Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Тунчев, ако си още в Хиндемит (където ме ориентира :laughing: ) свирни да се срещнем и да повършеем заедно :punk

Аз съм си там :) ,ама като те видя във френд лист-а не си онлайн :unsure: Тази вечер ще играя,ако искаш влез :)

• 2 weeks later...
Аа момче ние с теб сме били на парти и не веднъж съм ти казвал,че съм аз :laughing:

А ся де - или съм забравил или с колегата си ходил, ако той е бил на пулта в момента....

Така или иначе - напиши го това пусто име да го видя :punk

А ся де - или съм забравил или с колегата си ходил, ако той е бил на пулта в момента....

Така или иначе - напиши го това пусто име да го видя :punk

TheNightLord-BD (това ми е main героя,там ме потърси,ако искаш ) :)

AniBG-HE

GimliBG-BH

TheNightLord-BD (това ми е main героя,там ме потърси,ако искаш ) :)

AniBG-HE

GimliBG-BH

Хахах как да не знам бе - ама ти с колегата си бил в началото.

Аз бях когато прехвърлихме пари на АНИ от Денсъра. И си мислех че той те е открил и сте се запознали и не питам хахахахах

Бахти разминавката

xaxaxax grats :P

Той е при нас в Supreme цъка с 1 Summoner :) Казвам нас,само че аз не играя от седмица и повече само вися в клана за престиж :P Леко ми се отигра вече,бива ли толкоз години само л2.....все пак няма да говоря за отказване...и друг път съм се опитвал :D Сега събота или неделя ще се наливаме на Годдад,а аз се чудя дали да присъствам или да пропусна ацката сеч :D :P

• 3 weeks later...
Тунчев скоро не съм те виждал момче

Интерлюда започна! Има много нови неща да се видят!

ЧЕТИ тук

Играя повече с БД-а ми :) пък и продадох всичко от алтовете ми да му взема А грейд.Търси ме на него.В Interlude няма кой знае какви неща..но следващия ъпдейт го чакам с нетърпение.В момента корейците го имат на на тест сървър. цък Четете тук

И двата акаунта изтекоха вчера :devil

Утре-другиден ще ги пусна отново. Вдигаме бъферчета сега че вече си требе да тичат зад нас

Няма да откажа съпорт от TheNightLordBG :punk

EDIT: Днес разбира се уникален късмет както обикновено - влизам в магазина на Пулсар - 10 мин преди мен продадена последната 60-дневна карта.... Вероятно утре ще има още. Впечатляващо е че хората ми взеха телефона и ще ми се обадят (на мобилния!) в момента, в който ги получат

И двата акаунта изтекоха вчера :devil

Утре-другиден ще ги пусна отново. Вдигаме бъферчета сега че вече си требе да тичат зад нас

Няма да откажа съпорт от TheNightLordBG :punk

EDIT: Днес разбира се уникален късмет както обикновено - влизам в магазина на Пулсар - 10 мин преди мен продадена последната 60-дневна карта.... Вероятно утре ще има още. Впечатляващо е че хората ми взеха телефона и ще ми се обадят (на мобилния!) в момента, в който ги получат

Омг :) аз я взех последната 60 дневна,само че вчера....нещо послъгват май :unsure: Иначе доста се замислиха дали да ми я дадат някой явно се беше обаждал да запазва...явно има наплив за карти тия дни :)

Омг :) аз я взех последната 60 дневна,само че вчера....нещо послъгват май :unsure: Иначе доста се замислиха дали да ми я дадат някой явно се беше обаждал да запазва...явно има наплив за карти тия дни :)

Да аз даже трябваше да взема 15-дневна ><

gergi в кой сървър играеш,с какъв герой и какъв лв :P

R_a_p_t_o_R ако ти трябвам за нещо ме търси там. :)

Много ясно Тунчев :devil

За да не се изненадаш понеже се въртят два акаунта и може да съм с всеки от героите, показвам имената на всичките, които могат да те заговорят. Всички без 2 са в клана Dreams.

VanyarAarwen, Viden (buffer на предния), Borat, Azamat (buffer на предния), Eikinskialdi (рядко влючващото се джудже).

Днес между другото спокойно си закупих 2х60 дни точно както казаха хората :punk

Server: Hindemith

char name: SarahKerrigan

clas/lvl: dark wizzard и бъдещ SH :) / lvl 20

Акаунта е подновен от преди 7-8 месеца....има герой в Теон(бот ланд) висок лвл,само че няма кой да се занимава да цака с ботовете там.

Server: Hindemith

char name: SarahKerrigan

clas/lvl: dark wizzard и бъдещ SH :) / lvl 20

Акаунта е подновен от преди 7-8 месеца....има герой в Теон(бот ланд) висок лвл,само че няма кой да се занимава да цака с ботовете там.

Ще го имаме предвид. Ако имаш нужда мога да ти помогна. Дигни до 23-ти и ела в Дион при Енку орките - аз съм в тази зона с един от героите ми. Ще изпомпаш до 26-ти за нула време.

Щом си цъкаш в оффи си си бот по природа :P :P кажи малко на хората как ходиш пеш през цялата карта да пестиш

Тези уникални тъпотии си ги запази за коментиране в махалата и недей да дрънкаш глупости в тази тема. Аман от подобни "умници". Добре че сте вие да ни учите къде, какво и как да играем, вчерашни хлапаци :angry1

@R_a_p_t_o_R

Набелязал съм няколко зони с wind weakness мобс за след 20-ти ще ги пробвам 1-во да видя как се дига ако нещо не стане идвам :) Иначе гледам,че са вкарали пак евента сас фрее оръжията :punk Знам аз кога да почна B) Само,че има доста неща от С5 и най-вече от Interlude,които са ми доста неясни :) (примерно хербовете като почнаха да ми падат се шокирах :D :laughing: )

РАПТОР

Честно казано ми писна от теб на секи коментар който не ти харесва да пишеш "тапотии", "хлапаци" и прочие ... първо нито знаеш колко сум голям,второ поста ми се отнасяше за конкретния човек в случая "герги" така, че си запазвай коментарчетата за себи,не си ти човека който ще ми казва кое как къде и защо...айде със здраве...

По темата:

Това за новата раса ще е много интересно но само в оффи ще се усети най истинско, но не ми се ходи на адския гринд :P .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...