялата група :punk. Иначе са много диви и е хубаво да си в силен клан като този

Ъдрйезът

VeniBG, TANIABG, KuHtata са готините хора в клана - има още 3-4 човека дето си заслужава да си близък с тях. Иначе са големи егоисти особено CashConvert - изобщо не се занимавай с него. Само да те светна че шефа е евреин ти сам си праи сметката. Иди на сайта на клана и глей кви са смехурковци цялата група :punk. Иначе са много диви и е хубаво да си в силен клан като този

Ъдрйезът

Ми аз се запознах с Adrenalin,Samail,FatGuy,Mrako,Elianne,SLAVETO.За мен е важно да си намирам хора за партита,а сега повечето големи кланове са във война :wacko:

>> 1 << преди няколко дни го взех :P

Ми аз се запознах с Adrenalin,Samail,FatGuy,Mrako,Elianne,SLAVETO.За мен е важно да си намирам хора за партита,а сега повечето големи кланове са във война :wacko:

>> 1 преди няколко дни го взех :P

Mpako e лидера на клана. Малко особен и трудно откриваем за разговор. Fatguy е едното от двете големи джуджета. Принципно няма да се занимава с тебе ако някой от другите не потвърди че си струва. SLAVETO е пекан, играят го двама души тоя луд орк.

Откъде го набара тва животно ма мръсницо :devil

Mpako e лидера на клана. Малко особен и трудно откриваем за разговор. е едното от двете големи джуджета. Принципно няма да се занимава с тебе ако някой от другите не потвърди че си струва. SLAVETO е пекан, играят го двама души тоя луд орк.

Откъде го набара тва животно ма мръсницо :devil

Еми Мрако,доколкото знам работи във Франция и няма много време за игра.А животното го набарах от едно магазинче :)

Вдигай по-бързо,че скоро ще дойде новия ъпдейт = )

Знам че е скоро даже закъснява ма питаш ли ме с 5 героя кое по-напред

И ми писна сам да се разкарвам - земи свирни кат си вътре да ме поразходиш

Знам че е скоро даже закъснява ма питаш ли ме с 5 героя кое по-напред

И ми писна сам да се разкарвам - земи свирни кат си вътре да ме поразходиш

И аз бях като теб,ама накрая си оставих само БД-то и едно джудже.Иначе много пари отиват,ако развиваш няколко героя.

Писах ти няколко пъти,ама не беше он.

• 2 weeks later...

здравейте, искам да ви попитам просто какво да правя, защото свалих играта от дадения линк към локалния, но не6то ми дава "either multipart or corrupt ZIP acrhive" и просто не знам какво да права, а от официалния саит не мога да я сваля ФРЕЕ и така чакам идеи и решения :read: :wir щото съм станал така :throw: :blowup:

Съвсем спокойно се сваля от официалния сървър клиента, но не можа да се играе с него без да се плати

Оттам нататък си търсиш пачове за разните му некадърни пиратски местенца...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...