Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

PEOPLE WE MEET III :

СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4, СНИМКА 5, СНИМКА 6, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9, СНИМКА 10

Вече можете да поздравите Ms VanyarAarwen - SILVER RANGER & Eikinskialdi - младия джуджан набързо догонил 20 lvl

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Уоу... Тия от NCSoft ко напрайха ва :blink: :blink: :blink: Бахти маняците... ФБР ала бала и затворили L2extreme сървърите :blink:

Noooooooobs ;p em chestito na pechelivshite serveri chakame oshte da padnat taka dostoino ;)

I az imah prasence na Extreme-a ama ko da sa prai muchnichko mi e ma nqma vrushtane na zad. Malko pics da vidite zakvo stava vapors ;P Povecheto ot vas mojebi nikoga ne sa vijdali tezi hora no tova togava beshe istinskiq L2Extreme. Ne beshe celiq server tolkova pulen s donators i taka natatuk. Vsichki znaeha kak se igrae igrata.

Tva mi e bebcheto :D

59ub3.th.jpg

A tova e masova bitka podobavashta za Titan (purviq server na L2Extreme)

67ll0.th.jpg

Sledvashtite snimki sa ot Kastien ;)

Tuk sum sus oshte 2ma ot clana :P (bqhme dosta nagruhtqni ^_^)

6fk1.th.jpg

Tuk sus edin priqtel (+14 dual damascus)

7fh0.th.jpg

Tova sa mi zasnetite spomeni ot L2Extreme. Razbirase ima mnogo oshte no vsichko e v glavata :P

Are sq stiga ste si blijeli ranite mi namerete drug server ^_^

:love ех.. от време на време се случват и чудеса ... нямате си на идея колко се радвам че затвориха еХtremе, този сървър просто можеше да ти убие желато и да погуби любовта ви към Lineage2.

:love ех.. от време на време се случват и чудеса ... нямате си на идея колко се радвам че затвориха еХtremе, този сървър просто можеше да ти убие желато и да погуби любовта ви към Lineage2.

Koето си е така така си е :P :)

Ем, аз не мога да давам никакво мнение по простата причина, че не съм играл на оригиналните сървъри, но иначе доста време играх в L2eXtreme-a и бях доста доволен, за разлика от другите ему сървъри... Все пак никой не може да си позволи да си плаща за оригиналните, нали? Иначе в този сървър имам мнооого хубави спомени, но какво да се прави :)

Все пак никой не може да си позволи да си плаща за оригиналните, нали?

ЛОЛ ... как така никой ... в тази секция на форума има минимум 5-ма които цъкат. И аз цъках около половин година ... ама след това открих "ИСТИНАТА" (поне тази според мен :) ) Eve-online.

P.S. : май си имал в предвит "Все пак не всеки може да си плаща" :wacko: което е най-гадното нещо ... криво е да не можеш да цъкаш "любимата" си игра в официалния и сървър и посредством таксата да подпомагаш разработчиците и.

ЛОЛ ... как така никой ... в тази секция на форума има минимум 5-ма които цъкат. И аз цъках около половин година ... ама след това открих "ИСТИНАТА" (поне тази според мен :) ) Eve-online.

P.S. : май си имал в предвит "Все пак не всеки може да си плаща" :wacko: което е най-гадното нещо ... криво е да не можеш да цъкаш "любимата" си игра в официалния и сървър и посредством таксата да подпомагаш разработчиците и.

Хахаха бахти не спрях да се хиля на простотията, където съм написал :blink: Благодаря, че ме поправи... Иначе това имах в предвид, но явно съм мислил нещо друго и съм го объркал... Както и да е :laughing:

• 2 weeks later...

Въпрос към официално играещите:

Имате ли проблеми с логването тия 2-3 дни?

В момента клиента ми дава единствено Бартз активен и всички даун, а в сайта всички са зелени.

В официалния форум нищо не се споменава за прекъсвания и проблеми.

Въпрос към официално играещите:

Имате ли проблеми с логването тия 2-3 дни?

В момента клиента ми дава единствено Бартз активен и всички даун, а в сайта всички са зелени.

В официалния форум нищо не се споменава за прекъсвания и проблеми.

Преди 2 дни и аз имах проблеми с логването,но на другия ден се оправи и сега всичко е ОК.

Оправих се - свалил съм погрешка клиента за тестов сървър от Арена понеже не съм у нас. Подлудих се докато се оправя.

Честита нова година на всички :punk

Ае честита ти дано всички item-и за които мечтаеш да ти паднат и да не ти се чупят нещата до +20. :) :P

PEOPLE WE MEET V:

СНИМКА 1, СНИМКА 2, Коледа, СНИМКА 3, СНИМКА 4, СНИМКА 5, СНИМКА 6, Моята елха, СНИМКА 7!, СНИМКА 8, СНИМКА 9, СНИМКА 10, СНИМКА 11, СНИМКА 12, СНИМКА 13, СНИМКА 14, СНИМКА 15, СНИМКА 16, СНИМКА 17, СНИМКА 18, СНИМКА 19, СНИМКА 20, СНИМКА 21, СНИМКА 22, СНИМКА 23, СНИМКА 24

Много красота и смях се видя по време на коледната промоция :punk

ВНИМАНИЕ!

Напоследък установих че си хабим огромна част от платеното време , тъй като не успяваме да играем редовно.

Поради тази причина е възможно в скоро време да потърсим съратници, които да се включат с желание в развиването на създадените вече, а може би и на нови герои в акаунта ми. Сами се сещате че е по-лесно да сме 3-4 човека, а и доста по-изгодно финансово (4-5 лева на човек на месец).

Ако има сероиозни заинтересовани от предложението ми ме търсете - ICQ 10061290. Хора незнаещи английски да не си правят труда. Предимство за хора с опит и такива, които познавам. Както се казва - Заедно можем повече :devil

За много години и успех на всички играещи и през 2007 !!!

Повреден архив - вероятно грешка при свалянето

Лечение - наново сваляне... Ако е само един файл 2.4 ГБ кофти

Аз да се похвалвя как ме облякоха моите висшестоящи в клана:

Хубавица

Тъй като никога не съм играл, но винаги съм имал желание да поиграя Л2, искам да запитам дали все още има нелегални сървъри или не, и ако има, да ми кажете кой е най-популярния от тях. Благодаря предварително. :bgrin: \/

Да предупредя всички - внимавайте да не свалите клиента от арена, който е за ТЕСТОВИЯ СЪРВЪР! Има да се чудите защо сте сами. Има пач, но той е САМО за минаване в официалните сървъри.

Или ползвайте официалния линк, който е директна 5-ца, или търсете другаде.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...