Jump to content
BulForum.com

Lineage II

FuckKiller

Recommended Posts

Ами вижте не само на джава сърварите може да се променят валути и да се модифицират , добавят , махат и каквото още се сещате ! Както и да е ! Някой ми беше писал , че иска да пусне сървър , но неразполагал с фаеловете ! L2 Server files

:)

П.П. Не се лъжете от името на сайта , има фаелове за джава и оффи сървъри !

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply
Какво бях:

necromancerdg0.th.jpg

Какво станах: :punk

soultakerde2.th.jpg

@На повечето пиратски сървари променят куестовете.....

Хех за джава сервери не ста и да чувам:Р

А бе хора защо се махнанте от нас т.с. от нашия сервер... :huh:

И кога ще пием бира :laughing:

OMG тва Елморе ли е или така ми се струва :blink: :blink: понеже гледам, че е на руски, гледам в чата познати никове, а и видях името на крафтера на един фр в чата. :woot

@Keitaro да елморе е..по-точно 3... (да вметна единствения сервър който ми остана на сърцето а съм ги прекарал мноооо )

и ти ли си там? да не си някой от на кокала клана?

@gergi не, Елвин е недостижим!!! (ааа що няма Smilies за поклон?!?! :P )

обаче наитина седмица и половина - 2 се бях бая психясал по тоя 3 проф. наистина бая гърч е. но ми беше и голяма мечта :D Е сега съм поне 3ти от клана с 3 проф(другите ги взеха преди 1-2 дена) а сме 1 от най задружните,силни и уважавани кланове, а и алианце лидери на наи добрия и сплотен алли за сега(прима също ги бива, те са ни дружки за сега, които играе знае как взехме годарт(1-вия взет замък) и им го подарихме.. просто лидера ни излезе много доблестен и предпочете да даде 1-вия взет замък но според мене с тая постъпка спечели целия континент Аден и огромно уважение и благодарност)

@Keitaro да елморе е..по-точно 3... (да вметна единствения сервър който ми остана на сърцето а съм ги прекарал мноооо )

и ти ли си там? да не си някой от на кокала клана?

И аз съм в елморе, но в 1 в клан Alien на Мариян. :D

П.П.Kокала е гъба. :)

Кокала Rules we :P :P Що споил що зор сме видяли с него като бях в Елморе 3 не ми се говори ааххахахахаха :D :P

Кокала знае само да ботва. :)

Кога пак ще напълним Ла Стелла?

@ Герги : твойта колежка мисли да работи там :) може би от другата седмица ... викам да я видим по колко бири може да носи :wacko:

Ем ай организирайте се аз сам готов(без събота) :P :)

П.П. Верно да вземем да нахлуем у Joc само ме е страх да не ни бакне таз голяма бака :D :D

И аз съм в елморе, но в 1 в клан Alien на Мариян. :D

П.П.Kокала е гъба. :)

Ами да вярно че имаше Keitaro в клана.. Ама ти не си ли идвал с нас по кръчметата?? Ларито не може да не знаеш оня с мустаците

Ама ето де, тебе има ли те там (има и 2ра страница):

http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=5363

Ааа еми кои от вас бяха в "Воеводите" последния път? И интересно защо само местата до девойките бяха свободни та ние с Елвин се настанихме там :love :P

Герги ти не беше: не беше и предния път кат бяхме в кичука в рибния ресторант до айсберга

Бягаш нещо по тъча а :lol:

Ами да вярно че имаше Keitaro в клана.. Ама ти не си ли идвал с нас по кръчметата?? Ларито не може да не знаеш оня с мустаците

Ама ето де, тебе има ли те там (има и 2ра страница):

http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=5363

Последния път като бях на кръчма с клана беше в заведението където ще на първите снимки(където Ангел е с блуза на Nightwish) . :)

А аз не, че не ми се идва, а брат ми се прави и не ми казва. :angry1

• 2 weeks later...

Хм кой друг от тук пуца в NoobWars-a още :) Ония ден се логнах със стария си герой и гледам горкия стар клан от С1 Warez.ru още си стои :D Жалко само,че никой от старите мембърс не пуца вече :)

Elvin + още бая хора от Пловд отново играят там..за повече инфо го потърси на ИКЮ ако искаш...

в съботата нещо се провали срещата(закъсняхме ли кво стана незнам, за срещ. в тромпета) ее 3мa пак пихме бира де

Баси днес някакъв влиза в магазина и таман да започне разговор с мен и ми звъни телефона. Вдигам аз, и един приятел почва да ме разпитва дали сървъра е UP, ако не кога ще е и т.н. И аз само му викам "Не знам, Ванка, още е долу, говорих с Добо и той каза че бил на работа и не знае кога ще го пуснат." Затварям телефона, човека ме гледа и ми казва: "Lineage, a?". Направо щях да падна :) Луда работа...

gergi, аре стягай се и да започваме... аз вече съм в клан ВАРНА... Само да видим roll back-а откога ще е...

@Mig

Как мое да не се обадите за meeting-а келеши с келеши :D

@Assassin

Цъкам в Noobwars-a край вече с джавата неам нерви и край и с местенето....По добре и ти не стой тама...За кво ще си късаш нервите с roolbacks с бъгове и т.н. за 1-я % С5.По добре почвай в някой от сигурните С4 сървъри с офи платформа.

@R_a_p_t_o_R

Играл съм там доста време вярно е това ако естествено не те дразнят тоновете ботове и ги игнорираш....аз обаче немога да ги трая развалят ми цялото удоволствие от играта кво да ти кажа....Пък и $$ за карти са си доста излишен разход,който се усеща ако не веднага то след време :) :P Иначе си прав в общи линий :)

Играем в HINDEMITH и ботове не са се видяли отдавна

Единствено край елфското село на една поляна мернахме 3 джуджета, които просто си вършееха из поляната без да закачат играчи.

Досега бот, атакуващ играч не сме срещали, а вече гоним 40-то ниво

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...