RaptoR Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Снощи участвах в първата си обсада на официален сървър 4-те най-големи български клана помагахме на петия да опази Глудио. Още два чуждестранни клана, единият от които може би най-мощния в Хиндемит, включващ и собственика на легендарния Demonic Sword Zariche бяха на наша страна. 11 клана бяха записани за обсадата. За съжаление битка не се състоя, тъй като никой не посмя да дойде , та от 0.00 до 2.00 си правихме лаф и се опявахме. Снимки: Партизани, Бъфване, Бъфване 2, Парти, Пред портите, В очакване, Танци и песни, Танци и песни 2, ВениБГ - 78 левъл, Още един път Вени, Глезотии, Все още чакаме..., ... и пееме, ... и пояздваме..., Колегите пред портата, Колегите пред портата 2, За нападащите!, Момичето, Песен за довиждане Наистина жалко, че се уплашиха отсреща REPLAY 23 min Тук може да видите собственика на Zariche. Има доста красиви гледки, макар че и доста се лагваше на моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 AIDEEEEEEEEEEEEEEEEE Warez.RU se vrushta dori i pod novo ime Starite kucheta znaqt za kakvo govorq i za koi server na lineage Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 AIDEEEEEEEEEEEEEEEEE Warez.RU se vrushta dori i pod novo ime Starite kucheta znaqt za kakvo govorq i za koi server na lineage Ако просветлиш и останалите Аз и nOObSlaYeR ( може така да го помните ) сме в един румънски и мога да кажа , че от 3 дена съм там и е доволно вече правя куестовете за монк и си е зарибяфка . Ако не се лъжа май и Герги е там но е висок левел а дропа не е много голям . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Аз пак да кажа няколко добри думи за Linexp. За по-малко от 6 часа дуалване с 53 level Hawkeye си направих 3-те марки за Prophet. Личен рекорд! Не е истина колко те улеснява това, че куестовете работят напълно и всяка нова задача ти е маркирана точно на картата. Това в комбинация с Event gatekeeper, който те портва на ключови места прави задачата почти приятна. Вече има 2 аллита на сървъра. Още не е късно някой от вас ако се чуди къде да играе да дойде при нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Аз пак да кажа няколко добри думи за Linexp. За по-малко от 6 часа дуалване с 53 level Hawkeye си направих 3-те марки за Prophet. Личен рекорд! Не е истина колко те улеснява това, че куестовете работят напълно и всяка нова задача ти е маркирана точно на картата. Това в комбинация с Event gatekeeper, който те портва на ключови места прави задачата почти приятна. Вече има 2 аллита на сървъра. Още не е късно някой от вас ако се чуди къде да играе да дойде при нас. Я дай някакъв сайт или кажи колко е дропа и долу горе колко човека има в сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Я дай някакъв сайт или кажи колко е дропа и долу горе колко човека има в сървъра www.linexp.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 100-150-200 Online към момента в зависимост от ден и час... Но ако искаш да играеш сървър който се доближава максимално до оффи с Geodata и работеши куестове от-до, заповядай поне за проба. Рейтовете са 3 на всичко, а на quest reward 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Da otidi da igraesh i sled nqkolko meseca da poluchish WIPE. Mnogo gotin server BESHE predi da go wipe-nat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.†.a.l.k.e.r.™ Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Този сървар на C4 или на C5 e?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Беше С4 с много хора ся е С5 със 2 клана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 C4 Retail e в момента. Нещо не си разбрал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 http://213.189.27.71/l2.php ето това е сървър..... вечер се достига до 1700+ онлине,няма донате,няма лаг,C4 full,работи дори comunity server-а....Стига сте ми писали за некви сървъри големи колко 1 ally в този..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 http://213.189.27.71/l2.php ето това е сървър..... вечер се достига до 1700+ онлине,няма донате,няма лаг,C4 full,работи дори comunity server-а....Стига сте ми писали за некви сървъри големи колко 1 ally в този..... а ве Гоше гладиатора още ли може само мобс да убива . и бтв кой се е върнал да играе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasbas Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 http://213.189.27.71/l2.php ето това е сървър..... вечер се достига до 1700+ онлине,няма донате,няма лаг,C4 full,работи дори comunity server-а....Стига сте ми писали за некви сървъри големи колко 1 ally в този..... Ти от колко време играеш на тоя сървър, надежден ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.†.a.l.k.e.r.™ Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 http://213.189.27.71/l2.php ето това е сървър..... вечер се достига до 1700+ онлине,няма донате,няма лаг,C4 full,работи дори comunity server-а....Стига сте ми писали за некви сървъри големи колко 1 ally в този..... На мен ми изглежда хубав сървър аз ще го пробвам само дано има доста хора и пазари защото иначе е трудно и скъчно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Gergi: @Supercharger Старите баки се събрахме Ами глад си мачка до колко нз оба4е Айде идвай,че само ти остана :) @yasbas От скоро,обаче сървъра е доста надежден + има доста Бг кланове @S.†.a.l.k.e.r.™ В Гиран неможеш да се рзминеш от пазари....ама айде стига сам говорил като някакво рекламно лице на сървъра Който иска да дойде и да хфарли 1 учо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Даже вече и клана е направен който иска е добре дошъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 @gergi охоо там ли сте се събрали.. вчера трябваше да дойдеш... поразгледах, поразучиш, поразпитах : сървара може би ще е поредното разочоравание Пак подучуш за сумонване на итеми, и подкрепа за "нашите". Уж сървъра нов а кога се навъдиха тия толко много висок лвл герой? и кога завзеха всички замъци? Съмнително е много! Яд ме е, че не учите руски вече по училищата, трябваше да си останете при мен, а ми е ясно че от руския се уплашихте Писнало ми е и от разни малоумни правила по повечето сервери(тва последното.. в NW за макс енчант до +10, няма да коментирам ) Има само един сървър и той е: http://www.elmore.ru/ (донякъде снимчицата където са я сложили там мноо ясно показва ситуацията: Еволюция всегда берет свое ха ха ха) Междудр. взех и субклас, чудя се дали да не се пробвам за Noblesse (Heroe едва ли ще ми е възможно) Междудр @gergi май не съм ти казвал, че от NightHawks горе долу само аз и 1 рускиня играем(клан и алли лидерката ) ама аз си поцъквам пак сърце не ми дава се махна: привет тебе Мигмы, к сожалению, разбрелись кто куда, по разным играм - на Элморе остались играть человек 10 и то все по разным кланам. немного скучаю по старым временам и по тебе - ты у нас первый парень в клане не из нашей страны, предмет тайной гордости и рассказов "а у нас играет парень из Болгарии!!" :yahoo: p.s. я, Мардук, Минздрав и Рики играем в Еверквест 2 на руском сервере. не пропадай), если надо помочь чем пиши - я могу зайти в игру всегда и помочь п.с.Ааа снощи въпреки бирата Елвин май не можа да ме "примами" на Noobwarsa за сега,нататъка ще видим. Казах му за геройте ти, даже ми бяха предложени в комплект и от него но беше изненадан че ще се махаш, не знаеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Та сервъра не е нов тва 1-во 2-ро не виждам защо за 1 месец на 7х сървър да не си с Б и да не гониш вече А-то Пък и сега се събрахме всички стари мембъри и очаквам скоро време сървъра да е Оунед от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Та сервъра не е нов тва 1-во 2-ро не виждам защо за 1 месец на 7х сървър да не си с Б и да не гониш вече А-то Пък и сега се събрахме всички стари мембъри и очаквам скоро време сървъра да е Оунед от нас И аз се присъедих преди малко играх сега с помоща на noobslayer ще стане нещо от мен почнах един орк монк неска съм станал 19 левел сега ще правя куеста и ще продължа устремено Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Ем ша са сетите вие от каде изгрява слънцето Аре идвайте и дигайте левели че закво го напрайх тоя Дарк Авенджер за 4 дена като зася нама каде да танквам Герги лъже щото сървъра съм го виждал и със 1800 човека И да Гиран наистина е ФУЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ със магазини само пари да има човек Ето малко инфо за първите хора във сървъра по време във сървъра. Top 25 Play Time Nบ CharName Play Time 1 nortkalos 1872 hours, 18 min. and 40 sec. 2 Valknor 1 713 hours, 37 min. and 2 sec. 3 Chikitica 1699 hours, 57 min. and 50 sec. 4 Kailey 1695 hours, 42 min. and 41 sec. 5 Stardust 1567 hours, 42 min. and 11 sec. 6 Eli 1182 hours, 57 min. and 21 sec. 7 Triss 1143 hours, 46 min. and 21 sec. 8 Melxiora 1083 hours, 34 min. and 58 sec. 9 minibob 1075 hours, 45 min. and 0 sec. 10 JonesSoda 1037 hours, 19 min. and 9 sec. Както и да го гледам 1872:24=78 дена така че сървъра е минимум на 2 месеца и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Яд ме е, че не учите руски вече по училищата, трябваше да си останете при мен, а ми е ясно че от руския се уплашихте Писнало ми е и от разни малоумни правила по повечето сервери(тва последното.. в NW за макс енчант до +10, няма да коментирам ) Има само един сървър и той е: http://www.elmore.ru/ (донякъде снимчицата където са я сложили там мноо ясно показва ситуацията: Еволюция всегда берет свое ха ха ха) Елморе си е елморе това е уникален сървър и според си е най-великия. Бтв ти в кой от 3те играеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 и аз ще се присаединя към вас момчета вече го инсталвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Моите уважения момчета, но не разбрахте ли че си губите времето в безплатните сървъри?? Позволявам си да цитирам нещо от съседна тема, което ми направи впечатление... Ще си кажете: „Виж го пък тоя, плаща си, играе и не дава да пишем, а ние ... дето не искаме да си плащаме, какво да правим, не сме ли и ние хора, че не можем да се оправим - не можем, търсим съвет, къде да пишем тогава"Правилно - ще Ви отговоря - и Вие, драги ми пиратчета, сте хора и заслужавате да играете това творение на Близз, но за жалост - нямате удоволствието да се насладите на абсолютно всичко, защото просто пиратски сървъри - хубави НЯМА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Моите уважения момчета, но не разбрахте ли че си губите времето в безплатните сървъри?? Позволявам си да цитирам нещо от съседна тема, което ми направи впечатление... Идеята на игрите не е ли да си губи времето човек,особенно от такъв тип Който иска да цъка безплатно да заповяда http://www.dragon-network.net/ Вярно,че няма всичко както на оригиналния но ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.