Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

@R_a_p_t_o_R

Aми напредвам :P 35 лвл вече с Clan robe set добра сума в джоба и в тежка борба с марки :D :pirate На 1/3-та от 1-та марка съм мислих да я сфършвам днес,само че забравих за meintance-a всеки вторник :) Абре с 2 думи горе-долу добре върви :)

Както си я подкарал скоро ти ще ме водиш :punk . Аз вече 6 дни не съм сядал... Какви са тия марки??

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Момчета много важен въпрос - как се държи играта под Vista? Засега брат ми не се е оплаквал, забелязал съм някои проблеми с клавиатурата, нищо по-сериозно. Въпреки всичко искам да съм сигурен, защото скоро ще взимам нова машина и вероятно ще я пускам на Vista официално.

Момчета, искам да ви помоля, ако някой се е махнал от Roxy и има нещо да ми пише ако не му трябва, че сме се зарибили яко с един приятел, ама аз на 70 съм с хомункулус, а той е даже с кармиан. Валхала, авадон сет, ако някой има и не смята да играе да ми пише...

gergi е в ретаил почти SH вече него не го занимавай с шит сървъри... :) Пък и без тва няма нищо там :)

На мен сега ми трябват малко пари за ето това :wub:

shot00012es8.th.jpg

gergi е в ретаил почти SH вече него не го занимавай с шит сървъри... :) Пък и без тва няма нищо там :)

shot00012es8.th.jpg

Абре моме ъф да Калино къде зе да гледаш към А грейд вече :pirate

Миналия ден видях може би най-скъпото нещо, дет съм мяркал на пазара - Draconic Bow +9 Focus !!!! - скромна цена от около 15ккк !!!!

Най-откаченияt лък в Хиндемит е разбира се отново Draconic Bow, който е ..... +14!!!!!

daite link za svalqne na palnata versiq i nqkoi svesten server v koito ima igrae6ti ot foruma

от тук можеш да си вземеш безплатен акаунт за 14 дена и да свалиш играта

п.п. всички онлине Рпг-та които се плащат на месец могат да се свалят от официалните им сайтове ... може да има 1-2 изключения, но все пак по известните могат да се свалят

п.п.п. : по свестен от официалния едва ли ще намериш ... има с по малко ботове, но пак има много неща които не работят

shot00012es8.th.jpg

кажи, че искаш А граде ве в теон ще ти взема 2 ако искаш :P

Хмм....незнаех.На кой е ?

Не знам и аз Тунчев, един от началниците в клана (джудже 78) каза че го е видял и гледал 2 мин в точка.... Коментираше колко точно трябва да си откачен, за да се опиташ даже да направиш такова нещо, отделно какъв ти е шанса да го направиш...

Аз лично се ядосвам че за 15-на секунди изпуснах да снимам собственика на новия cursed меч, който случайно беше кацнал в Глудио

Не знам и аз Тунчев, един от началниците в клана (джудже 78) каза че го е видял и гледал 2 мин в точка.... Коментираше колко точно трябва да си откачен, за да се опиташ даже да направиш такова нещо, отделно какъв ти е шанса да го направиш...

Аз лично се ядосвам че за 15-на секунди изпуснах да снимам собственика на новия cursed меч, който случайно беше кацнал в Глудио

CashConvert ? Иначе аз съм виждал + 6 на Skillz от FS,но + 14 :bgrin: ,значи скоро са го енчантнали.

ЕДИТ : Преди няколко часа ме д/к-а от сървъра и от тогава изобщо не мога да се конектна.Попитах някой приятели и те ми казаха,че нямат такъв проблем.При зареждането ми изписва Connection Failure Error Code = 10060 . Някой знае ли какъв може да е проблема и как да го оправя ?

ЕДИТ 2 : Може ли да е от firewall-а ?

Не Cashconvert, a Fatguy :punk

Ти познаваш ли ги тия каунчета :punk

Ами не ги познавам,но съм ги виждал.Джуджета....единствената им работа е да висят в Гиран и да продават :P Fatguy е с Meteor Shower + 7 и с талум сет нали ? :)

Никой ли не знае как да си оправя играта >< Пробвах с system restore,рестарт,триене на систем папката и ъпдейт,но нищо не помага.

Ами не ги познавам,но съм ги виждал.Джуджета....единствената им работа е да висят в Гиран и да продават :P Fatguy е с Meteor Shower + 7 и с талум сет нали ? :)

Никой ли не знае как да си оправя играта >

Бе не е точно така. Сashconvert e вече 79-ка - със стоене в Жиран не става нали се сещаш :bgrin:

Иначе и двамата са много студени и не може да им се разчита за помощ, особено ако опреш до пари и вещи. Fatguy все пак е човекът, който ми даде Еминенс лъка и Тека сета +4 :punk

Елиминирай секви антивирусни, файъруоли и т.н. и се опитай да стартираш тогава

Бе не е точно така. Сashconvert e вече 79-ка - със стоене в Жиран не става нали се сещаш :bgrin:

Иначе и двамата са много студени и не може да им се разчита за помощ, особено ако опреш до пари и вещи. Fatguy все пак е човекът, който ми даде Еминенс лъка и Тека сета +4 :punk

Елиминирай секви антивирусни, файъруоли и т.н. и се опитай да стартираш тогава

Някой хора твърде много играят или са админи на зали.Cash можеш да го видиш седи и продава материали в Гиран. :)

Сега елеминирах анитивирусната и firewall-а,но пак не става.... :unsure: Нз..много странно....d/c и оттогава не мога да влезна :pirate (дори и в официалния сайт ла Л2 )

Някой хора твърде много играят или са админи на зали.Cash можеш да го видиш седи и продава материали в Гиран. :)

Сега елеминирах анитивирусната и firewall-а,но пак не става.... :unsure: Нз..много странно....d/c и оттогава не мога да влезна :pirate (дори и в официалния сайт ла Л2 )

и аз имах този проблем, при мен се оправи като стартирах играта от L2.exe в папка system, а не от лаунчера

и аз имах този проблем, при мен се оправи като стартирах играта от L2.exe в папка system, а не от лаунчера

Малко по-късно ще пробвам,но не вярвам да стане тъйкато както казах и в сайт-а не мога да влезна,пише ми Cannot find server. :wacko:

много странно....d/c и оттогава не мога да влезна :pirate (дори и в официалния сайт ла Л2 )

Cash (МОМЧЕТО с бежовите панталонки хахахахахах) откакто съм в клана не съм го видял да е офлайн :punk. За сметка на това пък не си прави труда да искаш нещо от него...

Я моля те ме светни какво е това д/с, че нещо не те разбирам

d/c - disconnect

мисля, че когато играх в оффи имах такъв проблем по едно време

мисля, че след 20-30 мин ми се махна .. ма не съм много сигорен

може да ти е от нета

d/c - disconnect

мисля, че когато играх в оффи имах такъв проблем по едно време

мисля, че след 20-30 мин ми се махна .. ма не съм много сигорен

може да ти е от нета

Не е и от нет-а :ghost От вчера е много добър даже.

R_a_p_t_o_R на останалите знаеш ли как им се казват геройте ?

Задържай маркера върху всеки от снимката - имената се появяват

Инсталирал ли си нещо ново? Ако да - махни го и пробвай пак

--------

WSAETIMEDOUT

10060

Connection timed out.

A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or the established connection failed because the connected host has failed to respond.

----

Да не би да нямаш външен или нещо такова? Всичко, което прочетох за този код показва, че проблема не е в играта, а във връзката ти.

Задържай маркера върху всеки от снимката - имената се появяват

Инсталирал ли си нещо ново? Ако да - махни го и пробвай пак

--------

WSAETIMEDOUT

10060

Connection timed out.

A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or the established connection failed because the connected host has failed to respond.

----

Да не би да нямаш външен или нещо такова? Всичко, което прочетох за този код показва, че проблема не е в играта, а във връзката ти.

Имам интернет,както казах дори е и много хубав от вчера.Интересното е ,че не мога да влизам и в сайт-а.Според мен е от firewall-а,ама като незнам как да го оправя.... :wacko:

Ето няколко скрийна:

>>> 1 <<< Тук съм вече с А грейд ...хехе :P Трябват ми дуали само ><

>>> 2 <<< CaptainCrunch с DLE + 16 :devil

>>> 3 <<< Едно джудже от нашия клан го направи(Cirea) :love

Намалих качеството,тъйкато снимките бяха много големи....

ЕДИТ : Играта се оправи,обаче и аз нз как Оо

Мисля,че проблема е бил като на Legion,но при мен отне повечко време да се оправи.Все пак благодаря на тези,които се опитаха да ми помогнат ! :beerchug

Cirea :love

@R_a_p_t_o_R

e nishto ne mi prechi da si pomechtaq malko za A grade :D inasche kakto varvi skoro mai shte trqbva da ti digam lvl :P :P :P 38 veche sam :) precaka mi se flextype zatova sam na shliokovica.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...