RaptoR Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Тунчев, ако си още в Хиндемит (където ме ориентира ) свирни да се срещнем и да повършеем заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Тунчев, ако си още в Хиндемит (където ме ориентира ) свирни да се срещнем и да повършеем заедно Аз съм си там ,ама като те видя във френд лист-а не си онлайн Тази вечер ще играя,ако искаш влез Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Кажи ми името на героя си, за да те намеря и адна като вляза Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 МОЯТ КЛАН невероятни момци вижте само новогодишното шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Хубаво е оформен сайта...добро впечатление ми направи Клан Устава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legion Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 МОЯТ КЛАН невероятни момци вижте само новогодишното шоу предполагам офи?хинде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 предполагам офи?хинде? Да,в Хиндемит е. Българският сайт на играта Lineage Регнете се Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 PEOPLE WE MEET VII: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4 (човек от клана), СНИМКА 5, СНИМКА 6, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9, СНИМКА 10 (човек от клана), СНИМКА 11, СНИМКА 12, СНИМКА 13, СНИМКА 14, СНИМКА 15, СНИМКА 16, СНИМКА 17, СНИМКА 18, СНИМКА 19, СНИМКА 20, СНИМКА 21, СНИМКА 22 (!!!), СНИМКА 23, СНИМКА 24, СНИМКА 25, СНИМКА 26, СНИМКА 27, СНИМКА 28, СНИМКА 29, СНИМКА 30, СНИМКА 31(такова нещо не бях виждал), СНИМКА 32 (заедно със собственика), СНИМКА 33, СНИМКА 34, СНИМКА 35, СНИМКА 36, СНИМКА 37, СНИМКА 38, СНИМКА 39 (!!!), СНИМКА 40, СНИМКА 41, СНИМКА 42, СНИМКА 43 (NPC), СНИМКА 44 (NPC), СНИМКА 45, СНИМКА 46, СНИМКА 47, СНИМКА 48 Тунчев още чакам ника ти момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Тунчев още чакам ника ти момче Аа момче ние с теб сме били на парти и не веднъж съм ти казвал,че съм аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Аа момче ние с теб сме били на парти и не веднъж съм ти казвал,че съм аз А ся де - или съм забравил или с колегата си ходил, ако той е бил на пулта в момента.... Така или иначе - напиши го това пусто име да го видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 А ся де - или съм забравил или с колегата си ходил, ако той е бил на пулта в момента.... Така или иначе - напиши го това пусто име да го видя TheNightLord-BD (това ми е main героя,там ме потърси,ако искаш ) AniBG-HE GimliBG-BH Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 TheNightLord-BD (това ми е main героя,там ме потърси,ако искаш ) AniBG-HE GimliBG-BH Хахах как да не знам бе - ама ти с колегата си бил в началото. Аз бях когато прехвърлихме пари на АНИ от Денсъра. И си мислех че той те е открил и сте се запознали и не питам хахахахах Бахти разминавката Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 gergi : межд. къде е елвин, виждал ли си го чувал ли си го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 xaxaxax grats Той е при нас в Supreme цъка с 1 Summoner Казвам нас,само че аз не играя от седмица и повече само вися в клана за престиж Леко ми се отигра вече,бива ли толкоз години само л2.....все пак няма да говоря за отказване...и друг път съм се опитвал Сега събота или неделя ще се наливаме на Годдад,а аз се чудя дали да присъствам или да пропусна ацката сеч Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Тунчев скоро не съм те виждал момче Интерлюда започна! Има много нови неща да се видят! ЧЕТИ тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Тунчев скоро не съм те виждал момче Интерлюда започна! Има много нови неща да се видят! ЧЕТИ тук Играя повече с БД-а ми пък и продадох всичко от алтовете ми да му взема А грейд.Търси ме на него.В Interlude няма кой знае какви неща..но следващия ъпдейт го чакам с нетърпение.В момента корейците го имат на на тест сървър. цък Четете тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 И двата акаунта изтекоха вчера Утре-другиден ще ги пусна отново. Вдигаме бъферчета сега че вече си требе да тичат зад нас Няма да откажа съпорт от TheNightLordBG EDIT: Днес разбира се уникален късмет както обикновено - влизам в магазина на Пулсар - 10 мин преди мен продадена последната 60-дневна карта.... Вероятно утре ще има още. Впечатляващо е че хората ми взеха телефона и ще ми се обадят (на мобилния!) в момента, в който ги получат Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 И двата акаунта изтекоха вчера Утре-другиден ще ги пусна отново. Вдигаме бъферчета сега че вече си требе да тичат зад нас Няма да откажа съпорт от TheNightLordBG EDIT: Днес разбира се уникален късмет както обикновено - влизам в магазина на Пулсар - 10 мин преди мен продадена последната 60-дневна карта.... Вероятно утре ще има още. Впечатляващо е че хората ми взеха телефона и ще ми се обадят (на мобилния!) в момента, в който ги получат Омг аз я взех последната 60 дневна,само че вчера....нещо послъгват май Иначе доста се замислиха дали да ми я дадат някой явно се беше обаждал да запазва...явно има наплив за карти тия дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Омг аз я взех последната 60 дневна,само че вчера....нещо послъгват май Иначе доста се замислиха дали да ми я дадат някой явно се беше обаждал да запазва...явно има наплив за карти тия дни Да аз даже трябваше да взема 15-дневна >< gergi в кой сървър играеш,с какъв герой и какъв лв R_a_p_t_o_R ако ти трябвам за нещо ме търси там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Много ясно Тунчев За да не се изненадаш понеже се въртят два акаунта и може да съм с всеки от героите, показвам имената на всичките, които могат да те заговорят. Всички без 2 са в клана Dreams. VanyarAarwen, Viden (buffer на предния), Borat, Azamat (buffer на предния), Eikinskialdi (рядко влючващото се джудже). Днес между другото спокойно си закупих 2х60 дни точно както казаха хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Server: Hindemith char name: SarahKerrigan clas/lvl: dark wizzard и бъдещ SH / lvl 20 Акаунта е подновен от преди 7-8 месеца....има герой в Теон(бот ланд) висок лвл,само че няма кой да се занимава да цака с ботовете там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Щом си цъкаш в оффи си си бот по природа кажи малко на хората как ходиш пеш през цялата карта да пестиш :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Server: Hindemithchar name: SarahKerrigan clas/lvl: dark wizzard и бъдещ SH / lvl 20 Акаунта е подновен от преди 7-8 месеца....има герой в Теон(бот ланд) висок лвл,само че няма кой да се занимава да цака с ботовете там. Ще го имаме предвид. Ако имаш нужда мога да ти помогна. Дигни до 23-ти и ела в Дион при Енку орките - аз съм в тази зона с един от героите ми. Ще изпомпаш до 26-ти за нула време. Щом си цъкаш в оффи си си бот по природа кажи малко на хората как ходиш пеш през цялата карта да пестиш Тези уникални тъпотии си ги запази за коментиране в махалата и недей да дрънкаш глупости в тази тема. Аман от подобни "умници". Добре че сте вие да ни учите къде, какво и как да играем, вчерашни хлапаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 @R_a_p_t_o_R Набелязал съм няколко зони с wind weakness мобс за след 20-ти ще ги пробвам 1-во да видя как се дига ако нещо не стане идвам Иначе гледам,че са вкарали пак евента сас фрее оръжията Знам аз кога да почна Само,че има доста неща от С5 и най-вече от Interlude,които са ми доста неясни (примерно хербовете като почнаха да ми падат се шокирах ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 РАПТОР Честно казано ми писна от теб на секи коментар който не ти харесва да пишеш "тапотии", "хлапаци" и прочие ... първо нито знаеш колко сум голям,второ поста ми се отнасяше за конкретния човек в случая "герги" така, че си запазвай коментарчетата за себи,не си ти човека който ще ми казва кое как къде и защо...айде със здраве... По темата: Това за новата раса ще е много интересно но само в оффи ще се усети най истинско, но не ми се ходи на адския гринд . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.