RaptoR Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 @R_a_p_t_o_R Aми напредвам 35 лвл вече с Clan robe set добра сума в джоба и в тежка борба с марки На 1/3-та от 1-та марка съм мислих да я сфършвам днес,само че забравих за meintance-a всеки вторник Абре с 2 думи горе-долу добре върви Както си я подкарал скоро ти ще ме водиш . Аз вече 6 дни не съм сядал... Какви са тия марки?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Както си я подкарал скоро ти ще ме водиш . Аз вече 6 дни не съм сядал... Какви са тия марки?? Първият от трите куест-а за 2-ра професия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Момчета много важен въпрос - как се държи играта под Vista? Засега брат ми не се е оплаквал, забелязал съм някои проблеми с клавиатурата, нищо по-сериозно. Въпреки всичко искам да съм сигурен, защото скоро ще взимам нова машина и вероятно ще я пускам на Vista официално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Момчета, искам да ви помоля, ако някой се е махнал от Roxy и има нещо да ми пише ако не му трябва, че сме се зарибили яко с един приятел, ама аз на 70 съм с хомункулус, а той е даже с кармиан. Валхала, авадон сет, ако някой има и не смята да играе да ми пише... Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Герги има .. ма ги е къширал .. и квато е скръндза ... едва ли ще ти даде нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 gergi е в ретаил почти SH вече него не го занимавай с шит сървъри... Пък и без тва няма нищо там На мен сега ми трябват малко пари за ето това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Колко гейм карти и каква набутвация от твоя страна докато си го купиш това Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 gergi е в ретаил почти SH вече него не го занимавай с шит сървъри... Пък и без тва няма нищо там На мен сега ми трябват малко пари за ето това Абре моме ъф да Калино къде зе да гледаш към А грейд вече Миналия ден видях може би най-скъпото нещо, дет съм мяркал на пазара - Draconic Bow +9 Focus !!!! - скромна цена от около 15ккк !!!! Най-откаченияt лък в Хиндемит е разбира се отново Draconic Bow, който е ..... +14!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 daite link za svalqne na palnata versiq i nqkoi svesten server v koito ima igrae6ti ot foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Най-откаченияt лък в Хиндемит е разбира се отново Draconic Bow, който е ..... +14!!!!! Хмм....незнаех.На кой е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 daite link za svalqne na palnata versiq i nqkoi svesten server v koito ima igrae6ti ot foruma от тук можеш да си вземеш безплатен акаунт за 14 дена и да свалиш играта п.п. всички онлине Рпг-та които се плащат на месец могат да се свалят от официалните им сайтове ... може да има 1-2 изключения, но все пак по известните могат да се свалят п.п.п. : по свестен от официалния едва ли ще намериш ... има с по малко ботове, но пак има много неща които не работят gergi е в ретаил почти SH вече него не го занимавай с шит сървъри... Пък и без тва няма нищо там На мен сега ми трябват малко пари за ето това кажи, че искаш А граде ве в теон ще ти взема 2 ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Хмм....незнаех.На кой е ? Не знам и аз Тунчев, един от началниците в клана (джудже 78) каза че го е видял и гледал 2 мин в точка.... Коментираше колко точно трябва да си откачен, за да се опиташ даже да направиш такова нещо, отделно какъв ти е шанса да го направиш... Аз лично се ядосвам че за 15-на секунди изпуснах да снимам собственика на новия cursed меч, който случайно беше кацнал в Глудио Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Не знам и аз Тунчев, един от началниците в клана (джудже 78) каза че го е видял и гледал 2 мин в точка.... Коментираше колко точно трябва да си откачен, за да се опиташ даже да направиш такова нещо, отделно какъв ти е шанса да го направиш... Аз лично се ядосвам че за 15-на секунди изпуснах да снимам собственика на новия cursed меч, който случайно беше кацнал в Глудио CashConvert ? Иначе аз съм виждал + 6 на Skillz от FS,но + 14 ,значи скоро са го енчантнали. ЕДИТ : Преди няколко часа ме д/к-а от сървъра и от тогава изобщо не мога да се конектна.Попитах някой приятели и те ми казаха,че нямат такъв проблем.При зареждането ми изписва Connection Failure Error Code = 10060 . Някой знае ли какъв може да е проблема и как да го оправя ? ЕДИТ 2 : Може ли да е от firewall-а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Не Cashconvert, a Fatguy Ти познаваш ли ги тия каунчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Не Cashconvert, a Fatguy Ти познаваш ли ги тия каунчета Ами не ги познавам,но съм ги виждал.Джуджета....единствената им работа е да висят в Гиран и да продават Fatguy е с Meteor Shower + 7 и с талум сет нали ? Никой ли не знае как да си оправя играта >< Пробвах с system restore,рестарт,триене на систем папката и ъпдейт,но нищо не помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Ами не ги познавам,но съм ги виждал.Джуджета....единствената им работа е да висят в Гиран и да продават Fatguy е с Meteor Shower + 7 и с талум сет нали ? Никой ли не знае как да си оправя играта > Бе не е точно така. Сashconvert e вече 79-ка - със стоене в Жиран не става нали се сещаш Иначе и двамата са много студени и не може да им се разчита за помощ, особено ако опреш до пари и вещи. Fatguy все пак е човекът, който ми даде Еминенс лъка и Тека сета +4 Елиминирай секви антивирусни, файъруоли и т.н. и се опитай да стартираш тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Бе не е точно така. Сashconvert e вече 79-ка - със стоене в Жиран не става нали се сещаш Иначе и двамата са много студени и не може да им се разчита за помощ, особено ако опреш до пари и вещи. Fatguy все пак е човекът, който ми даде Еминенс лъка и Тека сета +4 Елиминирай секви антивирусни, файъруоли и т.н. и се опитай да стартираш тогава Някой хора твърде много играят или са админи на зали.Cash можеш да го видиш седи и продава материали в Гиран. Сега елеминирах анитивирусната и firewall-а,но пак не става.... Нз..много странно....d/c и оттогава не мога да влезна (дори и в официалния сайт ла Л2 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Някой хора твърде много играят или са админи на зали.Cash можеш да го видиш седи и продава материали в Гиран. Сега елеминирах анитивирусната и firewall-а,но пак не става.... Нз..много странно....d/c и оттогава не мога да влезна (дори и в официалния сайт ла Л2 ) и аз имах този проблем, при мен се оправи като стартирах играта от L2.exe в папка system, а не от лаунчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 и аз имах този проблем, при мен се оправи като стартирах играта от L2.exe в папка system, а не от лаунчера Малко по-късно ще пробвам,но не вярвам да стане тъйкато както казах и в сайт-а не мога да влезна,пише ми Cannot find server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 много странно....d/c и оттогава не мога да влезна (дори и в официалния сайт ла Л2 ) Cash (МОМЧЕТО с бежовите панталонки хахахахахах) откакто съм в клана не съм го видял да е офлайн . За сметка на това пък не си прави труда да искаш нещо от него... Я моля те ме светни какво е това д/с, че нещо не те разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 d/c - disconnect мисля, че когато играх в оффи имах такъв проблем по едно време мисля, че след 20-30 мин ми се махна .. ма не съм много сигорен може да ти е от нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 d/c - disconnect мисля, че когато играх в оффи имах такъв проблем по едно време мисля, че след 20-30 мин ми се махна .. ма не съм много сигорен може да ти е от нета Не е и от нет-а От вчера е много добър даже. R_a_p_t_o_R на останалите знаеш ли как им се казват геройте ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Задържай маркера върху всеки от снимката - имената се появяват Инсталирал ли си нещо ново? Ако да - махни го и пробвай пак -------- WSAETIMEDOUT 10060 Connection timed out. A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or the established connection failed because the connected host has failed to respond. ---- Да не би да нямаш външен или нещо такова? Всичко, което прочетох за този код показва, че проблема не е в играта, а във връзката ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Задържай маркера върху всеки от снимката - имената се появяват Инсталирал ли си нещо ново? Ако да - махни го и пробвай пак -------- WSAETIMEDOUT 10060 Connection timed out. A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or the established connection failed because the connected host has failed to respond. ---- Да не би да нямаш външен или нещо такова? Всичко, което прочетох за този код показва, че проблема не е в играта, а във връзката ти. Имам интернет,както казах дори е и много хубав от вчера.Интересното е ,че не мога да влизам и в сайт-а.Според мен е от firewall-а,ама като незнам как да го оправя.... Ето няколко скрийна: >>> 1 <<< Тук съм вече с А грейд ...хехе Трябват ми дуали само >< >>> 2 <<< CaptainCrunch с DLE + 16 >>> 3 <<< Едно джудже от нашия клан го направи(Cirea) Намалих качеството,тъйкато снимките бяха много големи.... ЕДИТ : Играта се оправи,обаче и аз нз как Оо Мисля,че проблема е бил като на Legion,но при мен отне повечко време да се оправи.Все пак благодаря на тези,които се опитаха да ми помогнат ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Cirea @R_a_p_t_o_R e nishto ne mi prechi da si pomechtaq malko za A grade inasche kakto varvi skoro mai shte trqbva da ti digam lvl 38 veche sam precaka mi se flextype zatova sam na shliokovica..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.