lil_stenly Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ами вижте не само на джава сърварите може да се променят валути и да се модифицират , добавят , махат и каквото още се сещате ! Както и да е ! Някой ми беше писал , че иска да пусне сървър , но неразполагал с фаеловете ! L2 Server files П.П. Не се лъжете от името на сайта , има фаелове за джава и оффи сървъри ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Какво бях: Какво станах: @На повечето пиратски сървари променят куестовете..... Хех за джава сервери не ста и да чувам:Р А бе хора защо се махнанте от нас т.с. от нашия сервер... И кога ще пием бира OMG тва Елморе ли е или така ми се струва понеже гледам, че е на руски, гледам в чата познати никове, а и видях името на крафтера на един фр в чата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 http://img141.imageshack.us/my.php?image=thedeadng6.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 @Mig По Бот си и от Елвин да знаеш Grats за 3-я reclas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 @Keitaro да елморе е..по-точно 3... (да вметна единствения сервър който ми остана на сърцето а съм ги прекарал мноооо ) и ти ли си там? да не си някой от на кокала клана? @gergi не, Елвин е недостижим!!! (ааа що няма Smilies за поклон?!?! ) обаче наитина седмица и половина - 2 се бях бая психясал по тоя 3 проф. наистина бая гърч е. но ми беше и голяма мечта Е сега съм поне 3ти от клана с 3 проф(другите ги взеха преди 1-2 дена) а сме 1 от най задружните,силни и уважавани кланове, а и алианце лидери на наи добрия и сплотен алли за сега(прима също ги бива, те са ни дружки за сега, които играе знае как взехме годарт(1-вия взет замък) и им го подарихме.. просто лидера ни излезе много доблестен и предпочете да даде 1-вия взет замък но според мене с тая постъпка спечели целия континент Аден и огромно уважение и благодарност) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 @Keitaro да елморе е..по-точно 3... (да вметна единствения сервър който ми остана на сърцето а съм ги прекарал мноооо )и ти ли си там? да не си някой от на кокала клана? И аз съм в елморе, но в 1 в клан Alien на Мариян. П.П.Kокала е гъба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Кокала Rules we Що споил що зор сме видяли с него като бях в Елморе 3 не ми се говори ааххахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Кокала Rules we Що споил що зор сме видяли с него като бях в Елморе 3 не ми се говори ааххахахахаха Кокала знае само да ботва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Кога пак ще напълним Ла Стелла? @ Герги : твойта колежка мисли да работи там може би от другата седмица ... викам да я видим по колко бири може да носи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Daite da smenim malko mqstoto a nekade iz centara da e next meeting Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Daite da smenim malko mqstoto a nekade iz centara da e next meeting ок ама да е просторно, че може да станем много!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 аз предлагам да се съберем в Joctar .... имал голям мерак да напраи купон в тях с наше присъствие даже щял да почерпи за америката Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Ем ай организирайте се аз сам готов(без събота) П.П. Верно да вземем да нахлуем у Joc само ме е страх да не ни бакне таз голяма бака :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 И аз съм в елморе, но в 1 в клан Alien на Мариян. П.П.Kокала е гъба. Ами да вярно че имаше Keitaro в клана.. Ама ти не си ли идвал с нас по кръчметата?? Ларито не може да не знаеш оня с мустаците Ама ето де, тебе има ли те там (има и 2ра страница): http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=5363 Ааа еми кои от вас бяха в "Воеводите" последния път? И интересно защо само местата до девойките бяха свободни та ние с Елвин се настанихме там Герги ти не беше: не беше и предния път кат бяхме в кичука в рибния ресторант до айсберга Бягаш нещо по тъча а Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 @Mig Ем събирате се в петък вечер или събота пък тогава мен ме няма 70% @Erick Защо пък си мислиш,че ще станем много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Абе у нас няма да е пък и изпуснахте почерпката който бил бил.аре ве ей нема ли нещо се събърем хората от форума и да играем заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 ходи пуцай не се сърди човече и незанимавай хората с нуубщината си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Ами да вярно че имаше Keitaro в клана.. Ама ти не си ли идвал с нас по кръчметата?? Ларито не може да не знаеш оня с мустацитеАма ето де, тебе има ли те там (има и 2ра страница): http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=5363 Последния път като бях на кръчма с клана беше в заведението където ще на първите снимки(където Ангел е с блуза на Nightwish) . А аз не, че не ми се идва, а брат ми се прави и не ми казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Хм кой друг от тук пуца в NoobWars-a още Ония ден се логнах със стария си герой и гледам горкия стар клан от С1 Warez.ru още си стои Жалко само,че никой от старите мембърс не пуца вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Elvin + още бая хора от Пловд отново играят там..за повече инфо го потърси на ИКЮ ако искаш... в съботата нещо се провали срещата(закъсняхме ли кво стана незнам, за срещ. в тромпета) ее 3мa пак пихме бира де Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Баси днес някакъв влиза в магазина и таман да започне разговор с мен и ми звъни телефона. Вдигам аз, и един приятел почва да ме разпитва дали сървъра е UP, ако не кога ще е и т.н. И аз само му викам "Не знам, Ванка, още е долу, говорих с Добо и той каза че бил на работа и не знае кога ще го пуснат." Затварям телефона, човека ме гледа и ми казва: "Lineage, a?". Направо щях да падна Луда работа... gergi, аре стягай се и да започваме... аз вече съм в клан ВАРНА... Само да видим roll back-а откога ще е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 @Mig Как мое да не се обадите за meeting-а келеши с келеши @Assassin Цъкам в Noobwars-a край вече с джавата неам нерви и край и с местенето....По добре и ти не стой тама...За кво ще си късаш нервите с roolbacks с бъгове и т.н. за 1-я % С5.По добре почвай в някой от сигурните С4 сървъри с офи платформа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Възможно най-добре си се играе в официалните сървъри! И разбира се най-спокойно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 @R_a_p_t_o_R Играл съм там доста време вярно е това ако естествено не те дразнят тоновете ботове и ги игнорираш....аз обаче немога да ги трая развалят ми цялото удоволствие от играта кво да ти кажа....Пък и $$ за карти са си доста излишен разход,който се усеща ако не веднага то след време Иначе си прав в общи линий Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Играем в HINDEMITH и ботове не са се видяли отдавна Единствено край елфското село на една поляна мернахме 3 джуджета, които просто си вършееха из поляната без да закачат играчи. Досега бот, атакуващ играч не сме срещали, а вече гоним 40-то ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.