czenitel Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Играем в HINDEMITH и ботове не са се видяли отдавна Единствено край елфското село на една поляна мернахме 3 джуджета, които просто си вършееха из поляната без да закачат играчи. Досега бот, атакуващ играч не сме срещали, а вече гоним 40-то ниво не че нещо ама явно не си много запознат с тея истории ... та 1во бота никога няма да тръгне да атаква теб или което и да е друго същество различно от мобс .. щото от теб няма да вземе нито пари ... нито какъвто и да е друг дроп .. нито xp за левел ... схващаш ли ми мисълта какво искам да ти кажа ??? ботовете са там .. където примерно ти искаш да биеш мобс и то не за 4ас-два .. ми да речем за 20-30-40-50 4аса ... почна ли да схващаш защо ботерите са толкова мразени??? ако все още не си разбрал като тръгнеш по най-4есто посещаваните зони за ~45-65lvl ще разбереш какво съм говорил сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Ти май не си прочел всичко писано в тази тема, а и въобще неща изписани за играта ИМА ботове, които са playerkillers, слава богу не съм срещал такива ДА ботовете, които вършеят из някои поляни са там не 40-50 часа, а ПОСТОЯННО и НЕ - не ми пречат по никакъв начин, дори съм вършал на една поляна заедно с тях - не надвишават spawn-a Ако се зачетеш внимателно ще забележиш, че NC SOFT ги съдят заради такива щуротии - прочети внимателно темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 @R_a_p_t_o_R Ех ти трагна на краставичар краставици да продаваш czenitel-я не само е чел ами и е писал доста голяма част от постовете в темата.Та сега за ботовете.....Ннявам....А това,че някой съди NC SOFT е все едно да ги ухапе комар.....нито ще ги осъдят нито те ще махнат ботовете...Количеството ботове коляма ботове playerkillers....Има собственици на ботове,които в момента,когато ботовете им са атакувани са там и си дават спокойно Force Attack или собственика на ботовете идва с маин героя си и с 5-6 удара ти обяснява защо а дж б не треа му бараш ботовете Иначе ако имаше ботове,които трепят players или дори отвращат на атаката в ретаил нямаше да съм направил милиони а милиарди адена по начин,който няма да обянявам...А тва,че NC SOFT ги съдят е все едно,че ги е ухапал комар....Ботовете никога няма да ги махнат.Колкото и да не ти се вярва количеството им е ОГРОМНО ако ги махнат все едно зачеркват половината приходи от тая игра....100% нищо няма да стане докато излезе Л3 тогава може и да махнат ботовете от Л2 П.П. Тва,че ти смяташ,че си видял 2-3 бота досега не значи,че не си пропуснал 200-300 зад гърба си Както и да е поцъкай повече играта и тогава пак ще говорим...на 40 си малак си простено ти е Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Не се и съмнямвам, че има много ботове по сървърите, никъде не съм казал, че са 2-3. Хайде да не даваме излишни квалификации кой какъв е. Това че съм 40-то ниво в официалния сървър показва сами и единствено, че отскоро играя в официален сървър. Откога играя играта като цяло е вече съвсем друга история, която няма смисъл да разискваме. Ако вземеш да ми покажеш компания, която да не й пука от дело за $ 100 000 000 срещу нея за неправомерно придобиване на печалби, моля те покажи ми я. Не съм имал никакво намерение да подценявам czenitel, така както ти се опитваш да подценяваш мен, но пак ще ти кажа че ИМА РК ботове в играта, които разбира се не са така масови както тези, които вършеят из поляните (смятам като играч ще се сетиш какъв им е смисъла). Повечето ботове като цяло са пуснати от самите NC SOFT и те знаят за тях. Именно за това хората роптаят, но пък тези дето много роптаят остават без акаунти понякога (като в случая с момчето, завело дело). Защото в правилата ботването е изрично забранено, а и на слепите е ясно че е ботовете са налични, тоест единствения извод е че се толерират от ръководството. Да припомня - ТУК ---------------------- By Lee Jae-sung Director of public relations at NCsoft Let’s suppose that a gamer was enjoying a game with his online friends as usual. There is an inexplicable pleasure in meeting strangers in a strange world and living out a fantasy. However, after a while, he begins to feel annoyed. This is due to an anonymous person who is attacking and damaging the character that he had so painstakingly developed. He eventually found out that his nemesis was a computer game bot, an illegal automated program that is used to cheat in multiplayer games. It came to a point now that he feels it is not worth the trouble to play a game. ----------------------- Ето и резила с персоналните данни: ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Хайде да не даваме излишни квалификации кой какъв е. Това че съм 40-то ниво в официалния сървър показва сами и единствено, че отскоро играя в официален сървър. Откога играя играта като цяло е вече съвсем друга история, която няма смисъл да разискваме. То че още играеш на официала е ясно че отскоро играеш Тука повечето също са играли там и след време се усещат А и само тука ли.. Много много малко се задържат там.. ще го разбереш след време сега си в фаза още на възторг и вдъхновение Аз па никога не съм играл там и не смятам да играя даже и пари да ми дават.. щото искам да си остана НООБ завинаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 И аз не бих плащал за тази игра ! Общото време , което съм навъртял там е към 300 часа и то с хакнат акаунт ! Чак сега се усетих , че в тази игра тръпката е няма и друг ще си каже " той е нууб или няма кинти " ... еми вижте сами ! Поиграйте , изхарчете си паричките , направете луд герой (който няма да е уникален , защото ще има още поне 10 като него в този сървар) и по едно време ще се усетите , че тази игра не е направена да жъне фенове ! Аз не съм от хората , които играят игри ... аз само ги разучавам ! Препоръчвам на хората , които се чудят къде да играят , да си намерят някакво кракнато сърварче и да пробват играта ! След това да видят , че няма смисал да си дават парите ... може с тези пари да си купят нещо найстина добро ! Замислете се над написаното от мен и не го коментирайте ... това е личното ми мнение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Ами това си е твое мнение. Просто в Л2 се залага на тактиката в ПВП а не на уникалните итеми. Ауто генерацията на тях е най-лесното, нали се сещаш... Както и да е, всеки има право на мнение. А вие знаете ли, че Paradise, Dragon и Extreme са заминали... ФБР ги затворили май. Linexp е отново пуснат. Вчера говорих с Jay и той ми каза, че сега java-та уж държи до 1000 играча онлайн с 12 часа uptime. Още се правят някакви корекции, но като цяло сървъра е идеален. До 1-2 дни ще работи и сайта и форума, като май ще има някакви уникални функции от сайта. Познавайки Юлиян очаквам нещо наистина добро. Като прибавим и факта, че това е единствения сървър, на който играя като single player игра (нямам никакъв лаг), избора за мен е ясен. Тъй като са запазили всички герои от С4, ако някой реши да почва там да се обади ако му трябва нещо... Аз май ще почна един Phantom Ranger, че ми харесва как са го променили Аре GL и HF... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Е добре де , защо не е махне тая джава ! Нали знае от къде да си свали фаеловете за оригинал ! Ми ако може тоя човек да направи пълен ц4 ще е яко ! Като за локален де ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Ikon go sprqha ot strah da ne im napravat ne6to.... eh,se pak hubavo si prekarah tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 mojeli niakoi da mi kaje dali paradise sashtestvuva oshte ili e sprian mersi;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 PEOPLE WE MEET II: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4, СНИМКА 5, СНИМКА 6, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9, СНИМКА 10, СНИМКА 11, СНИМКА 12, СНИМКА 13, СНИМКА 14, СНИМКА 15, СНИМКА 16, СНИМКА 17. И вече смело мога да поздравя групата с песента "Тази вечер аз съм хубава" : СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4, Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 FOK FOK FOK!! EXTREME GO NQMA!! GEROQ MI GO NQMAAAA! Az zakvo igrah tolkova vreme?! Kraino vreme e tazi svinshtina da prestane!! Vrushtam se v linexp . P.s. da ne zabravq sega da si sloja kirilicata P.p.s. Извинявам се за поста, но не си бях сложил БДС-то ЕТО ГИ ГАДОВЕТЕ: http://www.lineage2.com/archive/2006/11/fbi_and_ncsoft.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Най после го спряха това подобие на сървър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 abe hora ia kajete niakoi rabotesht sarvar da se logna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Ето тука гледаш сървари четеш какво ти трябва и действаш. http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 еееее стига бе сериозно ли и драгона,аз закво играх 2 години .И ся кво доволни ли сте хора които плащате за оригиналната версия,че нас бедните ни е***а,Който е доволен да мусе бъгне героя или да му го хакнат( абе само гадории да ви стават по играта )Аз немога да разбера ние на вас кво ви пречихме че си играехме в пиратски сървари!Мале направо полудявам (дано клетвата ми хване ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 еееее стига бе сериозно ли и драгона,аз закво играх 2 години .И ся кво доволни ли сте хора които плащате за оригиналната версия,че нас бедните ни е***а,Който е доволен да мусе бъгне героя или да му го хакнат( абе само гадории да ви стават по играта )Аз немога да разбера ние на вас кво ви пречихме че си играехме в пиратски сървари!Мале направо полудявам (дано клетвата ми хване ) Е добре да не съм ги спрял аз сървърите...или пък R a p t o r и там останалите,които играят на оффи.И някой от нас да е казал,нещо че е доволен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 тея истории с private l2 сърварите си ги има от край време .. и ще си ги има винаги ... кой спрян щото неможе да се поддържа ... кой е спрян щото няма кинта да се поддържа ... кой друг е спрян и заради предните 2 причини взети на куп .... кой сървар бил хакнат ... на кой му изгоряло хард-а с цялата data на него ... кой е спрян от фбр кой е фрашкан до козирката с бъгове и още сумати чудесии заради които ти преебават сумати време игра ...и къде отива идеята за MMORPG ??? за привате сърварите треа го преименуват на временно MMORPG .... и аз бях мн зарибен по л2 но се радвам, че вече не играя ... хиляди нерви и време си спестявам така но и не съжалявам за загубеното време по сърварите .. поне се запознаваш с нови хора и някои дори ти стават дружки било то и виртуални нали бре Gergi .. blade ... krok4o .. joy-stick ... se`eno (se`dve) ... Outsider ... Flameblind ... Erick ... всички до един сте кенефи ама кво да ва праа л2-то разваля хората та моя съвет е ... ако толкова харесвате l2 .. просто не го приемайте на сериозни, а си пуцайте за кеф като имате време и да си имате винаги 1 на ум, че private сърварите не са вечни Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Като говорим за приятелството http://video.google.de/videoplay?docid=-41...&q=lineage2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Снощи и аз играх. Един месец се опитваха да ме накарат да поиграя. И аз най-накрая се навих. Само, дето нещо не можах да схвана за кво иде реч - обясниха ми, нормално е- първи ден. Яд ме хвана,че не ми обясниха, че героя ми като е магьосник, като го лепне някое изродче и му се секва магията. п.п- Никога не са ми харесвали такъв тип игри, ама тоя път са ми слаби ангелите - стана ми интересно. Аа и още нещо + Минимални: - CPU: Pentium 3 800MHz or better - RAM: Higher than 256M - Graphics Card: GeForce2 or better 3D graphics card - Connection: 56K Internet Connection + Препоръчителни: - CPU: Pentium 4 2GHz or better - RAM: Higher than 512M - Graphics Card: GeForceFX 5600 or better 3D graphics card - Connection: Broadband Internet Connection Ей тия неща как да разбера при мен какви са? Благодаря, предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Ей тия неща как да разбера при мен какви са? Благодаря, предварително. свали си това и провери... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Аа и още нещо + Минимални: - CPU: Pentium 3 800MHz or better - RAM: Higher than 256M - Graphics Card: GeForce2 or better 3D graphics card - Connection: 56K Internet Connection + Препоръчителни: - CPU: Pentium 4 2GHz or better - RAM: Higher than 512M - Graphics Card: GeForceFX 5600 or better 3D graphics card - Connection: Broadband Internet Connection Ей тия неща как да разбера при мен какви са? Благодаря, предварително. Или дай на My computer дясно копче и Properties Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 ave hora ia mi kajete otkade da svalia c5 client i koito sichku da mu e nared zashtoto neiskam da si abdeitvam moia ta ako mojete kajete otkade da svalia zashtoto az svalih ot heaadoff edin ama neshto ima greshka Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 ave hora ia mi kajete otkade da svalia c5 client i koito sichku da mu e nared zashtoto neiskam da si abdeitvam moia ta ako mojete kajete otkade da svalia zashtoto az svalih ot heaadoff edin ama neshto ima greshka http://dl1.mmosite.com/lineageii/lineageii...live_client.zip ftp://ftp.headoff.com/GameDemos/Lineage2-...Live_Client.zip http://www.lineage2.com/pds/pds_client.html http://www.fileplanet.com/167356/download/...of-Blood-Client http://www.gamespot.com/pc/rpg/lineage2the.../downloads.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Бъдещето на "безплатните сървъри" Или иначе казано - после да не реват разни умни глави, че били играли "не знам къде си" две или три години и са си загубили героите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.